#NeverStopChallenging

De M familie

Hun genen uit de professionele racesport zijn de machines meteen aan te zien. En ook de motoren en de technische assistentiesystemen zijn gericht op topprestaties: voor rijden met adrenaline op provinciale wegen en uiteraard voor maximale performance op het racecircuit en in de motorsport. Zo kunnen de machines uiteraard in een handomdraai worden omgetoverd tot pure racebikes.

+ Lees verder

Onze M modellen

M 1000 RR

Racing like no other. Onze superbike biedt pure racesporttechniek voor de pole position en exclusiviteit tot in het kleinste detail.

M 1000 R

Life in the fast lane. Onze Dynamic Roadster met Superbike Power domineert dankzij zijn performance op provinciale wegen en racecircuits.

M 1000 XR

Ongeëvenaarde prestaties bij lange afstanden en soevereine M dominantie. Het nieuwe topmodel - binnenkort verkrijgbaar.

Adrenaline als levenshouding

Met BMW Motorrad Motorsport zijn we wereldwijd in racecompetities vertegenwoordigd en vieren we met de M RR en de RR overwinningen over de hele wereld. De hierdoor verkregen inzichten verwerken we doelgericht verder in onze straatmachines. Zo breiden we met nieuwe standaarden en innovatieve projecten onze Performance-ideeën steeds verder uit.

+ Lees verder
Over BMW Motorrad Motorsport external-link-arrow-slim

Performance voor de woonkamer

Net als bij het origineel waren ook bij de in totaal 1.920 LEGO® Technic-elementen van onze LEGO® Technic M RR de hoogste precisie en elk detail van belang. Zo werden onderdelen ontwikkeld en innovatieve oplossingen gecreëerd: Dicht bij het origineel ontstond daaruit op een schaal 1:5 het grootste LEGO® Technic Motorrad model ooit.

+ Lees verder
Over de LEGO® Technic M RR external-link-arrow-slim

Voel het unieke van M

spinner