#PluggedToLife

De Urban producten

Met onze modellen beleef je de grote stad spontaan, flexibel en nieuw. Dat is mogelijk door de soepele aandrijving, de strak gedefinieerde proporties en de praktische opbergmogelijkheden. De beproefde BMW Motorrad techniek biedt je comfort en veiligheid. En BMW Motorrad Connectivity en de BMW Motorrad Connected app brengen je naadloos verbonden door de stad.

+ Lees verder

Onze Urban Mobility-modellen

CE 02

Elektrische step? E-bromfiets? E-scooter? eParkourer! Met de CE 02 beweeg je snel, wendbaar en creatief doorjouw city.

CE 04

De stille revolutie: vol energie, efficiënt, elektrisch en met een modern design: De BMW CE 04 voegt zich met de intelligente Connectivity-oplossingen naadloos in je dagelijks leven in en start zo niet alleen met het design een nieuw tijdperk.

C 400 X

Bocht voor bocht je stad beleven: spontaan, fraai, dynamisch en door geen knelpunt uit evenwicht te brengen: Zo wordt voortbewegen in de stad echt leuk.

C 400 GT

Door de stad en steeds verder. Soevereine aandrijving, rijcomfort en bescherming tegen weer en wind: dan magde rit ook langer duren. BMW Motorrad Connectivity zorgt daarbij voor de communicatie en optimale verbindingen.

Voor steden vol mogelijkheden

De BMW Motorrad Concept CE 02 is gemaakt om het stadsleven een nieuwe boost te geven. Met zijn elektrische aandrijving surf je moeiteloos door het verkeer. Het design is revolutionair en creëert de wens om meteen weg te rijden. Na een enthousiaste ontvangst gaat de Concept Bike in 2023 in serieproductie. De CE 02 maakt grote stappen en creëert met zijn unieke design en wendbare rijstijl meteen een volledig nieuwe voertuigcategorie. Die noemen we: eParkourers.

+ Lees verder
Naar de Concept CE 02 external-link-arrow-slim

BMW Motorrad ConnectedRide

BMW Motorrad ConnectedRide betekent verbonden zijn. Zo kun je met de BMW Motorrad Connected app functiesop je smartphone, zoals telefonie, muziek en navigatie, draadloos overbrengen naar het TFT-display van je motorfiets en net als altijd blijven gebruiken. En dat is nog maar het begin.

+ Lees verder
Naar ConnectedRide external-link-arrow-slim

Ontdek je stad

spinner