De BMW Motorrad Concept CE 02

Opwindend anders

Jouw leven - elke dag. 24 uur. Een 'job for life' en van negen tot vijf? Niet voor jou. Time out van een time out? Jouw leven is niet rechtlijnig. Jouw leven speelt zich niet af op de linkerbaan. Jij bent overal - de hele tijd. Altijd bij je: de BMW Motorrad Concept CE 02. De stad zit vol mogelijkheden en jij bent in control - want dit is jouw leven.

Concept CE 02 in parkeergarage rijdend.

De Concept CE 02 pronkt met nieuwe proporties en moderne vormen.

 “

Edgar Heinrich

Hoofd Design BMW Motorrad

Collage van drie foto's van Concept CE 02 in het skatepark. Links met focus op de eigenschappen van het model, rechtsboven het model van de zijkant, rechtsonder focus op achterwiel en buddyseat.

Het design? Zo brutaal en toch zo minimaal. Gewoon heel anders. Een skateboard als voetsteunen en een opvallend led-lichtdesign voor een opvallende look overdag en 's nachts. Het design is zo duidelijk en open dat je meteen wilt opstappen en wegrijden. Want alles is haalbaar zolang je het doet.

+ Lees verder

Plezier maakt mobiel

Wegrijden bij het stoplicht? Optrekken? Al gebeurd. Volledig koppel vanaf stilstand: De elektromotor van de BMW Motorrad Concept CE 02 is jouw duik in puur rijplezier. En dat met maar liefst 90 km/u. De zitpositie en ontspannen BMW Motorrad ergonomie laten je met 11 kW vermogen en een actieradius van 90 km door het verkeer surfen. Zo wordt ook het kleinste parcours een groot genoegen. De jas is al net zo ongecompliceerd en uniek: Met een nieuw ontwikkelde techniek wordt de bescherming gewoon opgedrukt – deze beschermt je zonder dat je ernaar hoeft om te kijken. Want ook hier geldt: Je bent altijd wat je wilt zijn.

+ Lees verder

De BMW Motorrad Concept CE 02 is de betrouwbare metgezel in het dagelijks leven. Je houdt ervan omdat deze er altijd is en gewoon werkt.

 “

Alexander Buckan

Hoofd Voertuigdesign BMW Motorrad

BMW CE 04

De toekomst is al lang onder ons. Ontdek het standaardmodel BMW CE 04 met de revolutionaire benaderingen.

Ontdek nu

Nog meer #PluggedToLife

spinner