Tourist Trophy

Klaar voor het wegracen

Dit uitvoeringsvoorstel laat alle raceharten sneller kloppen. De juiste suggestie voor een tocht met deze machine: maak een roadtrip naar Isle of Man en voel je als een deelnemer aan de Tourist Trophy op de wereldberoemde Mountain Course. Met deze exclusieve accessoire is dat geen probleem.

+ Lees verder
Naar de configurator external-link-arrow-slim
Radiateurbeschermrooster

Het radiateurbeschermrooster van BMW Motorrad beschermt de radiateur op het circuit tegen afgesleten stukjes band en beschadigingen door steenslag.

M motorprotector

De M motorprotector met verwisselbare kunststofpad beschermt de motor in extreme bochten tegen rechtstreeks schuren op het asfalt.

M carbon wielen

De ultieme Hightech-Feature. Met de M Carbon wielen brengt de motorfiets maximale rijdynamiek en wendbaarheid op de rijbaan.

Montagestandaard achter

Met de achter gelegen paddockstand kan de motorfiets aan het achterwiel gemakkelijk omhoog worden gezet. De standaard zorgt voor een veilige stand. Hij is uiterst stabiel en heeft materiaal dat dikker is dan dat van conventionele paddockstands. De dubbel uitgevoerde rollen vergemakkelijken het omhoog zetten en zijn buitengewoon duurzaam.

M kettingspanner met montagestandaardbevestiging

De M kettingspanner met montagestandaardbevestiging maakt het precies instellen van de kettingspanning en de achterwieluitrichting mogelijk en geeft de motorfiets een bijzonder sportieve look. De spanner wordt gemaakt van een zeer lichte maar vormvaste, uiterst sterke aluminiumlegering. Een dubbele anodisatie zorgt voor optimale corrosiewering.

M motormat 250 x 105 cm

Een exclusieve standplaats voor je eigen machine. De M motormat overtuigt niet alleen door het aantrekkelijke design, maar beschermt ook de ondergrond bij onderhoudswerkzaamheden. Nog een pluspunt is de slipvaste en brandwerende materiaalsamenstelling. De praktische en stylistische mat heeft het formaat van: 250 x 105 cm.

Maximaal jij

Langere ritten, meer circuits? Langere reizen of kortere tochten? Alleen of met zijn tweeën? Je hebt niet alleen hoge verwachtingen, maar ook geheel eigen ideeën. Configureer je MaXimizeR volgens jouw persoonlijke wensen.

Naar de configurator
spinner