* Consumentenadviesprijs af fabriek incl. kosten rijklaar maken en inschrijving in kentekenregister & tenaamstelling, incl. 21% BTW en BPM. Kosten rijklaar maken omvatten o.a. het schoonmaken, binnenlandse transportkosten, kentekenplaat, nul-beurt en ± 15 liter brandstof.

Alle motorfietsen worden alleen geleverd met de uitrusting die wettelijk verplicht is (bijv. reflectoren conform Euro 4-norm). Illustraties op deze website kunnen hiervan afwijken.

Alle motorfietsen worden alleen geleverd met de uitrusting die wettelijk verplicht is (bijv. reflectoren conform Euro 4-norm). Illustraties op deze website kunnen hiervan afwijken.

De BMW G 310 GS.

De zucht naar avontuur. Elke dag.

Spontaan zijn. Routines doorbreken. Maak van het dagelijkse leven een persoonlijke ervaring. Elke dag begint het avontuur al voor de voordeur: maak het jouw avontuur met de BMW G 310 GS. Hij gidst je door de stadse jungle naar het platteland, zelfverzekerd en zorgeloos. Want met de G 310 GS hoeven de avonturen niet groots te zijn om onvergetelijk te zijn. Je hoeft ze alleen maar te beleven - elke dag.

FINANCIEREN OF LEASEN

Je hebt je ideale BMW G 310 GS gevonden en je wilt hier zo snel mogelijk van genieten. Met de lease- en financieringsproducten van BMW Financial Services ga je zorgeloos de weg op. 

Met de productwijzer ontdek je binnen 5 minuten hoe je jouw droom werkelijkheid maakt en welk product het beste bij jouw situatie past.

Tijdelijk rijd je een nieuwe BMW G 310 GS al voor maar € 169,- p/mnd met Private Lease.

+ Lees verder

Het design van de G 310 GS

Kies jouw stijl.

Jouw avonturen, jouw keuze: de BMW G 310 GS is in drie opwindende kleurvarianten leverbaar: Strato blue metallic, Pearl white metallic en Cosmic black uni

*/-->

Strato blue metallic

De kleur Strato blue metallic benadrukt de dynamische flyline en geeft onbeperkt rijplezier aan.

*/-->

Pearlwhite metallic

Het blauw/rode grafische design, in combinatie met de Pearlwhite metallic lakkleur van de body, weerspiegelen de klassieke BMW Motorsport kleuren.

*/-->

Cosmicblack uni

Het zwart accentueert de overduidelijke GS-uitstraling.

3 jaar garantie.

Ride on & on & on. We geven nu een jaar extra.

Nu 3 jaar garantie op alle motorfietsen.

Lees meer

Typisch GS.

Onmiskenbaar een GS. Robuust. Divers. Het typische design straalt de bekende GS energie uit. De flyline, het beschermende windscherm en de beroemde GS ergonomie garanderen intens rijplezier op elk terrein. De frisse en opvallende kleurenvariaties trekken de aandacht in de stadsjungle. De hoogwaardige designelementen onderstrepen de overduidelijke GS-uitstraling tijdens elk avontuur.
+ Lees verder

1-cilinder 4-taktmotor

19
inch voorwiel
835
mm zithoogte
180
mm veerweg
3,33
liter verbruik per 100 km conform WMTC (worldwide-harmonized motorcycle testcycle)
Vloeistofgekoelde, 1-cilinder 4-taktmotor

Een dynamische combinatie.

Een dynamische combinatie.

De 1-cilindermotor valt op omdat de cilinder naar achteren helt en de cilinderkop bovendien 180 graden is gedraaid. Dit onconventionele motorontwerp is alleen al indrukwekkend om te zien. Het zwaartepunt van de motorfiets ligt lager en dichtbij het voorwiel - hierdoor danst de G 310 GS bovendien gemakkelijk en precies om elke bocht.

Niet alleen zijn buitenkant is onmiskenbaar GS, ook onderhuids is BMW Motorrad expertise en kwaliteit terug te vinden. Dankzij de effectieve verbranding en het secundaire luchtsysteem voldoet de G 310 GS aan de strikte Euro 4-emissienorm. Tegelijkertijd zorgt de bijzondere motorconfiguratie niet alleen voor een laag verbruik, maar ook voor een krachtige en harmonieuze stuurprecisie, zelfs bij lagere toerentallen. De inhoud van 313 ccm en het vermogen van 25 kW (34 pk) bij 9.500 t/min garanderen de nodige kracht en acceleratie.

+ Lees verder

De highlights van de G 310 GS

Licht en zelfverzekerd.

Licht en zelfverzekerd.

Relaxt en stressvrij rijden is absoluut geen probleem dankzij de typische GS zitpositie. Stuur, voetsteunen en bedieningselementen zijn zo geplaatst dat ze goed bereikbaar zijn voor zowel grotere als kleinere rijders. De veerweg van 180 mm, de stabiele upside-down vork en het 19 inch voorwiel verzekeren puur rijplezier op elke ondergrond. Het robuuste gietstalen brugframe ondersteunt de rijstabiliteit. De G 310 GS stuurt gemakkelijk en precies door de stadsjungle of over vergeten wegen naar het volgende avontuur - elke dag iets nieuws.

+ Lees verder
  • De G 310 GS biedt de juiste zithoogte voor elk type rijder. De basis voor relaxt en stressvrij rijden. Naast de standaard zithoogte van slechts 835 mm zijn nog twee andere opties beschikbaar: een lagere variant met 820 mm en een hoge, zeer comfortabele buddyseat met een zithoogte van 850 mm.
  • Het stuur, de voetsteunen en bedieningselementen op de G 310 GS zijn zo gepositioneerd dat de typische GS zitpositie is gegarandeerd. Dit zorgt voor een relaxte en gemakkelijk te verhogen zitpositie voor grote en kleine rijders - perfect overzicht, precieze handling.
  • Ontbreekt op geen enkele BMW motor sinds 2013: standaard ABS. Op de G 310 GS zorgt dit in combinatie met de krachtige remblokken voor veilige remmanoeuvres op elke reis. ABS kan worden uitgeschakeld voor offroad gebruik.

Accessoires voor de G 310 GS

Perfecte uitstraling, optimale bescherming

Andere Adventure modellen