De op avontuur beluste

Echte GS feeling

Wil je elke dag de #SpiritOfGS opnieuw ontdekken? Dan is de G 310 GS in de style Rallye net iets voor jou. Pak alles dat je onderweg nodig hebt in de grote zijtas. Want je rijdt misschien wel graag een stukje meer als de Navigator jou de weg naar de fraaiste routes wijst. Dankzij de stuurverhoging kun je daarbij meer rechtop zitten en heb je overzicht over de situatie. De handbescherming en de verwarmbarehandgrepen beschermen je handen het hele jaar tegen wind, weersinvloeden en kou. En de motorbescherming van aluminium met de motorbeschermbeugels beschermt het hart van je machine tegen steenslag en schade voor als het wegdek wat ruwer wordt.

+ Lees verder
Configureer nu external-link-arrow-slim
Zijtas groot

De waterdichte zijtas met het cleane technische design biedt met 15 liter inhoud veel ruimte voor bagage.

Handvatverwarming

De in drie standen regelbare handvatverwarming houden handen en vingers ook op koude dagen aangenaam warm.

BMW Motorrad Navigator VI

Houder voor BMW Motorrad navigatiesystemen

De houder voor de BMW Motorrad navigatiesystemen wordt op het stuurklemblok direct in het zicht van de bestuurder bevestigd.

 

Navigator VI

Met de Navigator VI krijgen niet alleen rijfanaten waar voor hun geld. Naast de perfecte routebegeleiding biedt het systeem talloze extra functies.

Motorbescherming

Motorbeschermbeugel links en rechts

De motorbeschermbeugel van roestvrij staal beschermt de zone rondom de cilinder tegen schade zonder de overhelvrijheid te beperken.

 

Aluminium motorbescherming

De robuuste motorbescherming van aluminium beschermt effectief tegen steenslag en beschadigingen, bijvoorbeeld bij het neerzetten.

Stuurverhoging

Met de stuurverhoging zit en sta je comfortabel en rijd je offroad merkbaar gemakkelijker met de bike.

Handbescherming

De robuuste handbescherming geeft de machine een sportieve look en beschermt de handen betrouwbaar tegen wind, weersinvloeden, takken en steenslag.

De Commuter GS

Je betrouwbare begeleider

De grotestadsjungle verover je met de G 310 GS in Cosmicblack uni 3 met gemak. Of je nu op weg bent naar het werk, naar de sportschool of naar vrienden; je spullen gaan in de topcase en je maakt het je op de buddyseat "laag" comfortabel. Met de ConnectedRide Cradle heb je daarbij je mobiel altijd in het zicht. Het zwarte windscherm beschermt je op stormachtige dagen tegen rijwind en met de middenbok staat je machine bij het laden, tanken of parkeren stabiel.

+ Lees verder
Configureer nu external-link-arrow-slim
Topcase Light, 29 l

De topcase Light biedt met een inhoud van 29 liter voldoende ruimte voor een helm en overtuigt zowel bij alledaagse ritjes als op korte ritten.

Buddyseat laag

De 15 mm lagere buddyseat maakt op- en afstappen met name voor kleine bestuurders gemakkelijker en zorgt dat je gemakkelijk met je voeten bij de grond kunt.

Middenbok

De stabiele middenbok zorgt voor een veilige stand en biedt voordelen bij het tanken, bij het laden en bij het controleren van de bandenspanning.

Windscherm Sport, zwart

Het zwart gekleurde windscherm Sport benadrukt het sportieve design en ontlast het bovenlichaam merkbaar van winddruk.

Geef je individuele G 310 GS vorm

Laat je creativiteit de vrije loop en configureer een bike naar je geheel eigen inzicht.

Configureer nu
spinner