*Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van BMW Motorrad inclusief BPM, BTW, registratiekosten en kosten rijklaar maken. De BMW Motorrad dealer geeft je graag bindende prijsinformatie. Afgebeelde motorfietsen kunnen afwijken van de (vereiste) standaarduitvoering en additionele pakketten, opties en/of accessoires bevatten.

De BMW G 310 R.

De stad uitdagen.

Met een lach op je gezicht wakker worden. Omdat elke dag een kans biedt om wat nieuws te proberen – met de BMW G 310 R. Deze motorfiets biedt het totaalpakket en heeft alles wat je nodig hebt en wordt nu geleverd met moderne dagrijverlichting. Dankzij de geoptimaliseerde motor met Ride by Wire en anti-hop-koppeling rijdt hij intuïtief en soepel, zowel voor werk, een afspraak of buiten de stad. Beleef de wendbaarheid, het bedieningsgemak en de sportiviteit van de G 310 R en groei met deze motorfiets elke dag boven jezelf uit.

De ideale bijrijder

Tijdelijk voor € 99,-

Tijdelijk voor € 99,-

Bij aankoop van een nieuwe BMW G 310 R uit voorraad ontvang je de Navigator VI voor € 99,- i.p.v. € 854,- (exclusief bevestigingsmateriaal). Deze aanbieding geldt de hele maand oktober.*

*Vraag jouw BMW Motorrad dealer naar de voorwaarden

+ Lees verder

FINANCIEREN OF LEASEN

Je hebt je ideale BMW G 310 R gevonden en je wilt hier zo snel mogelijk van genieten. Met de lease- en financieringsproducten van BMW Financial Services ga je zorgeloos de weg op. 

Met de productwijzer ontdek je binnen 5 minuten hoe je jouw droom werkelijkheid maakt en welk product het beste bij jouw situatie past.

Tijdelijk rijd je een nieuwe BMW G 310 R al voor maar € 159,- p/mnd* met Private Lease.

+ Lees verder

Highlights voor dynamisch rijplezier

De sterke punten van de G 310 R zijn lichtheid en wendbaarheid. Met de 1-cilinder 4-taktmotor met 313 cc heb je niet alleen in het grote stadsgedruis enorm veel plezier. Maar ook wanneer je bij het snel nemen van bochten de stadsgrenzen opnieuw definieert.

+ Lees verder
25
kW (34 pk) bij 9.250 t/min
28
Nm koppel bij 7.500 t/min
313
cc cilinderinhoud
3.3
liter verbruik op 100 km volgens WMTC
Watergekoelde 1-cilinder 4-taktmotor

Beleef de wendbaarheid

De onconventionele 1-cilinder-motor heeft een speciaal concept: de 180 graden naar achterover gekantelde cilinderkop verschuift het zwaartepunt van de motorfiets richting het voorwiel. Dat maakt de G 310 R wendbaarder en gemakkelijker beheersbaar. Met de nieuwe gasklepregelaar – Ride by Wire – reageert de motorfiets altijd stabiel op het gasgeven. En de zelfversterkende anti-hop-koppeling maakt van het schakelen in het drukste verkeer kinderspel. Dankzij de effectieve verbranding en het secundaire luchtsysteem wordt er ook voldaan aan de strikte Euro 5-norm.

+ Lees verder

Pittig geluid

Puristisch design

Kies je kleurvariant

Alle drie de lakkleur varianten van de G 310 R benadrukken de met energie geladen sportiviteit van de machine. Welke kies je?

Stijlvariant Triple Black

Met de kleurvariant Cosmic black 2 komt de dynamische kant van je G 310 R optimaal tot uitdrukking.

Stijlvariant Passion

Het oplichtende Kyanite blue metallic benadrukt het spontane karakter van je G 310 R: weg uit de stad, wanneer jij dat maar wilt.

Stijlvariant Sport

De lakkleur Limestone metallic verwijst met de rode velgen duidelijk naar het Motorsport-erfgoed.

Sportieve genen

Er goed uitzien, dat zit in de familie. De G 310 R heeft het DNA van de BMW S 1000 R in zich. Met het opengewerkte design draagt deze motorfiets een goed hart uit en staat daarmee voor lichtheid, precieze en een puur rijgevoel. De stijlvariant Sport benadrukt met name de racing-look van de motor. Het motorgedeelte wordt nu geleverd in Titanium grey metallic. Hiermee krijgt de G 310 R in combinatie met de voetsteunplaten en de handgrepen voor de duopassagier de moderne finish.

+ Lees verder

Ergonomie- en veiligheid

Ergonomisch stuur en bedieningselementen
We zien het stuur en de bedieningselementen van de G 310 R.
LED-koplampen en LED-richtingaanwijzers standaard
We zien de standaard-LED-koplampen en -richtingaanwijzers van de G 310 R.
Ergonomische buddyseat
We zien de ergonomische buddyseat van de G 310 R.
Stabiliserend ABS
We zien het remsysteem van de G 310 R.
Aluminium gegoten velgen
We zien het gegoten aluminium velg van de G 310 R.
Precieze 1-cilinder-motor
We zien de titaniumgrijze motor van de G 310 R.
Verstelbare koppelings- en remhendels
We zien het verstelbare koppelingspedaal en de remhendel van de G 310 R.
Hoogwaardig aluminium subframe
We zien het hoogwaardige aluminium subframe en het uitlaatsysteem van de G 310 R.

3 jaar garantie.

Ride on & on & on. We geven nu een jaar extra.

Nu 3 jaar garantie op alle motorfietsen.

Lees meer

Individualiseer zoals jij het wilt

Individualiseer zoals jij het wilt

En nu jij: vind de speciale accessoires die je helpen je nieuwe mijlpalen te bereiken met jouw G 310 R. Gebruik onze suggesties of ontwerp je motorfiets zoals jij graag wilt.

+ Lees verder

Sportieve look met optimale bescherming

* Genoemd tarief is voor alle getoonde modellen gebaseerd op een looptijd van 24 maanden en 5.000 kilometer per jaar. De getoonde actietarieven zijn geldig tot en met 31 december 2021.

+ Lees verder
spinner