G 310 R

€ 6.044,-*
€ 149,- p/mnd met BMW Private Lease

* Consumentenadviesprijs af fabriek incl. kosten rijklaar maken en inschrijving in kentekenregister & tenaamstelling, incl. 21% BTW en BPM. Kosten rijklaar maken omvatten o.a. het schoonmaken, binnenlandse transportkosten, kentekenplaat, nul-beurt en ± 15 liter brandstof.

Alle motorfietsen worden alleen geleverd met de uitrusting die wettelijk verplicht is (bijv. reflectoren conform Euro 4-norm). Illustraties op deze website kunnen hiervan afwijken.

DE BMW G 310 R.

INTENS RIJPLEZIER.

De BMW G 310 R is de essentie van rijplezier. De motor is gebouwd voor drukke steden en voor iedereen die geniet van motorrijden. De motor is goed te manoeuvreren, eenvoudig in omgang en tegelijkertijd sportief. Of je nu een grote of kleine motorrijder bent - elke motorrijder voelt zich direct thuis op de BMW G 310 R! Ondanks het lichte gewicht van de motorfiets is hij een echte krachtpatser met zijn motorinhoud van 313 cc. En daarmee brengt de machine zijn rijder veilig en betrouwbaar naar het werk, de volgende hotspot - of buiten de stadsgrenzen. De G 310 R is een echte BMW motorfiets - alleen met gereduceerde cilinderinhoud. Absolute kwaliteit, hoogwaardige uitstraling en geavanceerde techniek zorgen samen voor intens rijplezier.

NU MET AANTREKKELIJK PRIVATE LEASE AANBOD.

Voor maar € 149,- p/mnd all-in rijd je een nieuwe BMW G 310 R:
  • Inclusief BTW, afschrijving en rente
  • Inclusief houderschapsbelasting
  • Inclusief verzekering
  • Inclusief reparatie en onderhoud
  • Inclusief vervanging van versleten banden
+ Lees verder

HET DESIGN VAN DE G 310 R

Kies jouw stijl

De BMW G 310 R is leverbaar in drie aantrekkelijke lakkleuren: Cosmic black one, Racing red en – als echt hoogtepunt – Motorsport.

Motorsport

Prominente accenten in de BMW Motorrad Motorsport kleurstelling wit, rood en blauw verzekeren je van een sportieve verschijning.

Cosmic black one

Door zwart als basiskleur te gebruiken, benadrukken de witte accenten het dynamische en moderne design.

Racing red

De G 310 R in rood met donkere, contrasterende oppervlakken oogt modern en sportief.

3 jaar garantie.

Ride on & on & on. We geven nu een jaar extra.

Nu 3 jaar garantie op alle motorfietsen.

Lees meer

Goede genen. Goede looks.

Er goed uitzien, dat zit in de familie. De G 310 R heeft onmiskenbaar de genen van de S 1000 R. De sportieve stuurkuip met krachtige koplamp, de dynamisch gevormde tank en de markante roadster proporties zorgen onderweg voor veel bekijks. De G 310 R ziet er tegelijkertijd licht en sterk uit als gevolg van zijn dynamische front en markante achterzijde. De korte buddyseat accentueert het roadster karakter. En met name in de kleur wit krijgt de machine een onnavolgbare motorsportuitstraling. De goudkleurig geanodiseerde vork en remklauwen onderstrepen het hoogwaardige vakmanschap van de machine.
Een ander hoogtepunt is de aluminium swingarm. De openingen zorgen voor lichtheid, de versterkingsprofielen voor stabiliteit. En de brede banden waarborgen voldoende grip op de weg - rijplezier verzekerd.
+ Lees verder

1-cilinder 4-takt motor

25
kW (34 pk) bij 9.500 t/min
28
Nm koppel bij 7.500 t/min
313
cc cilinderinhoud
3,3
liter verbruik per 100 km conform WMTC (worldwide-harmonized motorcycle testcycle)
Vloeistofgekoelde, 1-cilinder 4-takt motor

Licht, sterk en beweeglijk.

Licht, sterk en beweeglijk.

Ook technisch neemt de G 310 R geen genoegen met een tweede plaats. Integendeel: met even ambitieuze als onconventionele technische hoogstandjes volg je niet, maar neem je de leiding. Daarvoor zorgt - onder andere - de 1-cilinder 4-taktmotor met een inhoud van 313 ccm. De bijzondere, achterover gekantelde cilinder en de 180° gedraaide cilinderkop verschuiven het zwaartepunt van de machine naar beneden en in de richting van het voorwiel. Dit maakt de G 310 R wendbaarder en gemakkelijker te beheersen.

Dankzij het speciale motorconcept is er ondanks de korte wielbasis een zeer lange swingarm mogelijk. Dit verhoogt de rijstabiliteit. Goede looks, krachtige aandrijving en een gewicht van nog geen 160 kilo - zelfs met volle tank. Met de G 310 R kun je eenvoudigweg genieten van motorrijden.

+ Lees verder

Ervaar het geluid van de G 310 R

De highlights van de G 310 R

Goud-geanodiseerde upside-down voorvork.
Goudkleurige remklauwen.
Multifunctioneel display.
Dynamische tankafdekking.
RVS-uitlaatsysteem.
Gegoten aluminium velgen.
Aluminium swingarm.
Innovatieve 1-cilinder motor.

Daar wil iedereen wel mee rijden.

Daar wil iedereen wel mee rijden.

Het is stressvrij en heerlijk ontspannen rijden met de G 310 R. In het stadsgewoel verlies je nooit het overzicht: alle bedieningselementen zitten daar waar je ze intuïtief verwacht. En de geslaagde ergonomische plaatsing van stuur, voetsteunen en bedieningselementen zorgt voor een geweldige rijbeleving. De geometrie van het rijwielgedeelte en de veer/demper afstemming maken deze machine tot een behendige city-hopper. Rijden door het centrum, onderweg naar het werk of een weekendje weg - de BMW G 310 R is er helemaal klaar voor!

+ Lees verder
  • De G 310 R biedt de juiste buddyseat voor elke rijder, stabiliteit gegarandeerd. Naast de standaard zithoogte van slechts 785 mm zijn er twee andere fabrieksopties beschikbaar: een lagere variant met een zithoogte van 770 mm en een hoge, zeer comfortabele buddyseat met een zithoogte van 880 mm.
  • Ontbreekt op geen enkele BMW motor sinds 2013: standaard ABS. Op de G 310 R zorgt dit in combinatie met de krachtige remblokken voor veilige remmanoeuvres op elke reis - zelfs op slechte of onverharde wegen.

Meer individualiteit

Fabrieksopties en accessoires.

Opslagruimte voor elk scenario: tijdens het dagelijkse woon-werkverkeer of op korte tochten - dankzij het hoogwaardige bagageprogramma van BMW Motorrad ben je altijd perfect uitgerust. Ontdek nu de speciaal op maat gemaakte originele BMW accessoires voor de G 310 R.

Meer informatie

Accessoires voor de G 310 GS

Perfecte uitstraling, optimale bescherming

Kleding van BMW Motorrad.

Deze kleding ziet er niet alleen goed uit, maar biedt ook effectieve bescherming - ontdek het grote assortiment premium motorkleding en uitrusting van BMW Motorrad.

Download brochure

Meer roadster modellen

Download de brochure
  • Brochure BMW G 310 R
    PDF   |   2.06 MB   |   Nederlands