R 1250 RT

vanaf € 21.434,-*
€ 251,- p/mnd met 3asy Ride

* Consumentenadviesprijs af fabriek incl. kosten rijklaar maken en inschrijving in kentekenregister & tenaamstelling, incl. 21% BTW en BPM. Kosten rijklaar maken omvatten o.a. het schoonmaken, binnenlandse transportkosten, kentekenplaat, nul-beurt en ± 15 liter brandstof.

Alle motorfietsen worden alleen geleverd met de uitrusting die wettelijk verplicht is (bijv. reflectoren conform Euro 4-norm). Illustraties op deze website kunnen hiervan afwijken.

DE NIEUWE BMW R 1250 RT.

Doe het op jouw manier.

De nieuwe BMW R 1250 RT geeft je - meer dan ooit tevoren - vrijheid. Het variabele nokkenasregelsysteem BMW ShiftCam zorgt voor superieure, vloeiende loopeigenschappen van het motorblok en daarnaast veel comfort. Voor snel bochtenwerk en een enorm koppel voor op de rechte stukken. De nieuwe 2-cilinder boxermotor met zijn vermogen van 100 kW (136 HP) en cilinderinhoud van 1.254 cc laten je moeiteloos het platteland ervaren. En jouw RT is uniek dankzij nieuwe individualiseringsopties: het is jouw reis, het is jouw motorfiets.

HET DESIGN VAN DE R 1250 RT

Jouw reis, jouw stijl.

De drie standaardlakkleuren van de R 1250 RT en de twee hoogwaardige Option 719 lakkleuren zullen bij elke rit de aandacht trekken. Ze onderstrepen het dynamische karakter van de machine en creëren een krachtige, aantrekkelijke aanwezigheid.

Stijlvariant Elegance

Gecultiveerd en elegant – dat is de stijlvariant Elegance in de lakkleur Carbon black metallic.

Stijlvariant Sport

De stijlvariant Sport in Mars red metallic en Dark slate metallic matt verfijnt de uitstraling van de RT - voor zelfverzekerde reizen en een sportieve look.

Alpine white

Licht en elegant: met Alpine white kun je je duidelijk identificeren met de sportieve kant van de R 1250 RT.

Option 719 Blue planet metallic

De lakkleur Option 719 Blue planet metallic stelt je in staat jouw fiets een persoonlijk tintje te geven.

Option 719 Sparkling storm metallic

De traditionele, met de hand getrokken belijning bij de lakkleur Option 719 Sparkling metallic maakt jouw motorfiets uniek.

3 jaar garantie.

Ride on & on & on. We geven je nu een jaar extra. 

Nu 3 jaar garantie op alle motorfietsen.

Lees meer

100
kW bij 7.750 t/min
143
Nm bij 6.250 t/min
1.254
cc cilinderinhoud
266
kg max. belading (met standaarduitrusting)

2-cilinder boxermotor

Gebouwd om te reizen.

Gebouwd om te reizen.

Anticipatie en opwinding zijn de mooiste metgezellen bij elke reis. Bij het starten van jouw R 1250 RT voel je de superieure kwaliteiten van de 2-cilinder boxermotor. De prestaties en de verbeterde motorloop over het hele toerengebied: de variabele nokkenasregeling BMW ShiftCam zorgt voor een soepele vermogensafgifte over het gehele toerenbereik en verbetert jouw controle. Dankzij meer cilinderinhoud en meer vermogen met meer efficiëntie, wordt je rijplezier met iedere afgelegde kilometer groter. De hoge koppelcurve, de elasticiteit en de onweerstaanbare kracht met minder schakelen worden snel onmisbare metgezellen.

+ Lees verder

Ervaar het geluid van de R 1250 RT

Dit is nieuw.

Dynamic Brake Control.

Dynamic Brake Control.

DBC helpt je bij een noodstop door de vaak ongewenste bediening van het gas in een dergelijke uitzonderlijke situatie tegen te gaan: een regelinterventie vermindert het koppel en tegelijkertijd verhoogt het systeem de remkracht aan het achterwiel. Dit resulteert in verhoogde veiligheid en optimaal gebruik van de remkracht om jouw fiets te stabiliseren en de remafstand te verkorten. Voor een gevoel van ultiem zelfvertrouwen tijdens het toeren.

+ Lees verder

DE HIGHLIGHTS VAN DE R 1250 RT

De nieuwste generatie Dynamic ESA
Instrumentenpaneel.
BMW ShiftCam.
Dagrijverlichting.
BMW Motorrad Spezial.
Uitgebreide keuze uit buddyseats.
Intelligente noodoproep (eCall).
Audiosysteem.

Meer individualiteit

Voor al jouw wensen.

Je kunt jouw BMW R 1250 RT upgraden met exclusieve, hoogwaardige en designgerichte extra uitrusting van BMW Motorrad Spezial Option 719, om hem echt jouw motorfiets te maken. De accessoires van BMW Motorrad helpen je ook bij het vinden van de juiste bagageoplossing om aan jouw wensen en behoeften te voldoen, of je nu in verre landen of in de buurt reist.

ONTDEK MEER

Sterke verschijning op de weg

Geschikte motorfietsen