* Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van BMW Motorrad. Model- en optieprijzen zijn inclusief BPM, BTW, kosten van registratie en rijklaar maken. Prijzen van accessoires zijn inclusief BTW, maar exclusief montagekosten en eventuele extra benodigdheden. De BMW Motorrad dealer geeft je graag bindende prijsinformatie.

Alle BMW motorfietsen worden alleen geleverd met de wettelijk vereiste uitrusting (bijv. reflectoren conform de norm Euro 4). De motorfietsen op de afbeeldingen en video's op deze website kunnen hiervan afwijken. Afbeeldingen kunnen speciale accessoires bevatten.

*Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van BMW Motorrad inclusief BPM, BTW, registratiekosten en kosten rijklaar maken. De BMW Motorrad dealer geeft je graag bindende prijsinformatie. Afgebeelde motorfietsen kunnen afwijken van de (vereiste) standaarduitvoering en additionele pakketten, opties en/of accessoires bevatten.

De BMW R 1250 RT

Krachtig onderweg, ontspannen op de bestemming

De R 1250 RT is jouw perfecte metgezel voor op reis: de legendarische BMW ShiftCam boxermotor rijdt net zo krachtig over provinciale wegen dicht bij huis als over bochtige bergpassen. Door het nieuwe front doet de motorfiets dynamischer en slanker aan. Met de gevarieerde features als het extra grote 10,25" TFT-display of de Active Cruise Control geniet je onderweg van extra comfort. Je kijkt aan het eind van de dag ontspannen terug en weet: de volgende rit is altijd de mooiste.

Toeren met ingebouwde highlights

Onderweg zijn, kilometers maken, mensen ontmoeten, indrukken opdoen, verhalen uitwisselen: elke rit heeft zijn highlights. Net als de R 1250 RT. Door de vele features rijd je comfortabel, ben je altijd goed voorbereid en kun je je geheel op je route richten.

Je kunt hier rechtstreeks naar de Connected Support Portal gaan en alles ontdekken wat je moet weten over de app.

+ Lees verder
Royaal 10,25" TFT-kleurendisplay standaard
We zien de cockpit van de R 1250 RT met het royale 10,25 inch TFT-kleurendisplay.
Nieuw front met LED-koplamp
We zien het nieuwe front met led-koplamp van de R 1250 RT.
Volle kracht in elke toerengebied met BMW ShiftCam
We zien de R 1250 RT met de variabele nokkenasregeling BMW ShiftCam.
Eindloze power dankzij wireless charging
We zien het opbergvak voor de smartphone met draadloze inductieoplaadfunctie.
Eenvoudige bediening met favorietentoets
We zien de vier favorietentoetsen van de R 1250 RT.
Navigatie op het 10,25“ TFT-scherm
We zien de R 1250 RT met navigatie op het 10,25 inch TFT-scherm.
Ontspannen verder rijden met Active Cruise Control
We zien de R 1250 RT met het systeem Active Cruise Control.
Nieuw audiosysteem met een krachtig geluid*
We zien de R 1250 RT met het nieuwe audiosysteem.

Maximaal inzicht

Maximaal inzicht

Meer plaats, meer duidelijkheid, meer overzicht: op het nieuwe, royale 10,25" TFT-scherm vind je alle instrumenten van de R 1250 RT waarbij je ook nog toegang hebt tot praktische functies als navigatie en Connectivity. Via het splitscreen kun je meerdere functies tegelijk bekijken, bijvoorbeeld de huidige snelheid samen met de boordcomputer. Het beeld op het kleurendisplay is door het robuuste geharde en ontspiegelde dekglas haarscherp met veel contrast. Je scherm is daarom ook in de middagzon goed afleesbaar en dankzij de anti-fingerprintcoating blijft dat ook zo.

+ Lees verder

Veilig doorrijden

Veilig doorrijden

Zorgeloos rijplezier: met het nieuwe bestuurdersassistentiesysteem Active Cruise Control (ACC) kun je de gewenste rijsnelheid en de afstand tot de voorligger comfortabel met een toets op het stuur instellen. De radarsensor voor bepaalt de rijsnelheid en de afstand tot de voorligger. Als deze korter wordt, verlaagt het systeem automatisch de snelheid en wordt de gewenste afstand weer aangehouden. Als deze langer wordt, hervat het de snelheid. Zo rij je ontspannen op elke kilometer.

+ Lees verder

3 jaar garantie.

Ride on & on & on. We geven je nu een jaar extra. 

Nu 3 jaar garantie op alle motorfietsen.

Lees meer

Elk ogenblik telt

Een machine, vele gezichten

Dynamische lijnen, indrukwekkend design: de R 1250 RT maakt indruk met de atletische vorm, dan weer sportiever, dan weer eleganter. Jij bepaalt welke stijl het beste bij je past.

Alpine White 3

Licht en rechtlijnig: Alpine white uni 3 benadrukt de nieuwe, slankere voorzijde van de R 1250 RT.

Stijlvariant Sport

Pure sportiviteit: de lak Racing blue metallic 2 geeft de R 1250 RT een dynamische finishing touch.

Option 719 Meteoric Dust II metallic

Boven jou de hemel – onder jou de R 1250 RT Option 719 Meteoric Dust II metallic. Als er voor de allerhoogste eisen een design bestond– dit zou het zijn.

Triple Black

De Triple Black in Black storm metallic 2 benadrukt de krachtige en dynamische lijnvoering van de R 1250 RT bijzonder indrukwekkend.

Comfort in elke dimensie

Comfort in elke dimensie

Je stijlvariant en kleur zijn gekozen: nu is het zaak om de R 1250 RT nog beter op je ritten voor te bereiden. De Dynamic- en Comfort pakketten bevatten niet alleen adaptieve bochtverlichting en ACC maar ook comfortverhogende features als rijmodi Pro, buddyseatverwarming en Keyless Ride. Daar komen nog andere speciale uitrustingen en optionele accessoires bij. Geef jouw R 1250 RT de vorm die je het liefst wilt. Jouw rit, jouw beleving, jouw machine.

+ Lees verder

Dynamiek op het lijf geschreven

Dynamiek op het lijf geschreven

Compact en slank: het front van de R 1250 RT is gestroomlijnd en omsluit de LED-koplamp. Samen met de compactere carrosserie ontstaat er zo een dynamische module met een duidelijk pluspunt: nog meer zicht. Het nieuwe windscherm overtuigt door de gepatenteerde luchtgeleiding: de voorwaartse stroom en de luchtbeweging op het bovenlichaam worden zodanig teruggebracht dat je ook na vele uren op de motor nog geheel ontspannen bent. Ook het gedeelde voorspatbord benadrukt de compactheid, ondersteunt de aerodynamica en vermindert de vervuiling van je motorfiets en jou, met name bij regen.  

+ Lees verder

Krachtig op elke kilometer

70
liter inhoud opbergruimte (bij standaarduitrusting)
1,254
cc cilinderinhoud
143
Nm bij 6.250 t/min
226
kg belading (bij standaarduitrusting)
Lucht-/vloeistofgekoelde 2-cilinder viertaktboxermotor

Op volle toeren

Al op de eerste meters voel je de kracht van de boxermotor. Waar je rit je ook brengt: performance en loopkarakteristiek fascineren in elk toerengebied. Daaraan draagt ook de variabele nokkenasregeling BMW ShiftCam bij. Met de superieure krachtontwikkeling heb je nog meer controle. Door het hoge koppelverloop, de elasticiteit en het onweerstaanbaar doortrekken bij minder schakelen rijd je daarbij heel ontspannen. En dankzij de royale cilinderinhoud en het vermogen bij een groot rendement rij je met elke meter met meer rijplezier.

+ Lees verder

Nog meer over #RideAndShare

Let op: sommige in de video gepresenteerde kleuren zijn bij het actuele modellenpalet niet meer verkrijgbaar. 

+ Lees verder
spinner