Het Pure&Crafted Festival 2022 in Berlijn

Music. Motorcycles. New Heritage.
1 jul 2022
Berlijn, Duitsland

Gitaar solo’s en ronkende motoren: klinkt als muziek in de oren! We garanderen dat je ook dit jaar weer kippenvel zult krijgen. Met grote verwachting en trots presenteert daarom BMW Motorrad de vijfde editie van het Pure&Crafted Festival in Berlijn. Hier is waar je een volle line-up aan artiesten, de motorrijd cultuur en de New Heritage levensstijl kan verwachten. Het is een niet te missen evenement in het hart van de stads Messe Berlin’s Summer Garden.

Hier vind je al het nieuws en meer informatie:

+ Lees verder

Wat zou een goed festival zijn zonder een line-up die het dak eraf blaast? Indie legendes de Pixies, bekend van de hit “Where Is My Mind?”, zullen als hoofd-act dit jaar op het podium rocken. Maar ook fans van de Britse bands Nothing But Thieves en The Vaccines kunnen hun hart ophalen, want ook zij zullen door hun muziek de tempratuur in de Summer Garden laten stijgen. Daarnaast wordt je gehypnotiseerd door de Anatolische rockers van Altin Gün die zullen zorgen voor een extatische sfeer. Binnenkort zullen er nog meer bands bekend gemaakt worden. Maar waarom wachten? Boek je tickets nu!

+ Lees verder

Handgemaakt, echt, eerlijk

Pure&Crafted. Het gaat over ieder individu en het is een levensstijl die vele daarna niet meer loslaat. Statement makende custom motoren, traditioneel vervaardigde producten en met adrenaline doorweven motorstunts bij de Wall of Death, dit alles maakt het tot een niet te vergeten ervaring. Talloze foodtrucks en barretjes voorzien in lekker verfrissende drankjes. Wij kunnen in ieder geval niet wachten. Tot in Berlijn!

+ Lees verder
Adres
Sommergarten Berlin
14055 Berlin
Deutschland
Routebeschrijving external-link-arrow-bold
spinner