International GS Trophy 2022

De onbekende schoonheid van Albanië

Ruige gebergten, brede dalen, wilde rivieren, diepe wouden en een prachtige kust: BMW Motorrad brengt de International GS Trophy van 4 t/m 10 september 2022 naar Albanië. Het land, dat als insidertip voor offroad-ritten wordt beschouwd, is ongelooflijk rijk aan flora, fauna en cultuur. De beste enduro-rijders ter wereld kunnen zich verheugen op het ontdekken van deze nog vrijwel onbekende schoonheid op hun GS motorfietsen tussen de vele speciale proeven en om de #SpiritofGS van dichtbij te ervaren.

GS Trophy 2022

Once in a Lifetime

Zeven dagen puur avontuur. Zeven dagen waarin twee jaar aan voorbereiding zijn gestoken. Zeven dagen die het leven veranderen. Elke coureur krijgt maar één keer de kans om aan de International GS Trophy mee te doen. Maar het is geen klassieke race, want in de uitdagende challenges, waarin de deelnemers hun kennis en rijvaardigheid bewijzen, gaat het vooral om teamgeest en vaardigheid. En de weg erheen wordt gekenmerkt door nachten in de tent onder de sterrenhemel, unieke landschappen en culturen, evenals nieuwe vrienden uit de hele wereld – helemaal #SpiritofGS.

+ Lees verder

Terugblik 2020

In de sporen van de hobbits

We zien een video over de afgelopen International GS Trophy 2020 in Nieuw-Zeeland.

In de sporen van de hobbits

Nieuw-Zeeland is niet alleen een indrukwekkende filmsetting voor op het grote doek, maar was ook een ideaal terrein voor de International GS Trophy 2020. Daar waar regenwouden en gletsjers elkaar tegenkomen en fjordenlandschappen aan de voeten van middelgebergten liggen, hebben de deelnemers op elke meter van puur enduro-plezier genoten.

+ Lees verder

Door de ongelooflijke ritten en de unieke community was deze belevenis een ervaring die mijn leven zal veranderen.

 “

BJ Vosloo

Team Zuid-Afrika

Documentaire

Achter de schermen in Nieuw-Zeeland

Acht dagen, 22 teams, 2.500 kilometer: dat zijn de harde feiten van de International GS Trophy 2020 in Nieuw-Zeeland. Hoe groot het organisatie- en supportteam erachter was, hoeveel reserveonderdelen er mee naar het andere eind van de wereld gingen en hoe de navigatietoestellen onderweg van stroom werden voorzien, zie je in onze driedelige documentaire op Amazon Prime (beschikbaar in Duitsland, Groot-Brittannië en de VS).

Nu ontdekken external-link-arrow-slim
spinner