International GS Trophy 2022

De onbekende schoonheid van Albanië

Ruige gebergten, brede dalen, wilde rivieren, diepe wouden en een prachtige kust: BMW Motorrad brengt de International GS Trophy van 4 t/m 10 september 2022 naar Albanië. Het land, dat als insidertip voor offroad-ritten wordt beschouwd, is ongelooflijk rijk aan flora, fauna en cultuur. De beste enduro-rijders ter wereld kunnen zich verheugen op het ontdekken van deze nog vrijwel onbekende schoonheid op hun GS motorfietsen tussen de vele speciale proeven en om de #SpiritofGS van dichtbij te ervaren.

GS Trophy 2022

Once in a Lifetime

Zeven dagen puur avontuur. Zeven dagen waarin twee jaar aan voorbereiding zijn gestoken. Zeven dagen die het leven veranderen. Elke coureur krijgt maar één keer de kans om aan de International GS Trophy mee te doen. Maar het is geen klassieke race, want in de uitdagende challenges, waarin de deelnemers hun kennis en rijvaardigheid bewijzen, gaat het vooral om teamgeest en vaardigheid. En de weg erheen wordt gekenmerkt door nachten in de tent onder de sterrenhemel, unieke landschappen en culturen, evenals nieuwe vrienden uit de hele wereld – helemaal #SpiritofGS.

+ Lees verder

Ons team voor Albanië

De Int. GS Trophy 2022 Qualifier Nederland is afgesloten. De beste GS-rijders van het land namen het tegen elkaar op om zich te kwalificeren voor Team NL bij de Int. GS Trophy 2022 in Albanië. Het finaleteam van drie leden bereidt zich nu voor op de deelname dit jaar.

+ Lees verder

Voor mij is de GS altijd al de ultieme bike geweest. Ik droom nog bijna dagelijks van de motorfiets waar ik inmiddels elke dag op rij.

 “

Michael Kersten

Team Nederland, Int. GS Trophy 2022

Remy Zwemmer

Remy is 26 jaar en komt uit Zandvoort. Hij werkt als Project Manager. Al in 2020 deed hij een poging zich te kwalificeren voor de Indoor GS Trophy. Dat beviel hem zo goed, dat hij met zijn GS en met een andere deelnemer intensief trainde voor de selectie voor de GS Trophy 2022. Zijn trainingspartner slaagde er jammer genoeg niet in zich te kwalificeren, maar het duo sloot een hechte vriendschap.

Michael Kersten

Michael komt uit Valkenswaard en is 33 jaar. Als Mike on the Bike ondersteunt Michael mensen bij hun motortochten, die ze ook direct met hem kunnen boeken. Zijn vader deed hem zijn GS cadeau, die gewoon perfect bij zijn avontuurlijke geest past. Na meer dan 47 bereisde landen en 400.000 kilometer kan je wel eens vergeten hoe je eigenlijk met motorrijden bent begonnen. Het doet er ook niet toe, want alleen als hij slaapt, zit Michael niet op zijn motorfiets.

Willem Vermeulen

Willem is 31 en komt uit Baarle Nassau. Hij verdient zijn geld in een bedrijf dat expeditievoertuigen produceert en expedities organiseert. Reizen en avonturen hebben hem altijd al in de ban gehouden en in de GS heeft hij de perfecte bike voor deze twee passies gevonden.

 

Terugblik 2020

In de sporen van de hobbits

We zien een video over de afgelopen International GS Trophy 2020 in Nieuw-Zeeland.

In de sporen van de hobbits

Nieuw-Zeeland is niet alleen een indrukwekkende filmsetting voor op het grote doek, maar was ook een ideaal terrein voor de International GS Trophy 2020. Daar waar regenwouden en gletsjers elkaar tegenkomen en fjordenlandschappen aan de voeten van middelgebergten liggen, hebben de deelnemers op elke meter van puur enduro-plezier genoten.

+ Lees verder

Door de ongelooflijke ritten en de unieke community was deze belevenis een ervaring die mijn leven zal veranderen.

 “

BJ Vosloo

Team Zuid-Afrika

Documentaire

Achter de schermen in Nieuw-Zeeland

Acht dagen, 22 teams, 2.500 kilometer: dat zijn de harde feiten van de International GS Trophy 2020 in Nieuw-Zeeland. Hoe groot het organisatie- en supportteam erachter was, hoeveel reserveonderdelen er mee naar het andere eind van de wereld gingen en hoe de navigatietoestellen onderweg van stroom werden voorzien, zie je in onze driedelige documentaire op Amazon Prime (beschikbaar in Duitsland, Groot-Brittannië en de VS).

Nu ontdekken external-link-arrow-slim
spinner