De International GS Trophy 2024

Welkom in Namibië

De locatie van de Int. GS Trophy 2024 staat vast: Het offroad-avontuur brengt ons naar Namibië. Nadat de Int. GS Trophy alle continenten over de hele wereld heeft bezocht, keert ze terug naar waar het allemaal begon – naar Afrika. Namibië heeft onder andere prachtige landschappen, de 'Big Five' en vele andere diersoorten. De hete dagen worden afgesloten met dieprode zonsondergangen. 's Nachts kun je dan een overweldigende sterrenhemel bewonderen.

De reis naar Namibië wordt een unieke belevenis met heel veel #SpiritOfGS. We kunnen bijna niet wachten.

Once in a lifetime

Vanzelfsprekend blijven de exacte routes voor de Int. GS Trophy 2024 tot aan de start nog strikt geheim. Maar één ding kunnen we nu al beloven: Het wordt een onvergetelijke ervaring, waarbij de deelnemers hun rijvaardigheden en kennis bij uitdagende challenges kunnen bewijzen. 

Daarbij gaat het vooral om behendigheid en teamspirit. Naast veel zandpassages leidt de route ons ook naar de bergen van Namibië en daarmee op rotsachtige passen. Zelfs voor ervaren enduro-rijders wordt Namibië een once in een lifetime-avontuur dat ze niet snel zullen vergeten.

Ons team voor de BeNeLux

Het herenteam

Ze hebben zich er lang op voorbereid en er hard voor getraind. En dat heeft zich uitbetaald. Mogen we even voorstellen: ons herenteam voor de BeNeLux! Deze getalenteerde motorrijders konden zich met hun indrukwekkende skills bij de nationale kwalificaties meten met de concurrentie. Dat betekent voor Jeffrey Maikel, Stephan en Arnaud dat ze mee mogen doen aan de Int. GS Trophy 2024. Tot die tijd hebben deze drie natuurlijk nog genoeg tijd om hun overwinning te vieren en zich verder voor te bereiden op de unieke gebeurtenis in Namibië. Hier kun je ze alvast een beetje beter leren kennen.

+ Lees verder

Jeffrey Maikel Kiestra

De 29-jarige Jeffrey Maikel uit Burgum in Nederland werkt voor een leasemaatschappij en is daarnaast vrijwilliger bij de brandweer. Hij houdt van het gevoel van vrijheid en de bijzondere ervaringen die het motorrijden je geeft. Zijn vader is ook enthousiast motorrijder en samen zijn ze vaak offroad onderweg. Dankzij verschillende trainingen, zoals op Enduropark Hechlingen, heeft hij zijn GS perfect onder controle. Deze motorfiets vindt hij zonder twijfel de beste.

Stephan Sleeckx

Stephan uit Essen in België werkt als teamleder bij de politie. Privé is hij een gepassioneerd motorrijder. Hij haalde zijn motorrijbewijs zodra hij oud genoeg was en is sindsdien voortdurend bezig met het verbeteren van zijn skills. De 40-jarige brengt zijn vrije tijd het liefste door met korte of lange kampeertrips met het gezin. Hij kocht in 2012 zijn eerste R 1200 GS en was meteen enthousiast over de flexibiliteit en het comfort van deze motor.

Arnaud Allard

De 32-jarige Arnaud uit Bohan in België houdt niet alleen van motorrijden maar ook van het directe contact met mens en natuur. Het is dus geen wonder dat hij niet alleen graag de GS rijdt, maar van zijn hobby ook zijn beroep heeft gemaakt: hij is manager van een camping aan de rivier de Semois in Zuid-België en van een afgelegen vakantiehuis in de ongerepte natuur. Nadat hij twee offroad-trainingen op Enduropark Andalusië had voltooid, was hij onder de indruk van de prestaties en de veelzijdigheid van de GS.

Ons damesteam

Ook Karen en Nadine konden zich bewijzen. Bij de Int. GS Trophy 2024 Female Qualifier in Spanje hebben beiden nogmaals hun uitstekende vaardigheden laten zien en zijn daarvoor beloond met de fel begeerde vliegtickets naar Namibië. Maar vanaf nu geldt: de aanwezige skills verder uitbouwen en als team naar elkaar toegroeien. En dan, als alles optimaal verloopt, de overwinning in de wacht slepen.

+ Lees verder

Karen Weckx

De 44-jarige Karen uit Tongeren in België is gynaecologe en werkt in een ziekenhuis. Ze maakte kennis met motorrijden door een vriend die zo enthousiast verslag deed over een offroad-tocht dat ze meteen dacht: "Dat wil ik ook!“. En dus kocht ook zij een BMW F 800 GS en begon ze aan haar eerste avontuur. Een jaar later stapte ze al over op een R 1200 GS Rallye.

Nadia Daphne van de Scheur

Nadine uit het Nederlandse Krimpen is een echte powervrouw. Deze 25-jarige is werkzaam als jongerenbegeleider en studeert daarnaast maatschappelijk werk. Haar liefde voor motorrijden is haar met de paplepel ingegoten: haar vader is rijinstructeur. Al op jonge leeftijd had ze affiniteit voor rijden op twee wielen. Geen wonder dus dat ze een enthousiaste, getalenteerde motorrijdster is geworden. Nadat haar vriend en zijn vader de Follow the Trails Tour hadden gedaan, voelde ze de sterke wens om aan de International GS Trophy mee te doen.

Follow the Trails Namibia

De bestemming van de Int. De GS Trophy 2024 is bekend, maar de exacte routes blijven nog geheim. Toch kan je nu al je reis naar Windhoek plannen, want zodra de Int. GS Trophy 2024 voorbij is, begint het Enduropark zijn reis langs de paden van Namibië. Als je de adrenaline in je aderen wilt voelen en zin hebt in een echt avontuur, dan zijn de Follow The Trails-tochten van de Int. GS Trophy 2024 Namibië precies op jouw lijf geschreven! Op het uitdagende terrein van Namibië kun je je vaardigheden op de motor op de proef stellen en jezelf bewijzen. Je kunt rekenen op onvergetelijke trails door kloven, rivierbeddingen en een adembenemend, afwisselend landschap dat elke motorrijder zal fascineren. Dus waar wacht je op? Het avontuur roept.

Ontdek meer external-link-arrow-slim

Int. GS Trophy 2022 – een terugblik

Droomdecor Albanië

Twee jaar voorbereiding voor zeven dagen action De coureurs in de Int. GS Trophy 2022 hebben in Albanië alles gegeven. De in totaal 57 deelnemers werden bij dagelijkse tests en ritten langs hoge bergen, rivierbeddingen en rotsachtige pistes extreem op de proef gesteld. Bekijk hier nog eens alle highlights van dit ultieme offroad-avontuur.

Naar de terugblik
spinner