HEB JE NOG GEEN BMW ID* LOGIN?

* Jouw BMW ID is jouw centrale login voor alle producten rond de merken BMW Motorrad, BMW en MINI.

My BMW Motorrad

NU REGISTREREN EN STARTEN.

Geef je motorfietsen een digitale thuis met My BMW Motorrad. Hier heb je altijd het overzicht over jouw actuele motorfietsen, motoren van toen en droommotoren. In ons portaal heb je bovendien online toegang tot onze services en functies.

JOUW GARAGE.

JOUW GARAGE.

ALLES ROND JOUW MOTORFIETSEN.

Volledig zonder te sleutelen kom je hier alles te weten over je BMW motorfiets, van technische details tot en met de gebruiksaanwijzing. Ook je droommotoren uit onze configurator kun je hier parkeren en verder bewerken. En jouw motorfietsen van andere merken? Die kun je natuurlijk ook hier plaatsen. 

+ Lees verder

JOUW BMW MOTORRAD DEALER .

JOUW BMW MOTORRAD DEALER .

DE TOEGANG TOT PERSOONLIJKE SERVICE.

Gebruik de directe lijn naar jouw BMW Motorrad dealer. Hij kan snel en eenvoudig de passende service aanbieden voor alle BMW motorfietsen in jouw digitale garage. Of wat zou je denken van een proefrit op jouw persoonlijke droommotor? Ook die is met My BMW Motorrad snel en gemakkelijk afgesproken.

+ Lees verder

JOUW ACCOUNT.

JOUW ACCOUNT.

EEN VOOR ALLEN.

Met een My BMW Motorrad account krijg je jouw persoonlijke BMW ID. Dat is je centrale login voor alle producten rond de merken BMW Motorrad, BMW en MINI. Als je al een BMW ID hebt, kan je daarmee meteen inloggen en profiteren van alle voordelen van My BMW Motorrad. Veel plezier.

+ Lees verder

Met My BMW Motorrad heb je al jouw motorfietsen, alle informatie en actuele gegevens bij elkaar op één plek.

 “

NU REGISTREREN EN STARTEN.

NU REGISTREREN EN STARTEN.

Jouw persoonlijke klantportaal is binnen handbereik. Meld je meteen aan en ontdek alle voordelen en functies van My BMW Motorrad.

+ Lees verder
spinner