Al 100 jaar doen we er alles aan om ideeën op de weg te brengen, records te breken, nieuw terrein te verkennen en steeds weer de status quo te toetsen. Twee nieuwe highlights voor het jubileum zijn de op 1.923 stuks gelimiteerde Edition-modellen BMW R 18 100 Years en BMW R nineT 100 Years. Naast ons straalt hier ook de exclusieve Paint-on-Chrome-techniek. Vier met ons 100 jaar Make Life a Ride Spirit.

+ Lees verder
„ 

#SoulFuel in zijn meest exclusieve vorm: de R 18 100 Years.

De BMW R 18 100 Years

De BMW R 18 is en blijft een icoon. Veel van de kenmerken lopen als een rode draad door de geschiedenis, bijvoorbeeld de boxermotor of de onmiskenbare druppelvormige tank. De BMW R 18 100 Years is alleen al met zijn verschijning een cultbike. Het Edition-model zet historische bouwonderdelen met veel chroom neer – een echt liefhebbersmodel. Het 100 jaar-embleem met de tekst "1 of 1.923" benadrukt deze exclusiviteit.

+ Lees verder

Ontdek de beide Edition-modellen

Roadster met een attitude: de R nineT 100 Years.

 “

De BMW R nineT 100 Years

De BMW R nineT 100 Years belichaamt onmiskenbaar onze geschiedenis en blijft daarbij altijd bijdetijds. Als grondlegger van de wereld van BMW Motorrad Heritage heeft ook dit model al lang de cultstatus bereikt. Deze bike staat voor geleefd individualisme. Bijzonder highlight van het Edition-model: de inbegrepen Option 719-gefreesde onderdelen in het zwart voor een dominante, hoogwaardige look. Een waar masterpiece – herkenbaar aan het exclusieve 100 jaar-embleem op de tank.

+ Lees verder

Twee individualisten – nu nog unieker

Twee individualisten – nu nog unieker

Alleen al de BMW R nineT en de BMW R 18 zijn bikes voor individualisten, altijd klaar voor customizing. De beide Edition-modellen onderscheiden zich met hun exclusieve design en het gelimiteerde aantal stuks nog sterker van de mainstream. Deze bikes zijn voor echte fans. Welke past bij jou?

+ Lees verder

De highlights van het jubileum

spinner