Voortdurend onderweg en ultraflexibel: Urban Mobility viert de nieuwe CE 02. Omdat hij perfect past bij de mobiele levensstijl. Maar het is geen e-scooter – hij wil niet in een hokje worden gestopt. En daarom opent hij gewoon zijn eigen segment: eParkourer. Snel, flexibel en wendbaar beweegt hij zich bijna als een parkouratleet door de stad. Een wendbaar voertuig met een grote missie. Elektrisch. Milieuvriendelijk. Spring erop en voel de #PluggedToLife spirit.

 

+ Lees verder
„ 

De coolste manier om je door de stad te bewegen.

 “

Time to move

Hop on

De CE 02 is voor vrijwel iedereen gemakkelijk te berijden. Net als bij een 50 ccm bromfiets mag je al vanaf 15 jaar met een AM-rijbewijs gaan rijden. Je kunt ook opstappen met een autorijbewijs of A1-rijbewijs.

Enter the playground

De CE 02 breekt regels. Een echte blikvanger door zijn ontwerptaal – zo ziet rijplezier eruit. Visueel luidruchtig maar elektrisch stil. Revolutionair. Iconisch. Oog voor het milieu kan stijlvol zijn.

Explore the city

Als een parkouratleet raast hij door de stad: snel, wendbaar en flexibel. Met zijn wendbare en eigen stijl opent de eParkourer een nieuw segment en verovert hij de stad stormenderhand.

Fast forward

Je ziet het meteen: de CE 02 zit boordevol energie. Alleen al zijn stijlvolle vorm belooft 100% rijplezier. Het tape-design oogt heel fris. En als hij toch eventjes een pauze nodig heeft, is de accu snel opgeladen met een standaard 220 volt stopcontact. Met de variant met vermogensreductie kan al vanaf 16 jaar worden gereden met een AM-rijbewijs.

+ Lees verder

Ontdek de CE 02

Je wilt je stad stormenderhand veroveren maar ook milieuvriendelijk zijn? Ontdek alles over de stijlvolle, wendbare eParkourer.

Naar de CE 02

Meer #PluggedToLife

spinner