Motorrijden is een levenshouding en als je het ons vraagt: de mooiste! Om je BMW Motorrad van top tot teen te beleven, vind je bij ons de kleding die perfect bij jouw bike past – ontwikkeld door motorrijders voor motorrijders. Ook in onze Ride collectie 2021 vind je weer mooie outfits, volgepakt met slimme functies voor jouw veiligheid. Trek in een voorproefje? Starten maar!

+ Lees verder

Het gaat er niet alleen om technisch formidabele motorkleding te maken, maar die moet er ook goed uitzien – op en naast je bike.

 “

Andy Dukes

De stad is jouw domein. En om te zorgen dat dit ook zo blijft, voorzien wij jou van stijlvolle kleding die absoluut is opgewassen tegen de uitdagingen van de grote stad. Hier combineren we modern design met slimme functionaliteit en onzichtbare veiligheidstechnologie. Alles met maar één doel voor ogen: jouw grenzeloze rijplezier in de grote stad.

+ Lees verder

Ontvlucht de dagelijkse sleur – maar niet je eigen comfort. Met onze gemakkelijke touring-kleding ben je altijd voorbereid op avontuur. Onze hightech-materialen en 40 jaar ervaring zorgen ervoor dat jullie optimaal beschermd en toch absoluut flexibel zijn. De volgende tour mag gerust komen.

+ Lees verder

Een eerbetoon aan die goeie ouwe tijd – met een moderne interpretatie en op hoogglans gepoetst. Met onze uitrusting voor coureurs zet jij alle seinen op individualisme – natuurlijk zonder afbreuk te doen aan de veiligheid. Verover de straat met jouw eigen style!

+ Lees verder

De wereld is jouw speelplaats. Geen straat wijd en breid? Geen probleem, want jouw wil heeft geen gebaande wegen nodig. Ontdek onbekend terrein en weet dat je daarbij altijd perfect ondersteund wordt. Geniet van maximale bewegingsvrijheid met optimale bescherming bij elk weer. Laat het avontuur maar beginnen.

+ Lees verder

Onze actuele collectie

spinner