Reizen.

Simpelweg op pad – overal ter wereld.

Elk avontuur begint met iemand die de moed heeft om eraan te beginnen – en een metgezel om mee te gaan.  

Puinhelling, asfalt of woestijnzand: met BMW Motorrad heb je altijd een veilige en betrouwbare partner die met jou meegaat – overal ter wereld. Elke reis wordt begeleid door opgeleide reisgidsen die jouw avonturen op de motorfiets professioneel in goede banen leiden. De huurmotoren die deel uitmaken van de vloot, met de nieuwste modellen van BMW Motorrad, zijn perfect afgestemd op de plaatselijke omstandigheden en geven ongekend rijplezier – service en onderhoud inbegrepen.  

+ Lees verder

Official Partner of BMW Motorrad

Leer van de beste. Met de nieuwste modellen.

Bij een 'Official Partner of BMW Motorrad' ben je in goede handen. Alle partijen die trainingen geven hebben een gecertificeerde instructeur die de strenge opleiding bij de BMW Motorrad International Instructor Academy (IIA) met succes heeft afgerond.

De reisbegeleiders van onze reispartners zijn ook gecertificeerd; zij hebben de BMW Motorrad International Tourguide Academy (ITA) doorlopen en voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van BMW Motorrad.

+ Lees verder

Reizen & proefrijden

Met het aanbod van onze partners kun je jouw motoravontuur overal ter wereld ervaren. Onder professionele begeleiding kan je op jouw eigen of een gehuurde motorfiets de mooiste plekken op aarde ontdekken.

+ Lees verder

Reizen.

Reizen.

Je droomt ervan om op twee wielen een grote reis te maken. Op een van de mooiste wegen op aarde. Door BMW Motorrad geselecteerde partners bieden het beste avontuur ter wereld. Onvergetelijke ervaringen, de nieuwste BMW motorfietsen en een premium service inbegrepen.

+ Lees verder

Proefrijden.

Proefrijden.

De nieuwste BMW motorfietsen staan in de garages van onze partners voor je klaar om de aantrekkelijkste motorroutes in de Alpen te ontdekken.

+ Lees verder

Social Wall

Laat je inspireren door onze klanten en hun avonturen op BMW motorfietsen.

+ Lees verder

Ook interessant

spinner