De EICMA 2019.

Beleef nu al dé sensaties van het jaar 2020.

Vanaf de stand van BMW Motorrad op de beurs in Milaan rechtstreeks bij jou op pc, tablet of mobiel: volg hier live de presentatie van wereldpremières en de gebeurtenissen op de EICMA (Esposizione Internazionale Ciclo Motociclo e Accessori). De beurs geldt als een internationaal trefpunt van de motorfiets community, die nu al met spanning op het nieuwe seizoen wacht. BMW Motorrad presenteert zich voor de eerste keer op een unieke wijze: met veel meer dan alleen maar een gewone beursstand. Naast opwindende live-events en internationale BMW Motorrad-helden, zie je hier ook de nieuwe modellen en accessoires. Het hoogtepunt zal de onthulling van onze nieuwe modellen zijn tijdens een live persconferentie met onze bijbehorende presentaties en een indruk van het evenement. We willen je de hoogtepunten laten zien waardoor seizoen 2020 sensationeel wordt.

Ons programma op de EICMA

Hier vind je alle programmaonderdelen en je kunt ze op jouw persoonlijke interesses filteren. Heb je al je favoriet ontdekt? Markeer deze dan in je eigen overzicht.

Gezien het internationale karakter van deze motorbeurs is het programma in het Engels.

+ Lees verder

We lossen het mysterie rondom de nieuwe modellen op.

De spanning stijgt, het doek gaat eraf: bekijk hier de onthullingen van een aantal belangrijke modellen voor 2020.

+ Lees verder

#NeverStopChallenging

#NeverStopChallenging is de levensinstelling van motorrijders die het liefst geen onderscheid tussen hartslag en koppel meer willen maken. Rijders die geen sportieve uitdaging uit de weg gaan omdat ze altijd net iets meer eisen, van zichzelf en van hun machine.

+ Lees verder

De drie nieuwe modellen op de EICMA

#Soulfuel

De handen onder het vuil en olie, het hart vol passie en fantasie: van onze R nineT werden customizers uit de hele wereld enthousiast. Ook onze concept bikes hebben deze roeping.

Maar niet alleen motorfietsen zijn de brandstof van onze ziel, ook de bijpassende Heritage Collectie met rijdersuitrusting geeft ons inspiratie.

+ Lees verder

Concept R 18 /2 debuteert op EICMA.

Tweede BMW Motorrad cruiser concept onthuld.

Lees verder

Anderen altijd een stapje voor zijn – met de Heritage nieuwsbrief.

Anderen altijd een stapje voor zijn – met de Heritage nieuwsbrief.

Echte fans missen met onze nieuwsbrief vanaf nu niets meer uit de wereld van Heritage. Hierin krijg je regelmatig exclusief nieuws over modellen, acties en aanstaande evenementen voordat anderen ervan weten. Waar wacht je nog op? Schrijf je in en blijf op de hoogte.

+ Lees verder

Beleef nog meer BMW Motorrad highlights

spinner