De stad aan je voeten.

De BMW Motorrad Concept Link neemt nieuwe verbonden paden.

Een grote stad met eindeloze stedelijke kloven, waarbij om elke bocht altijd iets nieuws ontdekt kan worden. Maar het is ook het verlangen naar beweging, vrijheid en de mogelijkheid om snel van de ene naar de andere plaats te gaan. Met de Concept Link, die BMW Motorrad zal presenteren op de Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2017, heeft een conceptvoertuig nu de uitdagingen van de urban mobility van morgen met de mogelijkheden van de digitale wereld gecombineerd.  

Als het gaat om esthetiek, elegantie en tijdloos design op auto's en motorfietsen is de Concorso d’Eleganza Villa d’Este de eerste aanleghaven. Sinds 1929 wordt het Italiaanse stadje Cernobbio eenmaal per jaar het Mekka voor liefhebbers van voertuigen die inspireren door een uitzonderlijk en modern design. De geschiedenis ontmoet het heden en de toekomst, wat vaak resulteert in iets magisch: inspiratie hangt in de lucht als onvergetelijke klassiekers stralen naast de laatste conceptvoertuigen. De BMW Motorrad Concept Link is zo'n conceptvoertuig. Een voertuig dat een volledig nieuwe rij-ervaring biedt door de rijder, het voertuig en de omgeving te verbinden.  

+ Lees verder

Een nieuw begrip van urban mobility.

Een nieuw begrip van urban mobility.

Terwijl u door een stadse omgeving rijdt, staat één ding buiten kijf: u bent altijd verbonden. Met uw vrienden en collega's, met uw smartphone, met de stad. De BMW Motorrad Concept Link is de logische voortzetting van deze connectiviteit: dankzij de elektrische aandrijving, nul emissies en volledige connectiviteit is dit conceptvoertuig niet gewoon een transportmiddel, maar tevens een manier van communicatie. Zo brengt de BMW Motorrad Concept Link de voordelen van de digitale wereld met die van de analoge wereld samen. En daarmee  wordt het een visionair symbool voor een nieuwe tijd van urban mobility.  

+ Lees verder
Dankzij zijn tijdloze, gereduceerde stijl is de BMW Motorrad Concept Link meer dan een studie - het is een symbool van een nieuwe tijd. “

Edgar Heinrich, hoofd van Design bij BMW Motorrad

Ontworpen voor de metropolis.

Ontworpen voor de metropolis.

Als u vol vertrouwen, ontspannen en verbonden door de stad wilt rijden, hebt u een voertuig nodig dat is ontworpen voor dit terrein. De BMW Motorrad Concept Link is de visie op twee wielen, die staat voor de toekomst van urban mobility. En daarmee worden de mobiliteitseisen van de rijder op de voorgrond gezet. Het begint al bij het design: een plat apparaat voor energieopslag in het onderste deel van het frame en de compacte aandrijving op het achterwiel zijn de basis voor het moderne, duidelijke en dynamische silhouet van de BMW Motorrad Concept Link. De verschillende personalisatiemogelijkheden - van de buddyseat tot de gekleurde zijpanelen tot verschillende windschermen - markeren de individuele persoonlijkheid van elke rijder.  

+ Lees verder

De onderlinge verbinding van mens, voertuig en omgeving.

In de stad bent u het gewend om mobiel en verbonden te zijn. En u verwacht deze connectiviteit ook tijdens uw reis. Dit is waar de BMW Motorrad Concept Link voor staat. Het visionaire concept breidt de eerdere mobiele leefomgeving van de rijder uit met nieuwe mogelijkheden: het voertuig kan verbonden zijn met de kalender, waardoor het op de hoogte is van de volgende bestemming, en is daardoor in staat om de snelste meest aantrekkelijke route aan te geven en kan hier zelfs muziek op verzoek bij leveren. Het concept gaat een stap verder: zelfs de kleding van de rijder is intelligent verbonden met het voertuig. Een eenvoudige aai over de mauw is bijvoorbeeld voldoende om de schuifdeur van het baggagecompartiment te sluiten. Met de BMW Motorrad Concept Link is urban mobiliteit volledig opnieuw geïnterpreteerd: intelligent, geïntegreerd en perfect intuïtief.  

+ Lees verder
Het Concept verbindt de analoge en de digitale wereld op een naadloze manier. Het biedt de gebruiker de mogelijkheid om altijd verbonden te zijn en biedt een nieuwe mobiliteitservaring in de toekomst. “

Timo Resch, Vice President Sales & Marketing BMW Motorrad

Een conceptvoertuig met oog voor de essentie.

Als u de jungle van de grote stad wilt beheersen, mag u nooit het overzicht verliezen. Uw blik is gericht op de stad en op hoe u er doorheen rijdt. Het uitzonderlijke zoeken of zo snel mogelijk op uw bestemming aankomen. Dit is waar het om draait bij de BMW Motorrad Concept Link: snelheid, navigatie en accustatus worden weergegeven in het windscherm, terwijl een groot paneel met touch-functie alle informatie over infotainment, connectiviteit en routeplanning gereed heeft. Voor nog meer customization en connectiviteit tussen de rijder en het voertuig, er zijn individueel toewijsbare snelknoppen op de handgrepen met touch-functie.  

+ Lees verder

Als visie realiteit wordt.

Als visie realiteit wordt.

Op dit moment is de BMW Motorrad Concept Link nog een proto type. Maar het laat al zien waarde reis met BMW Motorrad heen kan gaan. Onderling verbonden oplossingen staan voor connectiviteit, gemak en uiteindelijk ook veiligheid. En zo bouwt de BMW Motorrad Concept Link de brug tussen traditie en de moderne wereld op de Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2017. Er wordt een visie geboden van wat in de toekomst belangrijk is in de stadse omgeving: het pure rijplezier, connectiviteit tussen mensen en hun voertuigen en gericht op de essentie.  

+ Lees verder

Meer verhalen die interessant voor je kunnen zijn.

Geschikte motorfietsen.

spinner