BMW Motorrad Ride Collectie

Motorpak ProRace

€ 1.420,-*

* Prijs van motorpak ProRace Made-to-Measure op aanvraag.

Motorpak ProRace.

Topprestaties voor echte coureurs.

Met het motorpak ProRace voor heren laat je als rijder zien dat je hoge sportieve eisen stelt. Het nauwsluitende 1-delige pak van rundnappaleer biedt een compleet veiligheidspakket met protectoren bij de schouders, ellebogen, heupen en knieën. Een rughump optimaliseert de aerodynamica, stretch-inzetstukken garanderen bewegingsvrijheid.

De aantrekkingskracht van kwaliteit, veiligheid en sportiviteit.

De aantrekkingskracht van kwaliteit, veiligheid en sportiviteit.

De ProRace voldoet niet alleen aan de hoogste sportieve eisen, maar is ook top als het gaat om kwaliteit en veiligheid. Het precies op maat gesneden, eendelige pak van rund-nappaleder (optioneel ook kangoeroeleder) biedt een compleet veiligheidspakket met protectoren in de schouder-, elleboog-, heup- en kniezones. Om je rug te beschermen, biedt BMW Motorrad een apart verkrijgbare rugprotector of een protectorvest aan. Een back-bult zorgt voor perfecte aerodynamica, terwijl kniesliders en sliders op de onderarmen en schouders je zelfs ondersteunen als je tot de limiet gaat. Om te voorkomen dat je gaat zweten, als je tijdens hete motorduels het uiterste geeft voor een toppositie, zorgen 3D-geweven stof op de rug en geperforeerde lederen oppervlakken op de armen, borst en dijen voor eersteklas ventilatie. De ProRace is uiteraard CE-gecertificeerd en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

+ Lees verder

Jouw rijstijl is uniek. Jouw racepak ook.

Met je persoonlijke racepak maak je een duidelijk statement – en onderscheidt jij je van de andere coureurs. Je kunt zelf bepalen welke kleur jouw ProRace moet hebben, je kunt meer protectoren, jouw naam en jouw persoonlijke logo toevoegen en je kunt kiezen tussen rund-nappaleder of kangoeroeleder. Bovendien kun je het precies op maat laten maken: voer je maten in en je ontvangt het racepak als een op maat gemaakt product. Zo ben je er dus zeker van: dit pak is uniek – en net zo uniek als jij zelf bent.

ProRace Made-to-Measure: speciaal voor jou gemaakt.

Eén pak, duizenden kleuren mogelijkheden.

Breng kleur in het spel: met de ProRace bepaal je zelf met welk ontwerp je het circuit op gaat. Kies in de configurator uit een groot aantal kleuren en designelementen.

Bescherming zoals jij die nodig hebt.

Met de configurator van de ProRace Made-to-Measure bepaal jij waar je speciale bescherming wilt hebben.

Jouw naam op jouw ProRace.

Als je op het circuit rijdt, wil je dan dat iedereen weet met wie ze te maken hebben? Schrijf dan gewoon je naam op jouw ProRace. Geen enkel probleem met de configurator.

Het passende logo? Logisch!

Laat zien bij welk team je hoort. Kies in de configurator uit verschillende logo's voor jouw persoonlijke racepak.

Een kwestie van materiaal.

Je hebt de keuze uit 1,3 mm dik rundleder dat een goede balans heeft tussen comfort en slijtvastheid en 1,0 mm dik kangoeroeleder (tegen meerprijs) dat lichter is, maar een hogere slijtvastheid heeft.

Jouw maatpak.

Het motorpak ProRace Made-to-Measure wordt niet voor niets zo genoemd. Hier krijg je immers een maatpak dat precies op jou is afgestemd.

MAAK HET ECHT JOUW MOTORPAK

Hiermee kun je de ProRace combineren.

Je hebt de juiste laarzen, handschoenen en helm nodig om volledig uitgerust te zijn voor elke wedstrijd. Hier vind je de producten die je perfect kunt combineren met het perfecte racepak ProRace.

Helm Race.

Met deze helm met extra groot gezichtsveld kun jij je helemaal op het circuit concentreren en bliksemsnel reageren. Met een grote spoiler die een stabiele en rustige positie garandeert, zelfs boven 300 km/u.

Handschoen ProRace.

Deze hoogwaardige hand- en vingerbescherming is niet alleen veilig, maar ook comfortabel om te dragen.

Laars ProRace

Deze laarzen zijn gemaakt voor sportieve coureurs. Zij- en hielsliders van kunststof, een anatomisch gevormde scheenbeschermer en de interne teenversterking zorgen voor extra bescherming en stevigheid.

DE PASSENDE SUPERBIKE VOOR DE PRORACE

S 1000 RR

Meer uit deze collectie

spinner