BMW Motorrad Ride Collectie

Motorpak ProRace

€ 1.420,-

Motorpak ProRace.

Topprestaties voor echte coureurs.

In het heetst van de strijd, moet je je hoofd koel kunnen houden - en het juiste motorpak aanhebben. De ProRace biedt je alles wat je nodig hebt om aan jouw hoge sportieve eisen tegemoet te komen. Het geeft je maximale bewegingsvrijheid en veiligheidsfuncties die op het circuit onmisbaar zijn. De ProRace kan je ook op maat laten maken. Zo kun je jouw outfit aan jouw eigen wensen en voorkeuren laten voldoen – en jouw eigen stijl tonen op het circuit.

De aantrekkingskracht van kwaliteit, veiligheid en sportiviteit.

De aantrekkingskracht van kwaliteit, veiligheid en sportiviteit.

De ProRace voldoet niet alleen aan de hoogste sportieve eisen, maar is ook top als het gaat om kwaliteit en veiligheid. Het precies op maat gesneden, eendelige pak van rund-nappaleder (optioneel ook kangoeroeleder) biedt een compleet veiligheidspakket met protectoren in de schouder-, elleboog-, heup- en kniezones. Om je rug te beschermen, biedt BMW Motorrad een apart verkrijgbare rugprotector of een protectorvest aan. Een back-bult zorgt voor perfecte aerodynamica, terwijl kniesliders en sliders op de onderarmen en schouders je zelfs ondersteunen als je tot de limiet gaat. Om te voorkomen dat je gaat zweten, als je tijdens hete motorduels het uiterste geeft voor een toppositie, zorgen 3D-geweven stof op de rug en geperforeerde lederen oppervlakken op de armen, borst en dijen voor eersteklas ventilatie. De ProRace is uiteraard CE-gecertificeerd en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

+ Lees verder
Jouw rijstijl is uniek. Jouw racepak ook.

Met je persoonlijke racepak maak je een duidelijk statement – en onderscheidt jij je van de andere coureurs. Je kunt zelf bepalen welke kleur jouw ProRace moet hebben, je kunt meer protectoren, jouw naam en jouw persoonlijke logo toevoegen en je kunt kiezen tussen rund-nappaleder of kangoeroeleder. Bovendien kun je het precies op maat laten maken: voer je maten in en je ontvangt het racepak als een op maat gemaakt product. Zo ben je er dus zeker van: dit pak is uniek – en net zo uniek als jij zelf bent.

ProRace Made-to-Measure: speciaal voor jou gemaakt.
  • Breng kleur in het spel: met de ProRace bepaal je zelf met welk ontwerp je het circuit op gaat. Kies in de configurator uit een groot aantal kleuren en designelementen.

  • Met de configurator van de ProRace Made-to-Measure bepaal jij waar je speciale bescherming wilt hebben.

  • Als je op het circuit rijdt, wil je dan dat iedereen weet met wie ze te maken hebben? Schrijf dan gewoon je naam op jouw ProRace. Geen enkel probleem met de configurator.

  • Laat zien bij welk team je hoort. Kies in de configurator uit verschillende logo's voor jouw persoonlijke racepak.

  • Je hebt de keuze uit 1,3 mm dik rundleder dat een goede balans heeft tussen comfort en slijtvastheid en 1,0 mm dik kangoeroeleder (tegen meerprijs) dat lichter is, maar een hogere slijtvastheid heeft.

  • Het motorpak ProRace Made-to-Measure wordt niet voor niets zo genoemd. Hier krijg je immers een maatpak dat precies op jou is afgestemd.

MAAK HET ECHT JOUW MOTORPAK

Hiermee kun je de ProRace combineren.

Je hebt de juiste laarzen, handschoenen en helm nodig om volledig uitgerust te zijn voor elke wedstrijd. Hier vind je de producten die je perfect kunt combineren met het perfecte racepak ProRace.

*/-->

Helm Race.

Met deze helm met extra groot gezichtsveld kun jij je helemaal op het circuit concentreren en bliksemsnel reageren. Met een grote spoiler die een stabiele en rustige positie garandeert, zelfs boven 300 km/u.

*/-->

Handschoen ProRace.

Deze hoogwaardige hand- en vingerbescherming is niet alleen veilig, maar ook comfortabel om te dragen.

*/-->

Laars ProRace

Deze laarzen zijn gemaakt voor sportieve coureurs. Zij- en hielsliders van kunststof, een anatomisch gevormde scheenbeschermer en de interne teenversterking zorgen voor extra bescherming en stevigheid.

DE PASSENDE SUPERBIKE VOOR DE PRORACE

S 1000 RR

Sport

Lees verder

Meer uit deze collectie

spinner