BMW Motorrad Ride Collectie

Helm System 7 Carbon

Vanaf € 605,-

Helm System 7 Carbon.

Overal klaar voor.

In elke bocht en op elk recht stuk - op wereldreis of bij woon/werkverkeer: BMW Motorrad staat voor puur rijplezier. Veiligheid en comfort rijden altijd met je mee. De nieuwe System 7 Carbon laat dan niets te wensen over. De geheel uit carbon vervaardigde helmschaal is ongekend licht en sterk en neemt schokken uitstekend op. Dankzij het instelbare zonnevizier ben je altijd ontspannen onderweg, zelfs onder wisselende lichtomstandigheden. Daarbij beschikt de helm standaard over een zeer goed ventilatiesysteem en een dubbel vizier: voor een helder zicht onder alle omstandigheden. Bovendien maakt de helm een bijzonder compacte indruk door zijn viervoudig verbindingsmechanisme. In een handomdraai maak je van de integraalhelm een jethelm. Kort gezegd: de helm is gemaakt voor puur rijplezier.

Afneembaar kindeel

Twee helmen in een. Gewoonweg uniek.

Jouw rijplezier, jouw vrijheid - en je helm moet je daarin niet beperken. Daarom kun je de System 7 Carbon zonder gereedschap snel en gemakkelijk van integraalhelm in jethelm veranderen. Je hoeft alleen maar twee knoppen op het kindeel te ontgrendelen. Het zonnescherm werkt in de jetversie als vizier. Zo heb je met de System 7 Carbon dus twee helmen in één, allebei gehomologeerd volgens ECE 22-05. Het optionele, ingebouwde communicatiesysteem kun je in beide versies gebruiken. Een innovatie van BMW Motorrad voor jouw vrijheid.
+ Lees verder

HELMSCHAAL VAN 100% CARBON

Lichter, veiliger en sportiever.

Voor de helmschaal kwam maar één materiaal in aanmerking: carbon. Koolstofvezel-technologie kent al een lange traditie bij BMW. Met onze kennis en ervaring zijn we erin geslaagd het gewicht van de helmschaal - vergeleken met andere carbon helmschalen - nog eens met 25% te verlagen. Daarvoor combineerden we high performance koolstofvezels met een innovatief en complex productieproces.
Het resultaat is een bijzonder lichte, geheel van carbon gemaakte helmschaal in twee grootten. Daarmee is optimale stijfheid en veiligheid van elke beschermingszone gewaarborgd.
+ Lees verder

DE BESTE AERODYNAMICA

Gestroomlijnd en stil.

Rijwind voelen - maar niet meer dan je zelf wilt. Bij de ontwikkeling van de System 7 Carbon hebben specialisten van verschillende vakafdelingen van BMW nauw samengewerkt. De resultaten van uitgebreide tests in onze state-of-the-art windtunnels in München en Milaan zijn direct opgenomen in het ontwikkelings- en designproces.
Nauwgezette analyse en optimalisatie van de spoilergeometrie resulteerden niet alleen in fraaie vormgeving, maar ook in optimale functionaliteit: de System 7 Carbon heeft uitstekende aerodynamische eigenschappen - zelfs bij een blik achterom treden nauwelijks draaikrachten op. De aero-akoestiek is ook indrukwekkend: deze helm is een van de stilste systeemhelmen ter wereld.
+ Lees verder

Alle eigenschappen op rij

Bluetooth-communicatie

Houd contact.

Houd contact.

Samen meer beleven. Het als optie leverbare communicatiesysteem maakt vrijwel alles mogelijk: contact houden met je passagier via Bluetooth, je mobieltje, MP3-speler en tegelijkertijd ook nog met je BMW Motorrad Navigator. Er zijn drie verbindingen mogelijk, je kunt dus bellen, muziek luisteren en de juiste route volgen – en daarbij je blik op de weg houden.

+ Lees verder

Vind een dealer.

Vind een dealer bij jou in de buurt en vraag naar de Helm System 7 Carbon.

Zoek een BMW Motorrad dealer

C.A.R.E.

C.A.R.E. staat voor Concept of Advanced Rider Equipment. Compromisloos werken aan veiligheid, innovatie, comfort en kwaliteit als het gaat om BMW Motorrad Rider Equipment.

Meer informatie
spinner