* Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van BMW Motorrad inclusief BPM, BTW, registratiekosten en kosten rijklaar maken. De BMW Motorrad dealer geeft je graag bindende prijsinformatie. Afgebeelde motorfietsen kunnen afwijken van de (vereiste) standaarduitvoering en additionele pakketten, opties en/of accessoires bevatten.

De BMW G 310 GS

Elke dag belust op avontuur.

Spontaan zijn. Van de gebaande paden gaan. Met de BMW G 310 GS wordt jouw alledaagse sleur een avontuur. Dankzij de geoptimaliseerde motor met Ride by Wire en anti-hop-koppeling beheerst hij de stadse jungle en rijdt hij nog zelfverzekerder de ritjes in het omringende platteland. Want avonturen hoeven niet groot te zijn om onvergetelijk te worden. Het is zeker dat je ze elke dag beleeft.

Extra uniek

Met een voucher van € 500,- voor bijzondere buddyseats, uitlaten, bagagetassen en windschermen. Speciale wielen of prachtig gefreesde onderdelen. Of een nieuwe helm uit de Gear & Garment collectie. Alles origineel BMW Motorrad. Alles om jezelf of je motorfiets nog unieker te maken.

Kies vóór 30 juni 2022 een BMW G 310 GS uit voorraad bij de BMW Motorrad dealer. Ontvang een voucher van € 500,- incl. BTW en shop direct voor accessoires of Gear & Garment. Vraag de BMW Motorrad dealer voor meer informatie en voorwaarden.

+ Lees verder

FINANCIEREN OF LEASEN

Je hebt je ideale BMW G 310 GS gevonden en je wilt hier zo snel mogelijk van genieten. Met de lease- en financieringsproducten van BMW Financial Services ga je zorgeloos de weg op. 

Met de productwijzer ontdek je binnen 5 minuten hoe je jouw droom werkelijkheid maakt en welk product het beste bij jouw situatie past.


Tijdelijk rijd je een nieuwe BMW G 310 GS al voor maar € 165,- p/mnd* met Private Lease.

+ Lees verder

Highlights voor de stadse jungle

De G 310 GS is de perfecte begeleider om je stad ook buiten de grenzen te ervan en de geasfalteerde wegen buiten te ontdekken. Want dankzij de comfortabele GS-ergonomie en de hoogwaardige uitrusting brengt hij je ontspannen elke dag weer naar elke bestemming.

+ Lees verder
Superieure 1-cilindermotor
We zien de 1-cilindermotor van de G 310 GS.
Verstelbare koppelings- en remhendels
We zien de koppelings- en remhendel van de G 310 GS.
Typische GS-flyline
We zien de typische GS-flyline van de G 310 GS.
Goudkleurig geëloxeerde upside-down vork
We zien de goudkleurig geëloxeerde upside-down vork van de G 310 GS.
Kentekenplaathouder met LED-remlicht en richtingaanwijzers
We zien de kentekenplaathouder van de G 310 GS.
LED headlights with daytime running light as standard
We see the LED headlights with daytime running light of the G 310 GS.
Vering
We zien de vering van de G 310 GS.
Comfortabel bagagerek
We zien het bagagerek van de G 310 GS.

Hou je machine in de hand.

Hou je machine in de hand.

Koppelings- en remhendels kunnen in vier standen comfortabel aan de maat van je handen worden aangepast. Daardoor komen ze maar liefst zes millimeter dichter bij het stuur. Zo zijn ze ook voor bestuurders met kleinere handen altijd goed te bereiken. En je hebt met weinig moeite altijd alles in de hand.

+ Lees verder

3 jaar garantie.

Ride on & on & on. We geven nu een jaar extra.

Nu 3 jaar garantie op alle motorfietsen.

Lees meer

Krachtige aandrijving

28
Nm maximaal koppel bij 7.500 t/min
313
cc cilinderinhoud
11,5
liter tankinhoud
3,3
liter verbruik op 100 km volgens WMTC

Voel de dynamiek.

De krachtige 1-cilindermotor is nu leverbaar met gasklepregelaar: Ride by Wire. Door deze wijziging reageert de motorfiets nog beter op het gas en door het automatisch hogere stationaire toerental loopt de motor bij het wegrijden absoluut stabiel. Op de zelfversterkende anti-hop-koppeling kun je bij het wegrijden en schakelen altijd vertrouwen. En dankzij de effectieve verbranding werkt de motor bovendien zuinig en voldoet ook aan de nieuwe Euro 5-normen.

+ Lees verder

Harmonisch geluid

Opvallend design, individuele stijlen

Kies jouw stijl.

Alle drie de kleurvarianten van de G 310 GS worden nu geleverd met een donker motorgedeelte in Titanium grey metallic. Welke combinatie vind je het mooist?

Stijlvariant Triple Black

In de stijlvariant Triple Black in de kleur Cosmic black 2 komt je G 310 GS bijzonder mannelijk en zelfs wat bozig over. Des te mooier als je weet waarheen de volgende spontane reis uit de alledaagse sleur je voert.

Stijlvariant Rallye

De lakkleur in Kyanitblau metallic met de heldere rode accenten benadrukt het rally-karakter van de GS.

Polarweiss uni

De basis lakkleur met witte beplating valt op door de minimalistische helderheid.

Individualiseer zoals jij het wilt

Individualiseer zoals jij het wilt

Nu is het jouw beurt: maak jouw G 310 GS gereed met een groot aanbod aan accessoires voor dagelijkse avonturen. Kies uit één van onze twee voorstellen of configureer je eigen motorfiets zoals je zelf wilt.

+ Lees verder

Perfecte look, optimale bescherming

* Genoemd tarief is voor alle getoonde modellen gebaseerd op een looptijd van 24 maanden en 5.000 kilometer per jaar. De getoonde actietarieven zijn geldig tot en met 30 juni 2022.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.

+ Lees verder
spinner