De multitool

De perfecte aanvulling

Met deze accessoires is je F 800 GS de ideale motorfiets voor korte ritjes om aan het dagelijks leven te ontsnappen. De variokoffer en topcase zijn snel gemonteerd en bieden voldoende ruimte voor je bagage. Het in hoogte verstelbare windscherm beschermt je tijdens de rit als het wat stormt. En zodat je altijd de juiste weg vindt, is er de ConnectedRide Cradle waarin je eenvoudig je smartphone plaatst en via de app de navigatie kunt gebruiken.

+ Lees verder
Naar de configurator external-link-arrow-slim
ConnectedRide Cradle

De ConnectedRide cradle dient als houder om onderweg de smartphone als navigatietoestel te gebruiken. Via de BMW Motorrad Connected app kunnen in het gezichtsveld de navigatiekaart en voertuiggegevens via de multicontroller worden opgeroepen. De houder is geschikt voor diverse smartphoneformaten en laadt de smartphone inductief of met een kabel op.

Stuurverhoging zilver

De stuurverhoging van 15 mm is gemaakt van gesmeed aluminium zorgt voor een ontspannen houding en meer controle offroad.

Bescherming tegen weer en wind

Getint hoog windscherm

Het hoge getinte windscherm is ca. 80 mm hoger en 30 mm breder dan het standaard windscherm en biedt daardoor een merkbaar betere bescherming tegen weer en wind en meer toercomfort. De krasbestendige laag zorgt voor blijvende transparantie, terwijl de kleur de look van de machine verder opwaardeert.

Windschermverstelling

Met de windschermverstelling kan de bestuurder de stand van het grote windscherm en het toerwindscherm van twee niveaus variëren.

Variokoffersysteem

De waterdichte variokoffers met gepatenteerd verstelmechanisme bieden een variabel volume van 30 - 39 liter links en 20 - 29 liter rechts. Dit loont in het bijzonder in stadsverkeer omdat ook debreedte van de koffers kan worden verminderd. De praktische zwarte variokoffers zijn waterdicht en ook geschikt voor gebruik offroad

De eveneens zwarte, waterdichte variotopcase biedt een extra variabel volume van 25 tot 35 liter.

Aluminium motorbescherming Enduro zilver

De robuuste en lichte enduromotorbescherming van aluminium beschermt met name offroad tegen steenslag en beschadigingen.

Motorbeschermbeugel zilver

De zilveren, tweedelige motorbeschermbeugel van edelstaal beschermt het cilindergedeelte tegen schade zonder de speling voor het kantelen in bochten te beperken.

LED-verstralers

De krachtige led-verstralers zorgen bij slecht zicht voor het nodige overzicht.

Dynamisch tot in het kleinste detail

Ontdek je dynamische kant

Het lijkt wel of de BMW F 800 GS in Racingblue metallic speciaal is gemaakt voor je volgende ontdekkingstocht. Met kleine maar fijne accenten komt met deze dynamische optie de sportieve lijn van de F 800 GS naar voren. Zowel optisch als haptisch en qua sound is deze variant een upgrade ten opzichte van het basismodel.

+ Lees verder
Naar de configurator external-link-arrow-slim
Einddemper sport titanium zwart

De zwarte sport-einddemper van titanium, carbon en edelstaal maakt met zijn krachtige geluid van elke rit een sportieve ervaring.

Voetsteun duopassagier

De voetsteunen voor de duopassagier met gekarteld oppervlak geeft een optimale grip - zelf met laarzen met weinig profiel of erg vervuilde laarzen. Dankzij de corrosiebestendige afwerking van gegoten staal roesten de voetsteunen niet. Voor ritten zonder passagier kunnen ze omhoog worden geklapt.

Bestuurdervoetsteun Enduro

De bredere en langere enduro-voetsteunen bieden meer houvast en zorgen voor een betere beheersing van de motor in zwaar terrein.

Maak je persoonlijke F 800 GS

Heb je nog meer ideeën? Maak een keuze uit het grote aanbod aan speciale opties en originele BMW Motorrad accessoires en stel een motorfiets naar geheel eigen wensen samen.

Naar de configurator
spinner