Dirt devil

Perfect uitgerust voor offroadgebruik

Het GS Trophy design en de offroadbanden maken het duidelijk: met deze motorfiets blijf je niet lang op het asfalt. Volgende stop: de wildernis. Alleen jij en je motorfiets: op de solo buddyseat is alleen plaats voor jouw ambities. Het geluid van de sporteinddemper van titanium vergezelt je. Bij de perfecte offroaduitrusting hoort het enduropakket met sportvering. De handhendels en voetsteunen zijn instelbaar zodat alles steeds perfect past. De zijstandaard Enduro zilver en motorbeschermbeugel zwart geven extra bescherming. De ConnectedRide Smartphone Cradle helpt je zelfs de meest ambitieuze doelen tebereiken.

+ Lees verder
Naar de configurator external-link-arrow-slim
ConnectedRide Navigator en navigatievoorbereiding

Met de BMW ConnectedRide Navigator heb je al je ritten en plannen binnen handbereik. Via de BMW ID kunnen geplande routes en opgeslagen gegevens worden gesynchroniseerd met de BMW Motorrad Connected-app. Het 5,5 inch grote touchscreen is ook bij direct zonlicht uitstekend leesbaar. Intuïtieve bediening via de multicontroller.

Met behulp van de inbouw achteraf "Voorbereiding voor navigatietoestellen" kunnen motorfietsen zonder navigatievoorbereiding achteraf alsnog worden uitgerust.

Instelbare handhendels en voetsteunen

De instelbare handhendels van zwart geanodiseerd aluminium benadrukken de unieke en sportieve uitstraling. De handgrepen zijn ook 5-voudig verstelbaar in de greepbreedte en kunnen eenvoudig zonder gereedschap worden aangepast, zelfs met handschoenen aan. Het voetrem- en schakelpedaal kunnen flexibel in twee posities worden bevestigd. Het schakelpedaal is bovendien in de hoogte verstelbaar.

Solo buddyseat zwart

De zwarte solo buddyseat onderstreept het sportieve karakter van de machine. Tegelijk dient het als drager voor extra bagage.

Einddemper sport titanium

De einddemper met titaanmantel geeft een indrukwekkend vol geluid en getuigt zowel visueel als akoestisch onmiskenbaar van een sportief karakter.

Zijstandaard Enduro zilver

De zilveren Enduro-zijstandaard zorgt met zijn grote draagvlak voor een stevige stand, vooral op zachte of losse ondergrond.

Motorbeschermbeugel zwart

De zwarte, hoogglans gecoate set motorbeschermbeugels van edelstaal vermindert het risico op schade aan de motorfiets.

De explorer

Klaar voor de volgende expeditie

Met deze variant verover je de wereld en geniet je van onbeperkte vrijheid. Je integreert je smartphone in je motor via de ConnectedRide Smartphone Cradle en alles is meteen verbonden. De aluminium koffers bieden veel opbergruimte zodat je alles wat je nodig hebt mee kunt nemen. Je wilt ook gezelschap? Er is een extra voetsteun voor een duopassagier. De getinte, hogere kuipruit biedt maximaal reiscomfort door een betere bescherming tegen het weer, meer windbescherming en minder lawaai bij de helm. Aangekomen op de bestemming zorgt de middenbok voor een veilige parkeerstand.

+ Lees verder
Naar de configurator external-link-arrow-slim
Bagagesysteem: Aluminium koffers zilver 36l – 44l en kofferhouders aluminium koffers zilver

De perfecte oplossing voor tourfans die de hoogste eisen stellen aan zichzelf en hun materiaal: de aluminium koffers bieden een opslagruimte van 36 en 44 liter. De robuuste transportuitrusting is stofdicht. Veel praktische details overtuigen ook in extreme situaties.

Met de stevige kofferhouders kunnen de aluminiumkoffers eenvoudig en veilig worden gemonteerd. En: ze benadrukken het offroaddesign van de motorfiets.

ConnectedRide Cradle

De ConnectedRide cradle dient als houder om onderweg de smartphone als navigatietoestel te gebruiken. Via de BMW Motorrad Connected app kunnen in het gezichtsveld de navigatiekaart en voertuiggegevens via de multicontroller worden opgeroepen. De houder is geschikt voor diverse smartphoneformaten en laadt de smartphone inductief of met een kabel op.

Windscherm hoog getint

Het hoge, getinte windscherm neemt bij hogere snelheden de winddruk merkbaar weg van het bovenlichaam en verhoogt zo het comfort.

Led-verstralers

De krachtige led-verstralers zorgen bij slecht zicht voor het nodige overzicht.

Middenbok

De middenbok vergemakkelijkt onderhoudswerkzaamheden aan de motorfiets en maakt veilig en ruimtebesparend parkeren mogelijk.

Zijstandaard Enduro zilver

De zilveren Enduro-zijstandaard zorgt met zijn grote draagvlak voor een stevige stand, vooral op zachte of losse ondergrond.

Voetsteunen duopassagier

De voetsteunen voor de duopassagier met gekarteld oppervlak geeft een optimale grip - zelf met laarzen met weinig profiel of erg vervuilde laarzen. Dankzij de corrosiebestendige afwerking van gegoten staal roesten de voetsteunen niet. Voor ritten zonder passagier kunnen ze omhoog worden geklapt.

Maak je persoonlijke F 900 GS

Heb je nog meer ideeën? Maak een keuze uit het grote aanbod aan speciale opties en originele BMW Motorrad accessoires en stel een motorfiets naar geheel eigen wensen samen.

Naar de configurator
spinner