* Consumentenadviesprijs af fabriek incl. kosten rijklaar maken en inschrijving in kentekenregister & tenaamstelling, incl. 21% BTW en BPM. Kosten rijklaar maken omvatten o.a. het schoonmaken, binnenlandse transportkosten, kentekenplaat, nul-beurt en ± 15 liter brandstof.

Alle motorfietsen worden alleen geleverd met de uitrusting die wettelijk verplicht is (bijv. reflectoren conform Euro 4-norm). Illustraties op deze website kunnen hiervan afwijken.

Alle motorfietsen worden alleen geleverd met de uitrusting die wettelijk verplicht is (bijv. reflectoren conform Euro 4-norm). Illustraties op deze website kunnen hiervan afwijken.

DE NIEUWE BMW R 1250 GS.

MET NOG MEER DRANG NAAR AVONTUUR.

De nieuwe BMW R 1250 GS: geconcentreerde prestaties en indrukwekkende efficiëntie. Met de nieuwe BMW R 1250 GS zul je de nieuwe boxer nog meer direct ervaren. De toename van het motorvermogen levert je meer prestaties - 100 kW (136 pk) en 1.254 cc. Het variabele nokkenasregelsysteem BMW ShiftCam zorgt voor een superieure vermogensafgifte - in het hoge en lage toerengebeid. Of het nu in de stad, op de snelweg of, uiteraard, offroad is: elke afgelegde kilometer geeft je meer vrijheid en verhoogt het rijplezier. Nieuwe stijlvarianten en lakkleuren, talrijke technische details en spannende individualiseringsopties versterken het karakter van de nieuwe BMW R 1250 GS.

HET DESIGN VAN DE R 1250 GS

De ervaring – puur GS. De varianten – puur jou.

De R 1250 GS is zoals jij het wilt. Authentiek - en puur GS. De flyline is onmiskenbaar en ronduit opvallend. Hoogwaardige designelementen onderstrepen de onmiskenbare GS-look.

*/-->

Black storm metallic

Het donkere ontwerp van de standaard versie is duidelijk en krachtig.

*/-->

Cosmic blue metallic

De lichtere, blauwe standaard versie staat voor de drang naar het afleggen van afstand en het pad naar de horizon dat dichtbij genoeg lijkt om aan te raken.

*/-->

Stijlvariant HP

Het nieuwe design in BMW Motorsport kleurstelling is compromisloos en dynamisch. De extra kenmerken ondersteunen het offroad karakter.

*/-->

Stijlvariant Exclusive

Black Storm metallic gecombineerd met Night black matt, met hoogwaardige materialen en oppervlakken - zo elegant kan avontuur er uit zien.

3 jaar garantie.

Ride on & on & on. We geven je nu een extra jaar. 

Nu 3 jaar garantie op alle motorfietsen.

Lees meer

2-cilinder boxermotor

100
kW (136 pk) bij 7.750 t/min
1.254
cc cilinderinhoud
143
Nm max. koppel bij 6.250 t/min
850
mm / 870 mm zithoogte, onbeladen

Prestaties, efficiëntie, controle.

Prestaties, efficiëntie, controle.

De 2-cilinder boxermotor van de nieuwe R 1250 GS fascineert vanaf het eerste moment in zijn diversiteit. Het karakter is onmiskenbaar - in elk toerentalbereik. Het biedt jou naast verhoogde prestaties ook een soepele motorloop bij lage snelheden. De variabele nokkenasregeling van de BMW ShiftCam zorgt voor een krachtigere koppelkromme over het hele toerentalbereik, voor meer controle in elke rijsituatie. Hij geeft je meer vermogen wanneer je het nodig hebt. Meer cilinderinhoud, meer  vermogen - met hogere efficiëntie. De sterke prestaties met minder schakelen geven jou soevereiniteit. Kortom: je voelt de energie van de boxer nóg directer.

+ Lees verder

Ervaar het geluid van de R 1250 GS

Enkele opties uitgelicht.

Dynamic Brake Control.

Dynamic Brake Control.

DBC helpt je bij een noodstop door de vaak ongewenste bediening van het gas in een dergelijke uitzonderlijke situatie tegen te gaan: een regelinterventie vermindert het koppel en tegelijkertijd verhoogt het systeem de remkracht aan het achterwiel. Dit resulteert in verhoogde veiligheid en optimaal gebruik van de remkracht om jouw fiets te stabiliseren en de remafstand te verkorten.

+ Lees verder

De highlights van de R 1250 GS

Voor al jouw wensen.

Voor de R 1250 GS is een breed scala aan optionele extra's en originele BMW Motorrad accessoires verkrijgbaar. Hiermee kun je jouw motorfiets volgens jouw eigen wensen samenstellen.

ONTDEK MEER

FINANCIEREN OF LEASEN

Je hebt je ideale BMW R 1250 GS gevonden en je wilt hier zo snel mogelijk van genieten. Met de lease- en financieringsproducten van BMW Financial Services ga je zorgeloos de weg op. 

Met de productwijzer ontdek je binnen 5 minuten hoe je jouw droom werkelijkheid maakt en welk product het beste bij jouw situatie past.

+ Lees verder

Kleding voor jouw avontuur

Geschikte motorfietsen