* Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van BMW Motorrad inclusief BPM, BTW, registratiekosten en kosten rijklaar maken. De BMW Motorrad dealer geeft je graag bindende prijsinformatie. Afgebeelde motorfietsen kunnen afwijken van de (vereiste) standaarduitvoering en additionele pakketten, opties en/of accessoires bevatten.

De BMW R 1250 GS

Grenzeloze drang naar avontuur.

Grenzeloze nieuwsgierigheid, de moed om steeds weer iets nieuws te ontdekken: daarvoor staat de R 1250 GS. Deze machine is al vier decennia een icoon en bekoort toch steeds weer met nieuwe features. Het nieuwe LED-lichtdesign zorgt voor een stralende look en dat jij optimaal ziet en wordt gezien. Daarvoor zorgen de zwenkbare LED-koplamp met adaptieve bochtverlichting en het Cruise verlichting. Met extra uitrusting als de buddyseatverwarming heb je een stukje meer comfort en dankzij de zeven rijmodi kun je elke rijsituatie superieur aan. Met deze GS kent je ontdekkersdrang geen grenzen. Je leeft de #SpiritOfGS.

De ideale bijrijder

Tijdelijk voor € 99,-

Tijdelijk voor € 99,-

Bij aankoop van een nieuwe BMW R 1250 GS uit voorraad ontvang je de Navigator VI voor € 99,- i.p.v. € 854,- (exclusief bevestigingsmateriaal). Deze aanbieding geldt de hele maand oktober.*

*Vraag jouw BMW Motorrad dealer naar de voorwaarden

+ Lees verder

Helemaal klaar voor elk plan

Snel door de bochten, opspattend grind, eindeloze ritten: met de R 1250 GS bepaal jij hoe je avontuur eruit ziet. Met de steeds verder geoptimaliseerde techniek en de uitgebreide uitrusting rijd je daarbij veilig, dynamisch en comfortabel op elke weg.

+ Lees verder
Led-richtingaanwijzers met optie Cruising Light
We zien de LED-richtingaanwijzers van de R 1250 GS van dichtbij.
Stuurverhoging met 30 mm
We zien de R 1250 GS met stuurverhoging.
Enduro pakket voor uitstapjes buiten het asfalt
We zien de R 1250 GS met Enduro pakket
Comfortabele buddyseatverwarming
We zien de buddyseat met buddyseatverwarming van de R 1250 GS.
Adaptieve bochtverlichting met zwenkbare LED-koplamp
We zien de koplamp met LED-technologie van de R 1250 GS.
Rijmodi Pro en ECO-modus
We zien de rijmodi Pro en de ECO-modus.
DTC en ABS Pro standaard
We zien de systemen DTC en ABS Pro van de R 1250 GS.
Connectivity met TFT-display en USB-oplaadaansluiting
We zien de cockpit van de R 1250 GS met het dominerende TFT-display.

De juiste modus voor elk avontuur

De juiste modus voor elk avontuur

Asfaltwegen, natte wegdekken of onverharde grindwegen: de zeven rijmodi van de R 1250 GS zorgen altijd voor de beste grip en een superieur rijgedrag. Bij een stilstaand voertuig kun je maar liefst vier rijmodi individueel in het menu voorprogrammeren, deze kun je dan onderweg vlot en comfortabel via de rijmodustoets selecteren. De nieuwe motorsleepmomentregeling (MSR) zorgt in de rijmodi Pro voor meer stabiliteit en een eenvoudige beheersing van de motorfiets en voorkomt dat het achterwiel gaat slippen of haperen. En in de nieuwe standaard ECO-modus is je actieradius met elke volle tank maximaal.

+ Lees verder

Zien en gezien worden:

Zien en gezien worden:

De perfecte verlichting voor elke bocht: de adaptieve bochtverlichting wordt bij overhellen automatisch ingeschakeld en verlicht bochten afhankelijk van het hellingspercentage en de belading optimaal - duidelijk een stukje meer veiligheid en comfort. De multifunctionele LED-richtingaanwijzers achter zorgen voor een opvallende verschijning en nog meer zichtbaarheid. 

+ Lees verder

3 jaar garantie.

Ride on & on & on. We geven je nu een extra jaar. 

Nu 3 jaar garantie op alle motorfietsen.

Lees meer

Krachtige aandrijving, rustig lopende motor

100
kW (136 pk) bij 7.750 t/min
143
Nm maximaal koppel bij 6.250 t/min
1.254
cc cilinderinhoud
4,75
liter verbruik op 100 km volgens WMTC

Performance, rendement, controle

De boxermotor van de R 1250 GS fascineert vanaf het eerste gezicht. Je voelt het karakter van je machine in elk toerengebied door de indrukwekkende performance bij tegelijkertijd rustiger lopen bij lage toerentallen. De variabele nokkenasregeling BMW ShiftCam zorgt voor een krachtigere ontplooiing van het koppel en biedt daardoor meer controle in elke situatie. Dat betekent: meer vermogen wanneer je het nodig hebt. Door stevig doorrijden met minder schakelen rijdt je machine superieur. Zo voel je de energie van de boxer nu nog directer.

+ Lees verder

Karaktervol geluid

Design voor je avontuur

De belevenis – helemaal GS, de style – helemaal jij

Het design van de R 1250 GS met het markante front en de typische GS-flyline is onmiskenbaar. Maar elke kleurenvariant geeft hem een heel eigen karakter - welke past bij jou?

Stijlvariant Triple Black

Zwart in alle facetten: de lakkleurcombinatie Black storm metallic/zwart/agaatgrijs benadrukt met glanzende en matte vlakken de krachtige vorm van je GS.

Light white uni

De basislakkleur Light white uni geeft de GS een stralende look, vormt het perfecte contrast met het zilverkleurige frame en de telescoopvork in goudkleur.

Stijlvariant Rallye

Compromisloos en dynamisch laat je GS zich zien in de lakcombinatie Light white uni/Racing blue metallic/Racin gred. Markante tapes laten zien waar je bike heen wil.

40 Years GS Edition

De R 1250 GS in de legendarische look: het opvallend zwart-gele design doet met heel bijzondere details aan de iconische R 100 GS denken.

Geef je R 1250 GS vorm

Geef je R 1250 GS vorm

Maak de R 1250 GS met talloze styles en features gereed voor je avontuur: Opties als het comfort- en touringpakket met handbescherming en kofferhouder zorgen op lange ritten voor een stukje meer comfort. Of je nu offroad of op asfalt onderweg bent: hier vind je de must-haves voor jou en je GS.

+ Lees verder

Andere modellen

spinner