* Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van BMW Motorrad. Model- en optieprijzen zijn inclusief BPM, BTW, kosten van registratie en rijklaar maken. Prijzen van accessoires zijn inclusief BTW, maar exclusief montagekosten en eventuele extra benodigdheden. De BMW Motorrad dealer geeft je graag bindende prijsinformatie.

Alle BMW motorfietsen worden alleen geleverd met de wettelijk vereiste uitrusting (bijv. reflectoren conform de norm Euro 4). De motorfietsen op de afbeeldingen en video's op deze website kunnen hiervan afwijken. Afbeeldingen kunnen speciale accessoires bevatten.

*Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van BMW Motorrad inclusief BPM, BTW, registratiekosten en kosten rijklaar maken. De BMW Motorrad dealer geeft je graag bindende prijsinformatie. Afgebeelde motorfietsen kunnen afwijken van de (vereiste) standaarduitvoering en additionele pakketten, opties en/of accessoires bevatten.

De BMW R 1250 GS Adventure.

Geen enkele bestemming is te ver.

De R 1250 GS Adventure is de top van de reisenduro’s. Het gaat om het ontdekken van de wereld. Altijd wel wat nieuws. Onherbergzame trajecten, moeilijke omstandigheden en de meest afgelegen bestemmingen: daarvoor is deze machine in de wieg gelegd. Daarom hebben we de geschiktheid voor lange ritten en comfort verder geoptimaliseerd. De R 1250 GS Adventure biedt jou met de bestuurdersassistentiesystemen, de lichttechnologie, de uitgebreide rijmodi en een USB-aansluiting alles om onbekende plaatsen te verkennen. En dankzij de krachtige boxermotor met BMW ShiftCam is elke bestemming een peulenschil. Want wij weten: jouw ideeën om de wereld in te trekken zijn eindeloos. Echt typisch #SpiritOfGS.

FINANCIEREN OF LEASEN

Je hebt jouw ideale motor - de BMW R 1250 GS Adventure - gevonden en je wilt hier zo snel mogelijk van genieten. Met de lease- en financieringsproducten van BMW Financial Services ga je zorgeloos de weg op. 

+ Lees verder

Highlights om te ontdekken

De R 1250 GS Adventure voelt zich over de hele wereld thuis. Geen enkele bestemming is te ver, geen wegdek te lastig. Van de weg naar terrein en weer terug. Wie niet weet wat er te wachten staat, kan volledig op deze motorfiets vertrouwen. Met de R 1250 GS Adventure geniet je nu nog intensiever van lange trajecten. Comfortabel en veilig. Altijd klaar voor wat extra kilometers – en kilometers met nèt dat beetje extra.

+ Lees verder
LED-richtingaanwijzers met optie Cruise verlichting
We zien de standaard LED-richtingaanwijzers met optie Cruise verlichting.
Comfortabele stuurverhoging
We zien de R 1250 GS Adventure met stuurverhoging.
Grote actieradius met de 30 liter tank
We zien de 30 liter tank van de R 1250 GS Adventure.
Buddyseatverwarming.
We zien de buddyseat met buddyseatverwarming.
Adaptieve bochtverlichting met zwenkbare LED-koplamp
We zien de voor koplamp van de R 1250 GS Adventure.
Rijmodi Pro en ECO-modus
We zien de rijmodi Pro alsmede ECO-modus.
DTC en ABS Pro standaard
We zien de systemen DTC en ABS Pro van de R 1250 GS Adventure.
TFT-display met connectivity, USB-oplaadbus en verstelbaar windscherm
We werpen een blik in de cockpit van de R 1250 GS Adventure.

Ontspannen op onbekend terrein

Ontspannen op onbekend terrein

Door de comfortabele ergonomie en zithouding van de R 1250 GS Adventure heb je een uitstekend overzicht in elke situatie en heb je je bike gemakkelijk in de hand. Dankzij het 30 mm hogere stuur ben jij ook als lange bestuurder of buiten de gebaande paden in een staande rijhouding superieur en comfortabel onderweg. Door het brede scala aan zithoogtes van 790 tot 910 mm en de uitgebreide keuze aan buddyseats vind je gegarandeerd de R 1250 GS Adventure die precies bij jou past. En door de buddyseatverwarming genieten jij en je duopassagier op elke rit nog een flink stukje meer.

+ Lees verder

LED-lichttechnologie

LED-lichttechnologie

Helderder, beter zicht en beter zichtbaar: de zwenkbare LED-koplamp en de adaptieve bochtverlichting garanderen een superieure verlichting en een constant lichtbereik naar de zijkanten, naar boven en naar beneden. Afhankelijk van de hellingshoek van de ondergrond, de belading en de overhelhoek in bochten.  

Zo is het licht altijd daar waarheen je rijdt. Door de optie Cruise verlichting branden de LED-richtingaanwijzers aan de voorkant permanent gedimd waardoor de machine een opvallende verschijning is. Terwijl achter de multifunctionele LED-richtingaanwijzers voor meer passieve veiligheid zorgen. Andere snufjes: de Welcome- en Goodbye-functie alsmede het rijlicht, dat bij uitgeschakeld contact kan worden ingeschakeld - handig bij het manoeuvreren in het donker.

+ Lees verder

3 jaar garantie.

Ride on & on & on. Wij geven je nu een jaar extra.
Nu 3 jaar garantie op alle motorfietsen.

Lees meer

Krachtig, superieur, betrouwbaar

100
kW (136 pk) bij 7.750 t/min
143
Nm maximaal koppel bij 6.250 t/min
1,254
cc cilinderinhoud
30
l tankinhoud

Inspirerend rustige loop

Superieur, betrouwbaar, krachtig. Precies zoals de optimale begeleider in bekende en onbekende werelden moet zijn. Door de boxermotor van de R 1250 GS Adventure met de variabele nokkenasregeling BMW ShiftCam worden lange ritten uitermate plezierig. Voor jou betekent dat: in het lage toerengebied een rustigere loop en een hoog koppel in elk toerengebied. Daaruit resulteert een evenwichtige loopcultuur, die het rijden met je R 1250 GS Adventure tegelijkertijd krachtig en dynamisch maakt.

+ Lees verder

Zo klinken avonturen

Al even uniek als je bestemmingen

Avontuur in een oogopslag

De expressie: krachtig, robuust. En daarbij geeft elke R 1250 GS Adventure je het gevoel dat je elk type terrein aankunt. Nu is het helemaal aan jou hoe ver je wilt gaan.

Stijlvariant Rallye

Een sterke prestatie: het dynamische Racing blue metallic accentueert de sportieve kant van de R 1250 GS Adventure.

GS Trophy

Nu al legendarisch: de R 1250 GS Adventure in het GS Trophy design. De rijke kleurstelling in Gravityblue metallic benadrukt de onverzadigbare honger naar avontuur. De dynamische accenten en expressieve tapes onderstrepen het: stilstaan is geen optie.

Icegrey uni

In de basiskleur Icegrey uni met contrasten in zilver en zwart en de opvallende seat in rood/zwart staat deze motorfiets voor het pure GS-gevoel.

Stijlvariant Triple Black

Simpele elegantie: de matte en glanzende details van het lakwerk in Blackstorm metallic/Zwart/Agaatgrijs benadrukken het krachtige silhouet van jouw GS.

Klaar voor de roep van onbekende verten

Klaar voor de roep van onbekende verten

Zijn gebaande paden niets voor jou? Voor de R 1250 GS Adventure ook niet. Dankzij de talloze opties, zoals het touringpakket met voorbereiding voor het navigatiesysteem of de kofferhouders, stel je je machine precies naar eigen inzicht samen. Ter inspiratie hebben we nu al drie voorstellen voorbereid: een met royale opbergruimte voor zeer afgelegen bestemmingen, een met endurospecifieke uitrustingen voor offroad-liefhebbers en een met een bijzonder hoogwaardige afwerking. Maak de R 1250 GS Adventure je bike voor je avontuur.

+ Lees verder

Andere modellen

spinner