*Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van BMW Motorrad inclusief BPM, BTW, registratiekosten en kosten rijklaar maken. De BMW Motorrad dealer geeft je graag bindende prijsinformatie. Afgebeelde motorfietsen kunnen afwijken van de (vereiste) standaarduitvoering en additionele pakketten, opties en/of accessoires bevatten.

DE BMW R 1250 GS ADVENTURE.

DE WEG IS DE BESTEMMING.

De BMW R 1250 GS Adventure is gemaakt voor jouw uitdagingen. Onherbergzame trajecten, moeilijke omstandigheden en de meest afgelegen bestemmingen: daarvoor is de koning van de reisenduro's in de wieg gelegd. Met de vergroting van de cilinderinhoud tot 1254 cc en het vermogen naar 100 kW (136 PK) heb je nog meer power voor de wildernis, de woestijn of de secundaire weg. Behalve meer performance werkt de motor ook efficiënter en geeft je het nodige uithoudingsvermogen voor de volgende etappe. Absoluut nieuw is de variabele nokkenasregeling BMW ShiftCam – deze biedt je power in elk toerengebied en geeft de boxermotor een nooit eerder geziene loop. Welk avontuur je ook aantrekt, de BMW R 1250 GS Adventure is klaar voor elke reis met jou.

HET DESIGN VAN DE R 1250 GS ADVENTURE

Eén bestemming – vele wegen.

Platgetreden paden zijn absoluut niets voor jou? Maak dan van de BMW R 1250 GS Adventure met talloze individualiseringsmogelijkheden echt jouw motorfiets. De robuuste verschijning is in alle varianten voorzien van kruisspaakwielen, motorbeschermbeugels en handprotectoren. Maar elke stijl valt op met eigen details en doordachte uitrusting en maakt visueel alvast een echt statement. In de basisversie straal je in Ice grey uni koele elegantie uit. De stijlvariant Exclusive is robuust en krachtig, en met de stijlvariant HP onderstreep je jouw sportieve kant met Motorsport kleurstelling. Welke stijl ook de jouwe is – de BMW R 1250 GS Adventure is klaar voor elk avontuur.

Ice grey uni

De kleur Ice grey uni maakt van het basismodel zowel op de weg als in het terrein een bijzondere verschijning. Hoofdframe en stuur blijven in het zilver, de aandrijflijn, de kruisspaakvelgen, de handprotectoren en de remklauwen in het zwart, en de buddyseat in het rood/zwart zorgen voor aantrekkelijke contrasten.

Stijlvariant HP

In de stijlvariant HP ziet de R 1250 GS Adventure er bijzonder sportief uit. Alleen al de dynamisch uitziende kleurencombinatie in Light white uni, Racing blue metallic en Racing red uni is een echte blikvanger. Het HP opschrift, kleurige applicaties en hoogwaardige materialen maken de sportieve look compleet.

Stijlvariant Exclusive

In de stijlvariant Exclusive is de machine gespoten in de elegant en expressieve lakkleur Kalamata metallic matt. Het Exclusive opschrift, de kleurige applicaties en de hoogwaardige materialen maken de elegante look compleet.

3 jaar garantie.

Ride on & on & on. Wij geven je nu een jaar extra.
Nu 3 jaar garantie op alle motorfietsen.

Lees meer

2-cilinder boxermotor

1.254
cc cilinderinhoud
100
kW (136 PK) bij 7.750 t/min
143
Nm max. koppel bij 6.250 t/min
217
kg max. belading

Nieuwe culturen ontdekken.

Nieuwe culturen ontdekken.

BMW Motorrad slaat met de variabele nokkenasregeling BMW ShiftCam nieuwe wegen in. Voor jou betekent dat: in het lage toerengebied een rustigere loop en een hoog koppel in elk toerengebied. Daaruit resulteert een evenwichtige motorloop, die het rijden met de R 1250 GS Adventure nog krachtiger maakt. De cilinderinhoud bedraagt nu 1.254 ccm. Het toegenomen vermogen is met 100kW (136 PK) en 143 Nm max. koppel bij 6.250 t/min op elke ondergrond merkbaar. Het hoge koppelverloop, de flexibiliteit met uitstekende sprintkwaliteiten en de krachtige versnelling zorgen ervoor dat je je avonturen nog intensiever beleeft. Het uitrusten van de motor met BMW ShiftCam zorgt voor een optimale verbranding en zo ook voor een zuiniger verbruik.

+ Lees verder

Beleef het geluid van de R 1250 GS Adventure

Dit is nieuw

Option 719.

Option 719.

Option 719 biedt voor de R 1250 GS Adventure bijzonder hoogwaardige en voor het design bepalende pakketten met gefreesde onderdelen samengesteld. Het HP stijlpakket onderstreept met aluminium componenten in bicolor look het sportieve karakter van de machine. Het Option 719 stijlpakket Classic met gefreesde onderdelen in zilverkleurige look zorgt met zijn puristische stijl voor elegante accenten.

Elk pakket omvat:

  • Cilinderkopdeksels links / rechts
  • Motorafdekking
  • Expansievatafdekking links / rechts
  • Verstelbare rem- en koppelingshendel
  • Spiegel  links / rechts
  • Verstelbare voetsteunen links / rechts
+ Lees verder

Rijmodi Pro.

Rijmodi Pro.

Met de optionele rijmodi Pro kunnen de capaciteiten van de machine nogmaals worden uitgebreid en afgestemd op verschillende rijstituaties en gebruiksdoeleinden. Behalve de gasrespons worden ook het regelgedrag van ABS, DTC (Dynamic Traction Control) en het rijwielgedeelte met Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment) aangepast. Nieuw in de rijmodi Pro zijn HSC Pro (Hill Start Control) en de nieuwe functie DBC (Dynamic Brake Control), die je bij een noodstop ondersteunt door de vaak voorkomende onbedoelde gasbediening in zulke uitzonderlijke situaties tegen te gaan.

+ Lees verder

DE HIGHLIGHTS VAN DE R 1250 GS ADVENTURE

Brandstoftank van 30 liter.
BMW R 1250 GS Adventure met de brandstoftank van 30 liter
6,5 inch TFT-kleurendisplay met Connectivity.
BMW R 1250 GS Adventure met Connectivity, zicht op het TFT-display
Groot windscherm.
BMW R 1250 GS Adventure met grote voorruit
Volledige LED- koplamp.
Rijscène met de BMW R 1250 GS Ad-venture in de bergen op onverharde weg
BMW ShiftCam.
Zicht op het kleppendeksel van de BMW R 1250 GS Adventure met het opschrift ShiftCam
Stijlvariant HP.
BMW R 1250 GS Adventure voor bergen-decor
Buddyseat varianten.
Rallyzitbank van de BMW R 1250 GS Ad-venture
Stijlvariant Exclusive.
BMW R 1250 GS Adventure in de Style Exclusive

Meer individualiteit

Jouw perfecte R 1250 GS Adventure.

Voor de R 1250 GS Adventure is een breed scala aan optionele extra's en originele BMW Motorrad accessoires verkrijgbaar. Hiermee kun je jouw motorfiets volgens jouw eigen wensen samenstellen.

Ontdek meer

FINANCIEREN OF LEASEN

Je hebt je ideale BMW R 1250 GS Adventure gevonden en je wilt hier zo snel mogelijk van genieten. Met de lease- en financieringsproducten van BMW Financial Services ga je zorgeloos de weg op. 

Met de productwijzer ontdek je binnen 5 minuten hoe je jouw droom werkelijkheid maakt en welk product het beste bij jouw situatie past.

+ Lees verder

Kleding voor jouw avontuur

Geschikte motorfietsen

spinner