*Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van BMW Motorrad inclusief BPM, BTW, registratiekosten en kosten rijklaar maken. De BMW Motorrad dealer geeft je graag bindende prijsinformatie. Afgebeelde motorfietsen kunnen afwijken van de (vereiste) standaarduitvoering en additionele pakketten, opties en/of accessoires bevatten.

De BMW R 1250 GS Adventure.

Geen enkele bestemming is te ver.

De R 1250 GS Adventure is de top van de reisenduro’s. Het gaat om het ontdekken van de wereld. Altijd wel wat nieuws. Onherbergzame trajecten, moeilijke omstandigheden en de meest afgelegen bestemmingen: daarvoor is deze machine in de wieg gelegd. Daarom hebben we de geschiktheid voor lange ritten en comfort verder geoptimaliseerd. De R 1250 GS Adventure biedt jou met de bestuurdersassistentiesystemen, de lichttechnologie, de uitgebreide rijmodi en een USB-aansluiting alles om onbekende plaatsen te verkennen. En dankzij de krachtige boxermotor met BMW ShiftCam is elke bestemming een peulenschil. Want wij weten: jouw ideeën om de wereld in te trekken zijn eindeloos. Echt typisch #SpiritOfGS.

De ideale bijrijder

Tijdelijk voor € 99,-

Tijdelijk voor € 99,-

Bij aankoop van een nieuwe BMW R 1250 GS Adventure uit voorraad ontvang je de Navigator VI voor € 99,- i.p.v. € 854,- (exclusief bevestigingsmateriaal). Deze aanbieding geldt de hele maand oktober.*

*Vraag jouw BMW Motorrad dealer naar de voorwaarden

+ Lees verder

Highlights om te ontdekken

De R 1250 GS Adventure voelt zich over de hele wereld thuis. Geen enkele bestemming is te ver, geen wegdek te lastig. Van de weg naar terrein en weer terug. Wie niet weet wat er te wachten staat, kan volledig op deze motorfiets vertrouwen. Met de R 1250 GS Adventure geniet je nu nog intensiever van lange trajecten. Comfortabel en veilig. Altijd klaar voor wat extra kilometers – en kilometers met nèt dat beetje extra.

+ Lees verder
LED-richtingaanwijzers met optie Cruise verlichting
We zien de standaard LED-richtingaanwijzers met optie Cruise verlichting.
Comfortabele stuurverhoging
We zien de R 1250 GS Adventure met stuurverhoging.
Grote actieradius met de 30 liter tank
We zien de 30 liter tank van de R 1250 GS Adventure.
Buddyseatverwarming.
We zien de buddyseat met buddyseatverwarming.
Adaptieve bochtverlichting met zwenkbare LED-koplamp
We zien de voor koplamp van de R 1250 GS Adventure.
Rijmodi Pro en ECO-modus
We zien de rijmodi Pro alsmede ECO-modus.
DTC en ABS Pro standaard
We zien de systemen DTC en ABS Pro van de R 1250 GS Adventure.
TFT-display met connectivity, USB-oplaadbus en verstelbaar windscherm
We werpen een blik in de cockpit van de R 1250 GS Adventure.

Ontspannen op onbekend terrein

Ontspannen op onbekend terrein

Door de comfortabele ergonomie en zithouding van de R 1250 GS Adventure heb je een uitstekend overzicht in elke situatie en heb je je bike gemakkelijk in de hand. Dankzij het 30 mm hogere stuur ben jij ook als lange bestuurder of buiten de gebaande paden in een staande rijhouding superieur en comfortabel onderweg. Door het brede scala aan zithoogtes van 790 tot 910 mm en de uitgebreide keuze aan buddyseats vind je gegarandeerd de R 1250 GS Adventure die precies bij jou past. En door de buddyseatverwarming genieten jij en je duopassagier op elke rit nog een flink stukje meer.

+ Lees verder

LED-lichttechnologie

LED-lichttechnologie

Helderder, beter zicht en beter zichtbaar: de zwenkbare LED-koplamp en de adaptieve bochtverlichting garanderen een superieure verlichting en een constant lichtbereik naar de zijkanten, naar boven en naar beneden. Afhankelijk van de hellingshoek van de ondergrond, de belading en de overhelhoek in bochten.  

Zo is het licht altijd daar waarheen je rijdt. Door de optie Cruise verlichting branden de LED-richtingaanwijzers aan de voorkant permanent gedimd waardoor de machine een opvallende verschijning is. Terwijl achter de multifunctionele LED-richtingaanwijzers voor meer passieve veiligheid zorgen. Andere snufjes: de Welcome- en Goodbye-functie alsmede het rijlicht, dat bij uitgeschakeld contact kan worden ingeschakeld - handig bij het manoeuvreren in het donker.

+ Lees verder

3 jaar garantie.

Ride on & on & on. Wij geven je nu een jaar extra.
Nu 3 jaar garantie op alle motorfietsen.

Lees meer

Krachtig, superieur, betrouwbaar

100
kW (136 pk) bij 7.750 t/min
143
Nm maximaal koppel bij 6.250 t/min
1,254
cc cilinderinhoud
30
l tankinhoud

Inspirerend rustige loop

Superieur, betrouwbaar, krachtig. Precies zoals de optimale begeleider in bekende en onbekende werelden moet zijn. Door de boxermotor van de R 1250 GS Adventure met de variabele nokkenasregeling BMW ShiftCam worden lange ritten uitermate plezierig. Voor jou betekent dat: in het lage toerengebied een rustigere loop en een hoog koppel in elk toerengebied. Daaruit resulteert een evenwichtige loopcultuur, die het rijden met je R 1250 GS Adventure tegelijkertijd krachtig en dynamisch maakt.

+ Lees verder

Zo klinken avonturen

Al even uniek als je bestemmingen

Avontuur in een oogopslag

De expressie: krachtig, robuust. En daarbij geeft elke R 1250 GS Adventure je het gevoel dat je elk type terrein aankunt. Nu is het helemaal aan jou hoe ver je wilt gaan.

Stijlvariant Rallye

Performance over de hele lijn: in dynamisch Light white uni/Racing blue metallic/Racing red uni met opvallende tapes op de tank laat de R 1250 GS Adventure zich van zijn sportieve kant zien.

Icegrey uni

In de basiskleur Icegrey uni met contrasten in zilver en zwart en de opvallende seat in rood/zwart staat deze motorfiets voor het pure GS-gevoel.

Stijlvariant Triple Black

Simpele elegantie: de matte en glanzende details van het lakwerk in Blackstorm metallic/Zwart/Agaatgrijs benadrukken het krachtige silhouet van jouw GS.

40 Years GS Edition

GS-geschiedenis in je garage: de 40 Years GS Edition is een eerbetoon aan de legendarische R 100 GS en verwijst naar de opvallend zwart-gele look ervan. Niets mooiers dan ermee de wijde wereld in te trekken.

Klaar voor de roep van onbekende verten

Klaar voor de roep van onbekende verten

Zijn gebaande paden niets voor jou? Voor de R 1250 GS Adventure ook niet. Dankzij de talloze opties, zoals het touringpakket met voorbereiding voor het navigatiesysteem of de kofferhouders, stel je je machine precies naar eigen inzicht samen. Ter inspiratie hebben we nu al drie voorstellen voorbereid: een met royale opbergruimte voor zeer afgelegen bestemmingen, een met endurospecifieke uitrustingen voor offroad-liefhebbers en een met een bijzonder hoogwaardige afwerking. Maak de R 1250 GS Adventure je bike voor je avontuur.

+ Lees verder

Andere modellen

spinner