R 1300 GS Adventure Trophy | R 1300 GS Adventure

Naar de configurator

De achtergronden van de afzonderlijke motieven werden bewerkt met AI.

   

„ 

WHATEVER LIES AHEAD

 “

Jouw BMW R 1300 GS Adventure

Je houdt van uitdagingen

Jouw wil om je reisdoel te bereiken, is je drijfveer om topprestaties te leveren. De offroad-ergonomie maakt perfecte grip mogelijk. Welk terrein en welke weersomstandigheden je ook staan te wachten. In de softbags op tankrekken en radiateurpanelen is ruimte voor alles wat je onderweg nodig hebt. De bescherming tegen steenslag, de opvallende accenten en de sportieve kleurstelling maken duidelijk waar het jou om gaat: jij wilt je eigen weg vinden.

+ Lees verder

WAT ER OOK GEBEURT

Strak en sportief:
Zilverkleurige tank met accenten + tankrek van aluminium
Bescherming bij offroadrijden:
Groot radiateurpaneel en radiateurbeschermrooster
Stevige constructie:
Roosterafdekking
Klaar voor avontuur in teamverband:
Hoge berijdersbuddyseat + duo-buddyseat Sport (look van Rallye-buddyseat)
Sportief en stabiel:
Gesmede endurovelgen
Voor offroadgebruik:
Enduropakket Pro
Perfecte controle:
Sportrem + offroad-banden
Dichter bij het avontuur:
Windscherm sport

DRIJFVEER VOOR TOPPRESTATIES

107
kW (145 pk) bij 7.750 tpm
149
Nm max. koppel bij 6.500 tpm
1.300
cc cilinderinhoud
269
kg leeggewicht
Lucht-/vloeistofgekoelde tweecilinder viertakt-boxermotor

Compromisloos terreinrijden

De kleurstelling in Racingblue metallic en de opvallende accenten zijn het bewijs: jij houdt van sportief terreinrijden. Op de hoge stoel vinden jij en je duopassagier altijd voldoende steun. Het sport windscherm, de roosters over de verstralers en de sporthandgrepen maken duidelijk: je bent pas tevreden als je het doel bereikt dat je jezelf hebt gesteld. De grote boxermotor van 145 pk brengt je op de puristische kruisspaakwielen naar jouw bestemmingen. Ready, steady, go!


+ Lees verder

ZO KLINKEN AVONTUREN

ELK OPTREDEN EEN STATEMENT

Jouw avontuur in kleur

Selecteer het passende design voor jouw R 1300 GS Adventure en kies voor de variant die op elk gebied past bij jouw visie van een groot avontuur.

GS Trophy

Het sportieve karakter varieert van lakkleur Racing Blue metallic tot de accenten in Light White uni en Racing Red. De hoge zwart-rode buddyseat voor de berijder wordt aangevuld door de eveneens rode extra handbeschermers.

Racing Red uni

Gemaakt voor avontuur, van de zilverkleurige tank tot de zwart-rode buddyseat. Ook de eveneens rode extra handbeschermers, het zwarte stuur en de velgen maken van deze variant een echte blikvanger.

Triple Back

De elegantie van deze variant begint bij het stuur en loopt door tot aan het zwarte velglint. De tank in Tinted Clear Coat, de comfort-buddyseat in zwart-grijs en de motorbeugels met zilverkleurige inzetstukken maken van de Triple Black een visueel statement.

Option 719 Karakorum

De exclusieve kleur Aurelius Green metallic vormt een fraai contrast met de goudkleurige belijning en de "Option 719"-badge op de tankafdekking. De look van deze variant wordt afgerond door roosters op de verstralers en de zwart-grijze comfort-buddyseat.

GESCHIKT VOOR ELK AVONTUUR

De sporter

Met deze uitrusting blijf je rijden, ook als het pittig wordt. Het Dynamic pakket biedt de juiste rijmodus voor elke situatie en het schakelen verloopt perfect dankzij de schakelassistent Pro of de geautomatiseerde schakelassistent (ASA). Dankzij de sportrem, het enduropakket Pro en de talloze offroad-parts opent de deur naar elk avontuur.

+ Lees verder
Naar de configurator external-link-arrow-slim
Dynamic pakket

Met het Dynamic pakket benut de berijder het volledige sportieve potentieel van de machine. Dankzij de schakelassistent Pro en de vrij configureerbare rijmodi Pro wordt elke tocht een nog grotere belevenis. De sportrem valt bovendien op door zijn sportieve uitstraling, optimale beheersbaarheid en veiligheid.

Gesmede endurovelgen

De gesmede endurovelgen zijn erg licht en ten opzichte van de standaard velgen beter geschikt voor terreingebruik. Ze onderscheiden zich door een gewichtsvoordeel van ca. 1,8 kg en een sportief uiterlijk. Het hoogwaardige, geanodiseerde oppervlak is voorzien van BMW Motorrad branding.

Enduro Pro pakket

Het Enduro Pro pakket vergroot de terreingeschiktheid van de machine. De stuurbescherming vergroot bijvoorbeeld de bescherming tijdens offroad gebruik. De stuurverhoging, verkorte handhendels en de in hoogte verstelbare enduro-Vario-voetsteunen voor de berijder verbeteren bovendien de ergonomie. De strak aansluitende staafrichtingaanwijzers versterken het offroad karakter.

Offroad-banden

Offroad-banden zijn de juiste keuze voor ambitieus offroad gebruik. De noppenbanden met hun grove bandenprofiel zorgen voor een indrukwekkende ervaring in het terrein - vooral in combinatie met de optionele rijmodus Enduro Pro. Zo is de machine ook uitdagend terrein doelgericht de baas.

Comfortbuddyseat hoog

Op de hoge comfortbuddyseat kunnen langere berijders ook tijdens uitgebreidere tochten comfortabel zitten. De buddyseatverwarming kan daarnaast in vrij selecteerbare standen worden ingesteld. Dankzij de buddyseat-hoogteverstelling is de ideale zitpositie bovendien gemakkelijk te vinden.

Spoiler windscherm

De getinte windgeleiders zijn eenvoudig te monteren en beschermen de handen effectief tegen weer en wind. Hun uiterlijk benadrukt het sportieve beeld van de machine.

Radiateurbeschermrooster

Een absolute must voor alle offroad rijders: de beschermroosters van stootvaste kunststof beschermen de radiateurs bij offroad rijden effectief tegen schade door steenslag of struikgewas. De handige extra's zijn met speels gemak aan te brengen en onderstrepen bovendien de robuuste enduro-look van de machine.

Aluminium topcase

Aluminium topcase zwart 37 l, geëlektrificeerdDe topcase van zwart geanodiseerd aluminium is een trouwe metgezel op reis. Met een inhoud van 37 liter is er voldoende ruimte voor kleinere bagagestukken of een helm. Naast handige verlichting is er ook een USB-C-aansluiting aanwezig voor het opladen van bijvoorbeeld smartphones of tablets.

Rugkussen aluminium topcase zwart

Met het rugkussen voor de aluminium topcase heeft de duopassagier meer comfort - zowel tijdens korte trips als bij lange tochten.

ConnectedRide Navigator

Met de BMW ConnectedRide Navigator zijn al je tochten en plannen steeds binnen handbereik. Met behulp van de BMW ID kunnen geplande routes en opgeslagen gegevens met de BMW Motorrad-app worden gesynchroniseerd. Het grote touchscreen van 5,5 inch is ook bij direct zonlicht uitstekend afleesbaar. De bediening vindt intuïtief plaats via de multicontroller.

Kies jouw variant

OOK INTERESSANT

spinner