R 1300 GS Option 719 Tramuntana | R 1300 GS

Naar de configurator
„ 

visies zijn nodig om grenzen te verleggen.

 “

Jouw BMW R 1300 GS Tramuntana

Verwacht altijd het beste

Je bent niet gauw tevreden. Je wil jezelf graag steeds weer overtreffen. Daarvoor doe je alles. En daarvoor verdien je alles: een uitrusting van topniveau. Comfort dat moeilijk te overtreffen is. Een uiterlijk dat zijn gelijke niet kent. Begeef je op de reis van je leven en haal het maximale uit elk moment. Ik sta aan jouw zijde - jouw R 1300 GS Tramuntana.

+ Lees verder

Hoogtepunten voor de hoogste aspiraties

Goudkleurige accenten laten je aspiraties zien. Je hebt het goudkleurige stuur in je handen, de goudkleurige kruisspaakwielen zetten zich in beweging. De vele gefreesde onderdelen maken elk moment mooier. Enkel jij straalt nog meer als je op weg gaat naar nieuwe bestemmingen. Alles ziet er hoogwaardig uit en alles voelt ook zo. Deze uitrusting overtreft alle verwachtingen:

+ Lees verder
Stijlvolle verschijning: gouden kruisspaakwielen
de goudkleurige kruisspaakwielen van de BMW R 1300 GS Option 719 Tramuntana
Meer veiligheid: de achterradar
De BMW R 1300 GS Option 719 Tramuntana met functie-geïntegreerde richtingaanwijzers en achterradar
Unieke accenten: de Option 719
De grafische vormgeving van de BMW R 1300 GS Tramuntana met Option 719-uitrusting
Grotere rijveiligheid: de Riding Assistant
De Riding Assistant van de BMW R 1300 GS Option 719 Tramuntana
Optimaal comfort: ook voor de duopassagier
De BMW R 1300 GS Option 719 Tramuntana met duo-buddyseat
Toegenomen elegantie: de gefreesde onderdelen
De Option 719 gefreesde onderdelen van de BMW R 1300 GS Tramuntana
Fraaie blikvanger: andere gefreesde onderdelen
De Option 719 gefreesde onderdelen van de BMW R 1300 GS Tramuntana
Pure exclusiviteit: goudkleurig stuur
Het goudkleurige stuur van de BMW R 1300 GS Option 719 Tramuntana

Middelmaat is geen optie

Middelmaat is geen optie

Oppervlakken en materialen enthousiasmeren telkens weer. De talloze gefreesde onderdelen van de Option 719-uitrusting brengen exclusiviteit naar een heel nieuw niveau. De handhendel, de doppen van de vloeistofreservoirs van de remhendel en koppelingshendel, de afdekbeugels boven de bougies op de kleppendeksels en de voetsteunenset voor de berijder en ook de hendels zijn gemaakt van gefreesd aluminium met Shadow als oppervlak.

+ Lees verder

Jouw comfortzone kent geen limiet

Jouw comfortzone kent geen limiet

Het staat buiten kijf dat het uitrustingsniveau hoog is, ook als het gaat om comfort en veiligheid. Daarom mogen de Comfort-buddyseats, de Comfort-voetsteunen voor passagiers, het middenbok en het elektrische verstelbare windscherm in deze uitvoering niet ontbreken. Onder meer de nieuwe generatie van het optionele semi-actieve onderstel DSA en het omgevingssensorsysteem Riding Assistant zorgen voor comfortabel, veilig reizen.

+ Lees verder

Feiten voor veeleisenden

107
kW (145 pk) bij 7.750 tpm
149
Nm max. koppel bij 6.500 tpm
1.300
cc cilinderinhoud
850
mm zithoogte standaard
Lucht-/vloeistofgekoelde tweecilinder viertaktboxermotor

Jouw dromen zijn jouw drijfveer

Alles wat je wilt bereiken, is mogelijk met de legendarische boxer. Je voelt zijn unieke karakter vanaf de allereerste seconde en in elk toerengebied. Met zijn 145 pk levert hij uitstekende prestaties en tegelijkertijd een rustige loop bij lage toerentallen. De cilinderinhoud van niet minder dan 1300 cc levert een prestatie die je op elk traject en in elke rijsituatie merkt.

+ Lees verder

De sound van Performance

3 jaar zorgeloosheid

Ride on & on & on. Wij geven je een jaar extra. 

Vanaf nu krijg je bij de aanschaf van een motorfiets een jaar extra zorgeloosheid boven op de wettelijk geregelde garantie. 

Meer informatie

Het exclusieve design

Leef je uniekheid

Tramuntana geeft de GS-spirit op geheel eigen wijze vorm. Elk detail is gemaakt om buiten de kaders te vallen - of het nu gaat om de met goud geanodiseerde onderdelen of de exclusieve gefreesde onderdelen. Voor iedereen die niet alleen op zoek is naar bijzondere ervaringen, maar ook naar een bijzonder design.

Option 719 Tramuntana

De lakkleur Aureliusgreen metallic is voorzien van een doorzichtig overgespoten, goudkleurige GS-grafiek. Samen met het met goud geanodiseerde aluminium stuur en de met goud geëloxeerde velgen van de kruisspaakwielen ontstaat een perfect beeld.

Wees buitengewoon

Veel goud, veel gefreesde onderdelen, veel bijzonderheden. De eveneens in Aureliusgreen metallic gelakte aluminium tank en de twee airboxcovers met een optisch verlengstuk zijn voorzien van een matte transparante laklaag. Deze vergroot het contrast en benadrukt het exclusieve karakter op een fijnzinnige manier. Een bijzonder hoogtepunt is ook de middelste tankcover die fungeert als verlengstuk van de buddyseat. Deze is bekleed met een flexibele, grijszwarte afdekking en voorzien van het Option 719-embleem.

+ Lees verder

Wensen worden werkelijkheid

Jij weet heel precies wat je wilt? Stem je Tramuntana met het brede aanbod aan speciale opties en met Original BMW Motorrad accessoires helemaal af op je eigen ideeën. Of kies de eersteklas reisenduro die is uitgerust met alles wat je altijd al op je wensenlijst had staan.

+ Lees verder

Eersteklas traveller

Deze uitrusting zal je verwachtingen overtreffen. Want deze omvat alles wat jij je voor langere tochten maar kunt wensen. Met het Innovation- en Touring-pakket vergroot je niet alleen de veiligheid maar ook het toercomfort. Met de ConnectedRide Navigator vind je niet alleen de weg, maar doe je ook ervaringen op. En ook voor het oog zit er wat bij, zoals het Option 719 pakket met gefreesde onderdelen Shadow. Maak nader kennis met de uitrustingen of configureer je eigen variant.

+ Lees verder
Naar de configurator external-link-arrow-slim
Option 719-pakket

Het exclusieve Option 719 pakket met gefreesde onderdelen Shadow bestaat uit hoogwaardige, donkerkleurige componenten. De hoogwaardige oppervlakken creëren een bijzonder fraai en opvallend uiterlijk. Het pakket omvat handhendels, reservoirdeksels voor de koppeling en voorwielrem, berijdersvoetsteunen, schakel- en voetrempedalen en de bobineafdekking.

Dynamic-pakket

Met het Dynamic-pakket benut je ten volle het sportieve potentieel. Dankzij de schakelassistent Pro en de rijmodi Pro wordt elke rit een rijdynamisch hoogtepunt met individuele instelmogelijkheden. De sportrem en het elektronische onderstel DSA zorgen hierbij voor optimale beheersbaarheid en veiligheid.

Touring-pakket

Het Touring-pakket maakt de GS klaar voor kleine en grote reizen. Kofferhouders bieden ruimte voor de bagage van twee personen. Voorbereidt voor een navigatietoestel: de houder voor de ConnectedRide Navigator van BMW Motorrad. De centrale vergrendeling en extra handbescherming vergroten de veiligheid en het comfort. Een ander hoogtepunt is het verchroomde spruitstuk.

Innovation-pakket

Het Innovation-pakket rust de machine uit met intelligente technologie en vergroot zo de veiligheid. De Riding Assistant registreert de omgeving met radarsensoren en vormt zo de basis voor functies als de Active Cruise Control of de rijstrookwisselmelding. De Headlight Pro zorgt dankzij de matrix-hoofdkoplamp voor optimale verlichting - ook in bochten.

Buddyseat verwarming

De afzonderlijk regelbare buddyseat verwarming voor berijder en duopassagier biedt extra comfort bij lage temperaturen en dus onbeperkt rijplezier - ook in het koudere jaargetijde. Ook de beweeglijkheid wordt beter en de berijder wordt geholpen om zijn motorfiets veilig, zelfs bij koud weer, te beheersen.

ConnectedRide Navigator

Met de BMW ConnectedRide Navigator zijn al je tochten en plannen steeds binnen handbereik. Via de BMW ID kunnen geplande routes en opgeslagen gegevens met de BMW Motorrad Connected-app worden gesynchroniseerd. Het 5,5 inch grote touchscreen is ook bij direct zonlicht uitstekend afleesbaar. Intuïtieve bediening via de multicontroller.

Alles inpakken: met de variokoffers

Alles inpakken: met de variokoffers

Het optionele variobagagesysteem bestaat uit twee koffers en een bijbehorende topkoffer. Door hun moderne design passen de bagagestukken perfect bij je GS. Absoluut hoogtepunt: de nieuwste generatie bagagesystemen is geëlektrificeerd: met een centrale-vergrendelingsfunctie, verlichting en een USB-aansluiting in de koffer. Een ander hoogtepunt is de  volume-uitbreiding van 25 naar 32 en van 24 naar 30 liter. Met behulp van de oogjes kunnen ook andere bagagestukken buiten het bagagesysteem worden bevestigd.

+ Lees verder

Uitgerust voor alle uitdagingen

Meer hoogtepunten voor jou

spinner