Customizing Inspiration

Cool en easy onderweg

Deze uitvoeringsvariant is als gemaakt voor je volgende roadtrip. Met talrijke comfortfeatures rangeer je de motor easy door het verkeer en blijf je cool in elke situatie. Headlight Pro ziet er niet alleen iconisch uit, maar verhoogt ook je veiligheid. Met de verwarmde handvatten heb je ook bij koeler weer alles onder controle. Achter de comfortabele monoseat is plaats voor de bagagedrager – perfect voor je solotrips.

+ Lees verder
Naar de configurator external-link-arrow-slim
Headlight Pro

Met Headlight Pro beschikt de koplamp over een iconisch lichtelement, dat dienst doet als positie- of dagrijlicht. In combinatie met het adaptieve bochtenlicht worden het zicht en de zichtbaarheid op de baan verbeterd, wat bijdraagt aan een hogere veiligheid.

Achteruitrijhulp

De achteruitrijhulp vergemakkelijkt het manoeuvreren en inparkeren, bijv. op oneffen vlakken en in krappe ruimtes. De elektrische achteruitversnelling wordt bij stationair toerental met een druk op de knop op het stuur geactiveerd, een R op het display geeft de functie aan. Na het moeiteloos uitparkeren kan de volgende bestemming des te meer ontspannen worden aangestuurd.

Verwarmde handvaten

Nooit meer koude handen: Daarvoor zorgen de elektrisch verwarmde grepen met meerfasenregeling. Ze zorgen voor meer comfort en tegelijkertijd meer veiligheid, want met warme handen en meer gevoel in de vingers heb je de motorfiets gewoon beter onder controle – op koude dagen en bij ritten in de regen.

Hill Start Control (HSC)

De Hill Start Control maakt moeiteloos stoppen op een berg met draaiende motor mogelijk en maakt het vernieuwde wegrijden zo comfortabel als nooit tevoren. Eenmaal geactiveerd voorkomt de praktische wegrij-assistent automatisch het terugrollen van de machine en is zo met name voor rijders met bagage een waardevolle hulp.

Monoseat zwart, laag

De sportieve monoseat in zwart is een verkorte buddyseat met ruimte voor de optionele bagagedrager. Het buddyseatoppervlak van hoogwaardig kunstleer met grijze contrastnaden is perfect afgestemd op het design van het voertuig. Perfect voor iedereen die graag alleen van de rijwind geniet.

Bagagedrager, zwart

De zwarte bagagedrager is de ideale keuze voor solorijders die in plaats van een bijrijder liever meer bagage willen meenemen. Met de drager kunnen kleinere bagagestukken tot maximaal 10 kg worden vervoerd. De drager kan alleen in combinatie met de monoseat voor bagagedragers worden gemonteerd.

Filler Panel, in grondlak

Altijd stijlvol en opgeruimd onderweg: het Filler Panel in grondlak laat de ruimte tussen koffer en spatbord optisch verdwijnen zodat de achterkant van de motorfiets er bijzonder opgeruimd uitziet. De afdeklijst is uit kunststof vervaardigd en kan individueel in de gewenste kleur worden gespoten.

Alles voor je droommotor

Jij hebt je eigen ideeën, wij de accessoires. Hier vind je alles wat je voor je persoonlijke custombike nodig hebt.

Naar de configurator
spinner