Voor het racecircuit

Klaar voor elke challenge

Een echte M: de wil om te winnen wordt standaard meegeleverd. Met extra uitrustingen zoals de M Cover Kit, de montagestandaard Sport, de M Performance-bandenwarmer of het M motortapijt maak je ze geschikt voor het circuit – en ben je zeker van de zege.

Let op: sommige onderdelen zijn niet goedgekeurd voor gebruik in het openbare wegverkeer en mogen alleen op het circuit worden gebruikt.

+ Lees verder
Naar de configurator external-link-arrow-slim
Montagestandaarden Sport met M montagestandaardbevestigingen

Met de montagestandaarden Sport kan de motor dankzij dubbele rollen eenvoudig aan voor- en achterwiel omhoog worden gezet. Deze is extreem stabiel en heeft materiaal dat dikker is dan dat van conventionele montagestandaards. De M montagestandaardbevestigingen maken het werk nog gemakkelijker. De hoogwaardige subframeadapters worden achter op het subframe gemonteerd en kunnen ook onderweg op de motorfiets blijven.

M motortapijt

Een exclusieve standplaats voor de eigen machine: het M motortapijt heeft niet alleen een aantrekkelijke design, maar beschermt ook de ondergrond betrouwbaar bij noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden. Nog een pluspunt is de slipvaste en brandwerende materiaalsamenstelling. De praktische onderlegger meet 250 x 105 cm.

Set M bandenwarmers

De M bandenwarmers verwarmen zowel sportbanden die voor het wegverkeer zijn goedgekeurd als slicks binnen 45 minuten tot een bedrijfstemperatuur van 90 °C. Daarmee heb je vanaf het verlaten van de pit de juiste grip, die in de eerste trainings- of raceronde voor meer veiligheid en een betere pace zorgt.

M coverkit*

Gewoon spiegels en kentekenplaathouder demonteren en in plaats daarvan de afdekkingen uit de M coverkit monteren. En op naar het circuit.

*Race Only. Alleen voor gebruik op het circuit. Niet goedgekeurd voor het openbare wegverkeer.

Perfectie tot in het kleinste detail

Op provinciale wegen of op het circuit, een rit alleen of met z'n tweeën: in het uitgebreide accessoireprogramma vind je de perfecte uitrusting voor je individuele rijervaring met je M R.

Naar de configurator
spinner