Gemaakt voor het racecircuit

Perfectie vóór en bij elke race

Voortdurend wisselen tussen pitstraat en circuit – steeds maar weer: De jacht op de beste tijd is millimeterwerk en dat niet alleen op de racetrack. De montagestandaard Sport en het M motortapijt zijn de perfecte uitrusting voor werkzaamheden aan de bike. En de bandenwarmers zorgen er in de tussentijd voor dat de grip al vanaf de eerste trainingsronde perfect is. De carbon zittingvulling biedt met behulp van een adapter de mogelijkheid om een actiecamera of andere accessoires, zoals de GPS-mouse van de datalogger te bevestigen, om de rit ook professioneel te kunnen analyseren. En de M coverkit en de M asprotectoren zijn onontbeerlijk op de racetrack.

+ Lees verder
Naar de configurator external-link-arrow-slim
Montagestandaarden Sport en M montagestandaardbevestigingen

Met de montagestandaarden Sport kan de motor dankzij dubbele rollen eenvoudig aan voor- en achterwiel omhoog worden gezet. Deze is extreem stabiel en heeft materiaal dat dikker is dan dat van conventionele montagestandaards. De M montagestandaardbevestigingen maken het werk nog gemakkelijker. De hoogwaardige subframeadapters worden achter op het subframe gemonteerd en kunnen ook onderweg op de motorfiets blijven.

M motortapijt

Een exclusieve standplaats voor de eigen machine: Het M motortapijt overtuigt niet alleen door het aantrekkelijke design, maar beschermt ook de ondergrond betrouwbaar bij noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden. Nog een pluspunt is de slipvaste en brandwerende materiaalsamenstelling. De praktische onderlegger meet 250 x 105 cm.

Set M bandenwarmers

De M bandenwarmers verwarmen zowel sportbanden die voor het wegverkeer zijn goedgekeurd als slicks binnen 45 minuten tot een bedrijfstemperatuur van 90 °C. Daarmee heb je vanaf het verlaten van de pit de juiste grip, die in de eerste trainings- of raceronde voor meer veiligheid en een betere pace zorgt.

M Carbon zittingvulling

Met de M Carbon zittingvulling kan er dankzij een uitsparing een camera-adapter of andere accessoires zoals de GPS-mouse van de datalogger veilig worden bevestigd. Het hoogwaardige onderdeel van carbon vervangt de standaard kunststof zittingvulling en is dankzij de UV-bestendige hoogglanslak bijzonder duurzaam.

M coverkit*

Gewoon spiegels en kentekenplaathouder demonteren en in plaats daarvan de afdekkingen uit de M coverkit monteren. En op naar het circuit.


*Race Only. Alleen voor gebruik op het circuit. Niet goedgekeurd voor het openbare wegverkeer.

M asprotectoren

De M asprotectoren van zeer slijtvaste kunststof beschermen vork en subframe betrouwbaar tegen krassen bij vallen en omvallen.

Er is altijd een verbetering

Meer M carbonparts of meer M gefreesde onderdelen? Geen probleem. In ons uitgebreide accessoireprogramma vind je de perfecte uitrusting voor je individuele M RR.

Naar de configurator
spinner