Ready, Set, Race

Jij bent er klaar voor, wij zijn dat ook

Optimaal uitgerust voor je volgende uitstapje op het circuit: Dankzij montagestandaard, M motortapijt, M coverkit en M bandenwarmers ben je in een mum van tijd klaar voor de start. Voor meer feedback bij het remmen en in bochten zorgen de geoptimaliseerde M Endurance-seat en de M voetsteunenset. De carbon buddyseatafdekking rondt de superbike-look af. Bijzonder praktisch: De carbon zittingvulling met uitsparing maakt via een adapter de bevestiging van een Action Cam mogelijk en maakt het aansluiten van de GPS Mouse van de M datalogger inclusief laptrigger mogelijk.

+ Lees verder
Naar de Configurator external-link-arrow-slim
Montagestandaard Sport achter en montagestandaardbevestigingen

Met de montagestandaard Sport kan de motor dankzij de dubbel uitgevoerde wielen eenvoudig aan het achterwiel worden opgekrikt. Deze is extreem stabiel en heeft materiaal dat dikker is dan dat van conventionele montagestandaards. De M montagestandaardbevestigingen maken het werk nog gemakkelijker. De hoogwaardige subframeadapters worden achter op het subframe gemonteerd en kunnen ook onderweg op de motorfiets blijven.

M motortapijt

Een exclusieve standplaats voor de eigen machine: Het M motortapijt overtuigt niet alleen door het aantrekkelijke design maar beschermt ook de ondergrond betrouwbaar tegen vuil alsmede olie- en benzinevlekken. Nog een pluspunt is de slipvaste en brandwerende materiaalsamenstelling. De praktische onderlegger meet 250 x 105 cm.

Set M bandenwarmers

De M bandenwarmers verwarmen zowel sportbanden die voor het wegverkeer zijn goedgekeurd als slicks binnen 45 minuten tot een bedrijfstemperatuur van 90 °C. Daarmee is er vanaf het verlaten van de pit meer grip, die in de eerste trainings- of raceronde voor meer veiligheid en een betere pace zorgt.

M carbon buddyseatafdekking en M carbon zittingvulling

De M Carbon buddyseatafdekking voor solorijders benadrukt het sportieve karakter. De carbon zittingvulling met uitsparing maakt via een adapter de bevestiging van een Action Cam mogelijk en maakt het aansluiten van de GPS Mouse van de M datalogger inclusief laptrigger, die de superbike-look van de machine perfect afrondt, mogelijk.

M coverkit*

Gewoon spiegels en kentekenplaathouder demonteren en in plaats daarvan de afdekkingen uit de M coverkit monteren. En op naar het circuit.

*Race Only. Alleen voor gebruik op het circuit. Niet goedgekeurd voor het openbare wegverkeer.

M voetsteunenset

De lichte en smalle CNC-gefreesde M voetsteunenset biedt maximale vrijheid en grip. Visueel in zwart geëloxeerd met M logo en BMW branding benadrukt de dynamische look van de RR. Talrijke instelopties laten voor de berijder wat betreft ergonomie en sportiviteit niets te wensen over.

M Endurance seat

Thuis op het circuit: De M Endurance seat met een zithoogte van 850 mm biedt vooral in scherpe overhelhoeken uitstekende ondersteuning.

Time to show off

Een echte blikvanger

Met deze exclusieve uitrusting zijn alle blikken op jou en je nieuwe, individuele RR gericht: Hoogwaardige M carbon onderdelen zoals tankdop, airbox-afdekking, bekledingszijdelen en wielafdekking zorgen voor een exclusieve, sportieve look – net als de M voetsteunenset met M logo en BMW branding. Opklapbare en verstelbare M rem- en koppelingshendel en M remhendelprotector maken een duidelijk statement. Met deze RR steel je voor iedereen de show.

+ Lees verder
Naar de Configurator external-link-arrow-slim
M voetsteunenset

De lichte en smalle CNC-gefreesde M voetsteunenset biedt maximale vrijheid en grip. Visueel in zwart geëloxeerd met M logo en BMW branding benadrukt de dynamische look van de RR. Talrijke instelopties laten voor de berijder wat betreft ergonomie en sportiviteit niets te wensen over.

M rem- en koppelingshendel inklapbaar en M remhendelprotector

Door de naar boven klapbare, CNC-gefreesde M rem- en koppelingshendel van corrosiebestendig geëloxeerd aluminium en de remhendelprotector wordt de sportiviteit van de motor bijzonder indrukwekkend benadrukt en maakt dit een duidelijk statement wat betreft compromisloze sportiviteit op de weg.

M carbon tankdop

Door de M carbon tankdop, met de bijzonder slagvaste en UV-bestendige hoogglanslak en de hoogwaardige constructie van carbon, wordt je RR bijzonder robuust. Tegelijkertijd wordt daardoor het totaalgewicht van de RR lager.

M carbon airboxafdekking

De airbox zorgt voor een optimale luchttoevoer – de M carbon airboxafdekking voor de passende look, die de sportiviteit van de RR ook uiterlijk benadrukt.

M carbon kuipzijdelen

Het M carbon kuipzijdeel geeft niet alleen qua uiterlijk een duidelijk signaal wat betreft sportiviteit. Het is gelakt met UV-bestendige hoogglanslak en bijzonder slagvast.

M carbon wieldoppen

De M carbon wieldoppen voor en achter beschermen berijder en motor – en benadrukken de dynamiek van de bike met de passende sportieve look.

Performance ontmoet uithoudingsvermogen

Meer tijd tegen de tijd

De optimale uitrusting als je een keer heel sportief en iets langer onderweg bent – bijvoorbeeld voor je volgende uitstapje naar het circuit? Dankzij de M asprotectoren, M motorprotectoren en het radiateurbeschermrooster is je machine optimaal beschermd tegen steenslag en krassen.

De hogere, getinte kuipruit zorgt voor een ideale windbescherming en daardoor voor meer comfort bij hoge snelheid. De benodigde reisbagage kan comfortabel in je tankrugzak van 10 l en in de bagagetas van 20 l worden opgeborgen.

+ Lees verder
Naar de Configurator external-link-arrow-slim
M asprotectoren

De M asprotectoren van zeer slijtvaste kunststof beschermen vork en subframe betrouwbaar tegen krassen bij vallen en omvallen.

M motorprotector

De M motorprotector met verwisselbare kunststofpad beschermt de motor in extreme bochten tegen rechtstreeks schuren op het asfalt.

Tankrugzak, 10 l

De tankrugzak, 10 l van BMW Motorrad met riemverbinding gaat perfect op in het racedesign van de machine. Deze verschuift niet en heeft in de waterdichte, uitneembare binnenzak dankzij het van 6 liter naar 10 liter uitbreidbare volume voldoende opbergruimte voor de belangrijkste reisbenodigdheden.

Bagagetas, 20 l

De bagagetas, 20 l van BMW Motorrad is perfect aangepast aan het racedesign van de machine. Deze kan zonder speciale houders precies passend op de duo-buddyseat worden gemonteerd en blijft vormvast

Radiateurbeschermrooster

Het radiateurbeschermrooster van BMW Motorrad beschermt de radiateur op het circuit tegen afgesleten stukjes band en beschadigingen door steenslag.

Kuipruit hoog, getint

De kuipruit hoog, getint van BMW Motorrad is uitgevoerd in een voor de racesport typische koepelvorm. Deze beschermt de berijder optimaal tegen wind bij liggend rijden en biedt door de kleurtint beter zicht. Bovendien neemt de maximumsnelheid door de verminderde luchtweerstand ervan ook merkbaar toe.

Nog niet genoeg?

Hier vind je nog meer sportieve accessoires voor je behoeften en je RR.

Naar de accessories finder
spinner