* Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van BMW Motorrad. Model- en optieprijzen zijn inclusief BPM, BTW, kosten van registratie en rijklaar maken. Prijzen van accessoires zijn inclusief BTW, maar exclusief montagekosten en eventuele extra benodigdheden. De BMW Motorrad dealer geeft je graag bindende prijsinformatie.

Alle BMW motorfietsen worden alleen geleverd met de wettelijk vereiste uitrusting (bijv. reflectoren conform de norm Euro 4). De motorfietsen op de afbeeldingen en video's op deze website kunnen hiervan afwijken. Afbeeldingen kunnen speciale accessoires bevatten.

Special Edition
K 1600 B - Option 719 Midnight

vanaf € 33.859,-*
Bereken je maandbedrag

*Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van BMW Motorrad inclusief BPM, BTW, registratiekosten en kosten rijklaar maken. De BMW Motorrad dealer geeft je graag bindende prijsinformatie. Afgebeelde motorfietsen kunnen afwijken van de (vereiste) standaarduitvoering en additionele pakketten, opties en/of accessoires bevatten.

De BMW K 1600 B

Het speciale model Option 719 Midnight

Ben je eerdere individueel of liever echt uniek? Jouw keuze. Ons antwoord: Voor het eerst in de motorfietsseriebouw maken we gebruik van het complexe watertransferprintprocedé en maken elke bike met dit lakwerk tot een uniek stuk. Daarbij vormt de Option 719 Midnight een heel sterrenstelsel. Deze staat voor oneindig veel te ontdekken plaatsen en gebieden. Daarbij is elk van de sterren individueel en vormt toch het deel van een groot geheel.

Inzicht in de productie

Laag voor laag

Laag voor laag

Het tijdrovende en arbeidsintensieve lakwerk liet ons vanaf het eerste pigment bij elke stap zorgvuldig doordenken: De grafische vormen zijn zo berekend dat er na de montage een coherent totaalbeeld ontstaat. Als basis dient de kleur Meteoric Dust II metallic. Het eigenlijke motief van het sterrenstelsel bevindt zich op een dragerfolie die in een waterbad wordt geactiveerd. Daarbij komen de pigmenten los van het dragermateriaal. En zweven erbovenop.

+ Lees verder

Onderdompelen in nieuwe sferen

Onderdompelen in nieuwe sferen

Om te lakken dompelen we het betreffende onderdeel in een bad, zodat de pigmenten eraan blijven kleven. Vanwege het stromingsgedrag van het water, de plaatsing van de grafische vorm en de vorm van de onderdelen, moeten we dit procedé handmatig uitvoeren. Het gaat hier om materiaalgevoeligheid, onderdompelingshoek en -snelheid. Kortom: vingervaardigheid. Zo wordt elk onderdeel een uniek stuk en een deel van een heel sterrenstelsel. Dat tot slot nog met hoogglanzende deklak wordt afgewerkt.

+ Lees verder

De watertransferprint gaf ons de mogelijkheid om volledig nieuwe lak- en grafische effecten te realiseren en deze als eerste fabrikant in de seriemotorfietsbouw toe te passen.

 “

Theresa Stukenbrock

Grafisch kleurenontwerper

6
Lagen voor volledig aflakken
340000
Sterren
1
1 dompelprocedé - en geen tweede kans
1
Sterrenstelsel

Andere highlights van de Option 719 Midnight

Andere highlights van de Option 719 Midnight

Naast het lakwerk biedt de Option 719 Midnight nog andere exclusieve uitrustingskenmerken: Op de tankmiddencover zit het hoogwaardige, van aluminium gemaakte plaatje Midnight. De zwarte Option 719 buddyseat heeft een wolkenprint en de modelnaam als opschrift. De windschermpanelen en stuurgewichten zijn in zwart uitgevoerd. En het voorspatbord, de windgeleiders en de tankmiddencover vallen op door Meteoric Dust II metallic: Exclusiviteit tot in de puntjes.

+ Lees verder

Performance touring ontdekken

De BMW K 1600 B

Het speciale model Option 719 Midnight is ontwikkeld voor echte individualisten die het heel bijzondere weten te waarderen. Ontdek hier wat de K 1600 B met zijn legendarische zescilinder naast ontspannen, luxueus voortglijden in het karakteristieke bagger-design nog te bieden heeft.

Naar de K 1600 B
spinner