De comfortabele

Meer comfort, meer beleven

Ontspannen door het stadsverkeer: met deze C 400 GT in de elegante stijlvariant Triple Black krijg je alles wat je nodig hebt. De praktische topcase biedt royaal opbergruimte. Met de afzonderlijk te bestellen buitenschaal voor het topcasedeksel in Blackstorm metallic lopen opbergruimte en scooter in elkaar over. Het hoge windscherm beschermt je betrouwbaar tegen weer en wind en het LED-dagrijlicht biedt een stukje meer veiligheid. BMW Connectivity rondt het pakket af: je luistert naar muziek, belt en laat je van de ene plek naar de andere navigeren.

+ Lees verder
Naar de configurator external-link-arrow-slim
LED-dagrijverlichting

De LED-dagrijverlichting, met zijn markante ontwerp, zorgt voor meer veiligheid in het wegverkeer. Naast de handige automatische functie kan het dagrijlicht ook handmatig worden geactiveerd.

BMW Motorrad Connectivity

BMW Motorrad Connectivity biedt op een 6,5"-TFT-display innovatieve functies voor navigeren, bellen en luisteren naar muziek op de scooter. Het systeem wordt bediend via de Multi-Controller, zodat de handen op het stuur kunnen blijven.

Bagagerek

Het stabiele, aantrekkelijk vormgegeven bagagerek maakt betrouwbaar bevestigen van de topcase of andere grotere stukken bagage mogelijk.

Topcase klein, 30 l

De waterdichte kunststof topcase met gespoten deksel en een volume van 30 liter is hoogwaardig afgewerkt en biedt voldoende plaats voor een helm.

Deze wordt gecombineerd met de buitenschaal topcasedeksel en is in passende kleuren verkrijgbaar.

Rugkussen voor topcase klein

Met het comfortabele rugkussen zit de duopassagier zowel bij korte tripjes als op lange ritten aangenamer.

Windscherm hoog

Het windscherm hoog met krasbestendige coating is hoger dan het standaard windscherm en beschermt de bestuurder en de duopassagier maximaal tegen weer en wind.

Geef je persoonlijke C 400 GT vorm

Van het lakwerk tot de uitvoering: stel in de Configurator je geheel eigen scooter samen.

Naar de configurator
spinner