Voordeel tot wel € 1.350,-

Voordeel tot wel € 1.350,-

Droom je al een tijdje van een nieuwe BMW R 1250 GS ? Dan heb je bij aanschaf vóór 1 juli aanstaande de deal van de eeuw: zijkoffers plus topkoffer met € 1.350,- voordeel. Of heeft u bij aanschaf van een nieuwe R 1250 GS Adventure liever de iconische aluminium zijkoffers een stuk voordeliger?

Want hoe avontuurlijker jouw reisplannen, hoe meer bagage je mee wilt nemen, toch? Ook voor alle andere nieuwe modellen* uit voorraad zijn er passende reisaccessoires voor slechts € 100,-.

*Bij een motorfiets uit voorraad met orderdatum tussen 31 maart en 30 juni 2023. Vraag de BMW Motorrad dealer naar meer informatie en de voorwaarden.

+ Lees verder

Vier met ons 100 Years BMW Motorrad

Vier met ons 100 Years BMW Motorrad

Naast dit speciale aanbod, zijn er ook vele andere manieren waarop wij ons 100-jarig bestaan vieren. Zo is er bijvoorbeeld de 100 Years Roadshow waar je op een van je favoriete modellen een proefrit kan maken bij een dealer bij jouw in de buurt, of bekijk onze gelimiteerde 100 Years Editions van de BMW R nineT en de BMW R 18.

+ Lees verder

WAAR WACHT JE OP?

Ontdek de modellen bij de dealer

Met ons wereldwijde dealernetwerk staan wij overal en altijd voor je klaar. Zoek een BMW Motorrad dealer bij jou in de buurt en vraag naar onze producten.

Vind een dealer
spinner