De grote stad kent geen stilstand. Heeft ze nooit gekend. Daarom houden we ons al meer dan tien jaar intensief bezig met vooruitstrevende concepten, die je niet alleen van A naar B brengen, maar zoveel mogelijk aspecten van je leven en je mobiliteit hierin betrekken. Zoals de BMW CE 04: Deze elektrisch aangedreven scooter integreert zich naadloos in je dagelijks leven. Volledig #PluggedToLife.

+ Lees verder

We wilden vooruit denken en oplossingen vinden die onze klanten wereldwijd inspireren.

 “

Dr. Markus Schramm

Head of BMW Motorrad

Al op het eerste gezicht - buitengewoon en anders

Al op het eerste gezicht - buitengewoon en anders

De vlakke energie-accumulator in de bodemplaat en de compacte aandrijving gaven onze ontwerpers nieuwe vrijheid bij de vormgeving. Het resultaat: een onmiskenbare uitstraling. Het aan de zijkant openklapbare opbergvak of de zwevende buddyseat zijn slechts enkele van de hoogtepunten. Dankzij BMW Motorrad Connectivity en de BMW Motorrad Connected-app worden mobiliteit en communicatie op unieke wijze met elkaar verbonden. Het 10,25" TFT-display wordt gebruikt als interface tussen de analoge en digitale wereld. Van je navigatie, laadtijden en bereik tot je playlist - je hebt alles in het oog.

+ Lees verder

130 km bereik - daar past je dagelijks leven zonder problemen in

Met de BMW CE 04 ben je gewoon anders onderweg. Beleef de hele dag rijdynamiek en puur rijplezier: efficiënt, volledig elektrisch en emissievrij. Met een actieradius van 130 kilometer volgens WMTC kan je agenda niet vol genoeg zijn. En met de speciaal voor de BMW CE 04 ontworpen parka zie je er ook nog eens goed uit.

+ Lees verder

Jack Tokyo Connect GTX

Jack Tokyo Connect GTX

Onze urban parka is uiterst functioneel en geschikt voor dagelijks gebruik. Hij is uitgerust met flexibele protectoren en beschermt je tegen weer en wind. De in de parka geïntegreerde lichtgeleiders zorgen ervoor dat ook jij goed zichtbaar bent voor optimale veiligheid.

+ Lees verder

Nog meer #pluggedtolife

  

+ Lees verder
spinner