International GS Trophy 2020.

Beleef een puur offroad-avontuur.

De wereld ontdekken, iedere challenge op de GS beheersen en teamgeest creëren: De International GS Trophy is een uniek en uitdagend avontuur voor motorrijders. In 2020 nemen opnieuw tientallen teams uit verschillende landen deel. Deelnemers kunnen zich schrap zetten, want dit jaar vindt deze wedstrijd plaats in Nieuw-Zeeland. Daar beleven ze een uniek evenement dat ze slechts eenmaal in hun leven zullen meemaken. 

Nieuw-Zeeland: enduroplezier bij iedere meter.

Nieuw-Zeeland: enduroplezier bij iedere meter.

Niet alleen het perfecte filmdecor voor bekende fantasyfilms, maar ook het ideale terrein voor de International GS Trophy 2020: In Nieuw-Zeeland vind je zowel regenwouden als gletsjers, maar ook steppenachtige en subtropische vegetatie. Hoge plateaus en bergtoppen met hoogtes van meer dan 3000 meter kenmerken het eiland, evenals fjordenlandschappen, talrijke lage bergketens en bossen - de beste omstandigheden voor spannende trails en uitdagende proeven. Wat de exacte route ook is: elke meter belooft puur enduroplezier.

+ Lees verder

De GS Trophy motorfiets.

De GS Trophy motorfiets.

De F 850 GS is gemaakt om grenzen te overschrijden en het onbekende te verkennen. Dankzij de tweecilinder lijnmotor met 70 kW (95 pk) hebben de deelnemers van de Int. GS Trophy een robuuste krachtpatser in handen die op elk terrein overtuigt. Door het hoge koppel en het bruisende karakter van de F 850 GS veranderen hindernissen in spannende uitdagingen. Meer nog: door de bijzondere GS Trophy-stickerkit is de motorfiets een echte blikvanger in Nieuw-Zeeland. 

+ Lees verder

Eerst nationaal, dan internationaal.

Eerst nationaal, dan internationaal.

Ritten door zand en modder, navigatieoefeningen en kennisvragen: Dit staat je te wachten als amateur motorrijder of bezitter van een BMW GS tijdens de nationale kwalificaties – jouw eerste uitdaging op weg naar de International GS Trophy. Ook als vrouwelijke endurorijder kun je je kwalificeren: eindig je in de top 3, dan ben je automatisch gekwalificeerd voor het Nederlandse team.  Indien niet, dan kwalificeren de twee beste vrouwen uit de nationale kwalificatie zich voor het internationale damesteam. - De winnaars zijn inmiddels bekend en gaan voor Nederland deelnemen aan de Int. GS Trophy 2020.

+ Lees verder

Unieke belevenissen.

Unieke belevenissen.

De International GS Trophy is geen rally of race: in de verschillende speciale proeven zijn vooral teamgeest en behendigheid belangrijk. In een tent slapen, proeven van een nieuwe omgeving en cultuur en nieuwe vrienden uit de hele wereld maken, behoren tot de onvergetelijke ervaringen tijdens het meerdaagse evenement dat BMW Motorrad om de twee jaar organiseert voor echte offroad-fans.

+ Lees verder

Acht onvergetelijke dagen.

Acht onvergetelijke dagen.

Tijdens de International GS Trophy 2018 in Mongolië namen de motorrijders acht dagen lang elke uitdaging aan, hoe ongemakkelijk ook: 18 teams uit 21 landen kwalificeerden zich voor de zesde editie van het motoravontuur en reden 2400 kilometer over grind, zand en stenen. Hier kun je lezen welke onvergetelijk momenten de deelnemers beleefd hebben en welke vriendschappen ze hebben gesloten.

+ Lees verder

Hall of Fame.

Hall of Fame.

BMW Motorrad organiseert dit grote endurospektakel als sinds 2008. Tot nu toe reden de deelnemers door Tunesië, Zuid-Afrika, Patagonië, Canada, Thailand en Mongolië. Bij de eerste editie van de GS Trophy kwamen vijf teams aan de start, intussen nemen zo'n 18 teams deel. Voor de kleine adrenaline-kick vooraf: alle vorige deelnemers zijn terug te vinden in de Hall of Fame. BMW Motorrad Nederland vaardigt dit jaar voor het eerst een team af naar dit unieke evenement.

+ Lees verder

#gstrophy

Meer verhalen die interessant voor je kunnen zijn.
Geschikte motorfietsen.
spinner