International GS Trophy 2020.

Beleef een puur offroad-avontuur.

De wereld ontdekken, iedere challenge op de GS beheersen en teamgeest creëren: De International GS Trophy is een uniek en uitdagend avontuur voor motorrijders. In 2020 nemen opnieuw tientallen teams uit verschillende landen deel. Deelnemers kunnen zich schrap zetten, want dit jaar vindt deze wedstrijd plaats in Nieuw-Zeeland. Daar beleven ze een uniek evenement dat ze slechts eenmaal in hun leven zullen meemaken. 

Nieuw-Zeeland: enduroplezier bij iedere meter.

Nieuw-Zeeland: enduroplezier bij iedere meter.

Niet alleen het perfecte filmdecor voor bekende fantasyfilms, maar ook het ideale terrein voor de International GS Trophy 2020: In Nieuw-Zeeland vind je zowel regenwouden als gletsjers, maar ook steppenachtige en subtropische vegetatie. Hoge plateaus en bergtoppen met hoogtes van meer dan 3000 meter kenmerken het eiland, evenals fjordenlandschappen, talrijke lage bergketens en bossen - de beste omstandigheden voor spannende trails en uitdagende proeven. Wat de exacte route ook is: elke meter belooft puur enduroplezier.

+ Lees verder

De GS Trophy motorfiets.

De GS Trophy motorfiets.

De F 850 GS is gemaakt om grenzen te overschrijden en het onbekende te verkennen. Dankzij de tweecilinder lijnmotor met 70 kW (95 pk) hebben de deelnemers van de Int. GS Trophy een robuuste krachtpatser in handen die op elk terrein overtuigt. Door het hoge koppel en het bruisende karakter van de F 850 GS veranderen hindernissen in spannende uitdagingen. En met goede beschermende kleding die tegen een stootje kan kunnen de rijders de extreme uitdagingen met een gerust hart aangaan.

+ Lees verder

Ready. Set. GS Trophy.

Ready. Set. GS Trophy.

Zand en modder, navigatie-opdrachten en kennisvragen: De uitdagingen van de Int. GS Trophy lagen al bij de kwalificatiestrijd per land op de loer. De rijders die ze het beste onder de knie hadden, verzekerden zich van één van de drie fel begeerde plaatsen in het betreffende nationale team. Daarmee legden ze de hand op een ticket voor de Int. GS Trophy in Nieuw-Zeeland. 23 teams, waaronder twee internationale vrouwenteams, laten de spanning tot het evenement in 2020 verder stijgen... De beste endurorijders per land staan al vast – maar wie het beste team is, moet nog blijken. Maak tot aan het offroad-spektakel kennis met de rijders van Team NL.

+ Lees verder

Follow The Trails.

Het wordt tijd om van de platgetreden paden af te wijken. Begeef je in de voetsporen óf beter gezegd bandensporen van de Int. GS Trophy (2010, 2016, 2018 en 2020) rijd zelf het parcours in Nieuw-Zeeland, Mongolie, Thailand of in Zuid-Afrika! Onder het motto 'Follow The Trails' bieden de officiële BMW Motorrad partners Enduropark Andalusië, Enduropark Hechlingen en Malelobo jou de mogelijkheid om het echte GS Trophy gevoel te ervaren. Het avonturenpakket van de aanbieders omvat het gebruik van een actuele GS-motorfiets, verblijf, onderhoud en benzine, net als logistieke en medische ondersteuning. Dankzij de officiële instructeurs van BMW Motorrad, jouw GS en een heel team op de achtergrond beleef je elke tour zo authentiek mogelijk: maak van modderpaden en steile berghellingen jouw eigen speelterrein! Reserveer nu éen van die begeerde plaatsen!

+ Lees verder
Meer informatie external-link-arrow-slim

Unieke belevenissen.

Unieke belevenissen.

De International GS Trophy is geen rally of race: in de verschillende speciale proeven zijn vooral teamgeest en behendigheid belangrijk. In een tent slapen, proeven van een nieuwe omgeving en cultuur en nieuwe vrienden uit de hele wereld maken, behoren tot de onvergetelijke ervaringen tijdens het meerdaagse evenement dat BMW Motorrad om de twee jaar organiseert voor echte offroad-fans.

+ Lees verder

Acht onvergetelijke dagen.

Acht onvergetelijke dagen.

Tijdens de International GS Trophy 2018 in Mongolië namen de motorrijders acht dagen lang elke uitdaging aan, hoe ongemakkelijk ook: 18 teams uit 21 landen kwalificeerden zich voor de zesde editie van het motoravontuur en reden 2400 kilometer over grind, zand en stenen. Hier kun je lezen welke onvergetelijk momenten de deelnemers beleefd hebben en welke vriendschappen ze hebben gesloten.

+ Lees verder

Hall of Fame.

Hall of Fame.

BMW Motorrad organiseert dit grote endurospektakel als sinds 2008. Tot nu toe reden de deelnemers door Tunesië, Zuid-Afrika, Patagonië, Canada, Thailand en Mongolië. Bij de eerste editie van de GS Trophy kwamen vijf teams aan de start, intussen nemen zo'n 23 teams deel. Voor de kleine adrenaline-kick vooraf: alle vorige deelnemers zijn terug te vinden in de Hall of Fame. BMW Motorrad Nederland vaardigt dit jaar voor het eerst een team af naar dit unieke evenement.

+ Lees verder

Meer verhalen die interessant voor je kunnen zijn.

Geschikte motorfietsen.

spinner