Customized

Totaal unieke motorfietsen en hun ontwerpers.

Het zijn monteurs, stijlfans en individualisten. Elk van hun motorfietsen is een kunstwerk op zich. Customizers experimenteren met kleuren, vormen en materialen om unieke motorfietsen te creëren. De persoonlijke accenten die ze aanbrengen op de R nineT zullen elke custom motorfan enthousiast maken. Op de volgende pagina's tonen we enkele van deze custom motorfietsen en vertellen we het verhaal over hun totstandkoming.

DA#4

Diamond Atelier en K1X.

Diamond Atelier en K1X.

Dit is wat er gebeurt als een custom motorfietsfabrikant en een basketbalmerk de handen in elkaar slaan: ze creëren een custom R nineT die hoge ogen gooit in de caféracer scène. Aangezien de custom motorfietsontwerper Diamond Atelier en het basketballabel K1X beide uit München komen, was het vanaf het begin duidelijk dat een BMW model zou staan als uitgangspunt voor de DA#4.

Ze kozen voor de gloednieuwe R nineT, die Diamond Atelier ombouwde volgens de jongste visie van K1X van een lage, agressieve motorfiets die verwijst naar de komende herfst-/wintercollectie. De logo's zijn gemaakt van zilver en aangevuld met echte diamanten in de stijl van Diamond Atelier. Andere highlights zijn onder andere een luchtinlaat die door de handgemaakte brandstoftank loopt en vernieuwde hoogwaardige elektronica. CNC-geproduceerde unieke onderdelen, zoals de bovenste driedubbele stuurklem en de dynamobehuizing, dragen het iconische bladlogo van K1X en ronden dit meesterwerk af.

De gloednieuwe DA#4 zal worden tentoongesteld op Glemseck 101, waar er ook mee gereden wordt, tijdens de Essenza Sprint van 1/8 mijl.

+ Lees verder

R nine T customproject

Shiro Nakajima, Hideya Togashi, Go Takamine en Kaichiroh Kurosu – dit zijn de vier customisers die samen aan het CUSTOM BUILDERS PROJECT werkten. Zijn transformeerden vier R nineTs tot unieke objecten en stopten heel wat plezier, creativiteit en vakmanschap in hun werk.
+ Lees verder
Ga naar het project external-link-arrow-slim

Puur rijden sinds 1923

Al meer dan 90 jaar verlegt BMW Motorrad grenzen in de kunst van motorfietsontwerp. Dit voortdurende streven naar innovatie, in combinatie met het unieke karakter van BMW motorfietsen, inspireert al jarenlang fans overal ter wereld. Hun custom boxers staan voor individualiteit, kwaliteit en de rijke traditie van het merk BMW Motorrad – BMW Motorrad heritage.

+ Lees verder

Meer verhalen die je misschien interessant vindt.

Geschikte motorfietsen.

spinner