Gemaakt voor de stad

De BMW Definition CE 04 is naadloos in je leven geïntegreerd.

Snel van de ene naar de andere plaats. Van het werk naar je vrienden, vanuit het café de stad in. Flexibel, spontaan, en berijder, smartphone en Definition CE 04 zijn altijd verbonden. De aandrijving is geheel emissievrij, het design volledig nieuw bedacht. Met de BMW Motorrad Definition CE 04 zetten we voort wat we begonnen zijn met onze eerste elektrische maxi-scooter BMW C evolution en het conceptvoertuig Concept Link – maximale mobiliteit en rijplezier leveren. Elektrisch en emissievrij, verbonden, permanent #PluggedToLife.

Voortbeweging in een nieuwe stedelijke esthetiek

Voortbeweging in een nieuwe stedelijke esthetiek

Snel van A naar B, volledig elektrisch onderweg: De Definition CE 04 zoeft vastbesloten door de stad. Gemaakt voor vlot forensen. Van huis naar het werk door naar de kroeg. Dynamisch en efficiënt – en 100% emissievrij. Dankzij het lage zwaartepunt stuur je ontspannen en zonder moeite naar elke bestemming in de stad. En dan nog een en nog een.

+ Lees verder

Al het nieuws over de Definition CE 04 meteen in je mailbox.

Design nu en voor de toekomst

Een visie wordt werkelijkheid

Geluidloos en superieur door de grote stad: daarvoor is de Definition CE 04 ontworpen. Onze designers en ontwikkelaars begonnen met een helemaal blanco stuk papier. Centraal in hun visie: de mens en de manier waarop hij zich in de toekomst in de grote stad voortbeweegt. Van daaruit hebben ze het design en de functionaliteit volledig heroverwogen. Daarbij hadden ze door de compacte accu veel vrijheid. Deze vormt de basis van het duidelijke, dynamische silhouet: de vorm van de Definition CE 04 wordt gedomineerd door grote, rustige vlakken, onderbroken door scherpe randen.

+ Lees verder

Een design dat de behoefte aan functionaliteit en esthetiek combineert met de digitale realiteit.

 “

Alexander Buckan

Head of Vehicle Design BMW Motorrad

Functionaliteit ontmoet design

De features van de Definition CE 04: precies afgestemd op de berijders van de toekomst. Zodat elke rit een waar plezier wordt. De buddyseat lijkt te zweven en kan naar voren en naar achteren individueel worden ingesteld. Zo zitten ook lange berijders comfortabel. Het opbergvak eronder dat vanaf de zijkant kan worden geopend biedt voldoende ruimte voor een tas of een helm. En uiteraard telt het uiterlijk ook mee. En dat gebeurt dan ook door de lakkleur Mineral white metallic, generfde delen in matt zwart, oranjerood verlopende tapes alsmede aluminium velgen in schijfwiel-look. Ook de berijdersuitrusting valt op. Reflectoren op scootermantel zorgen voor extra zichtbaarheid.

+ Lees verder

Digitale en analoge wereld naadloos verbonden

Digitale en analoge wereld naadloos verbonden

In de stad ben je mobiel en verbonden en dat moet bij het rijden van een locatie naar de andere ook zo zijn. De berijder is met zijn smartphone via de Definition CE 04 verbonden met zijn omgeving. Het overzichtelijke display is daarbij de interface tussen de digitale en de analoge wereld en geeft alle belangrijke informatie weer. Daarbij kent het Definition model de volgende bestemming, navigeert vastbesloten via de perfecte route terwijl je op de achtergrond je favoriete playlist hoort. Altijd connected gaat het leven onderweg verder: intelligent, geïntegreerd en geheel intuïtief.

+ Lees verder

Uiterst functioneel en stijlvol

Uiterst functioneel en stijlvol

Functioneel, veilig en daarbij een fraai uiterlijk: De scootermantel met de casual snit doet het zowel tijdens de rit als bij een ontspannen samenzijn met vrienden goed. Niet zichtbare protectoren beschermen onopvallend terwijl het robuuste en actief ademende materiaal je bij weer en wind droog houdt. Door reflectoren in de mouwen en de capuchon ben je veel beter zichtbaar in het verkeer. Ze kunnen via sensoren op de mouw worden ingeschakeld, ook de kleur kan hier worden aangepast. En dankzij de inductieve oplaadfunctie in de zak heeft ook de smartphone altijd voldoende stroom. Zwarte riding jeans, sneakers en een witte open-face helm maken de look compleet.

+ Lees verder

We wilden functionele kleding maken die je niet ziet maar die er wel goed uit ziet.

 “

Julia Lein

Head of Design Rider’s Gear & Style BMW Motorrad

Meer over Urban Mobility bij BMW Motorrad

spinner