Reizen en trainingen.

Onvergetelijke ervaringen op twee wielen.

Ben je op zoek naar een onvergetelijke motorervaring? De 'Official Partners of BMW Motorrad' bieden trainingen, reizen en vrijblijvende proefritten aan op de mooiste motorlocaties ter wereld. Of wil je meer vertrouwen op jouw motorfiets krijgen - offroad, op de weg of op het circuit? Of je nu een beginnende of een gevorderde motorrijder bent, de trainingspartners van BMW Motorrad bieden de juiste trainingssessies en de juiste machine voor elk niveau. Wij zorgen voor alles, zodat jij je kunt concentreren op de training, veel rijplezier en een onvergetelijke ervaring.

TRAININGEN

Leer de fijne kneepjes van ervaren trainingspartners met BMW Motorrad gecertificeerde instructeurs - zowel op het circuit als offroad. Net als bij onze motorfietsen gaan we voor de hoogst mogelijke kwaliteit.

+ Lees verder

Offroad training.

Offroad training.

Misschien wil je een rit maken buiten de gebaande paden? Of bereid je je voor op een grote reis? Dompel je jezelf graag onder in avonturen, ongeacht hoe steil en stoffig het wordt? Dan ben je hier aan het juiste adres.

+ Lees verder

Veiligheidstraining.

Veiligheidstraining.

Rijplezier begint met veiligheid. Veilig en zeker in het verkeer, zelfs in uitdagende situaties: door oefeningen uit de praktijk word jij een anticiperende motorrijder.

BMW Nederland komt graag in contact met een potentiële partner voor trainingen op de weg.

+ Lees verder

Circuit training.

Circuit training.

Wil je je grenzen opzoeken en verleggen en is motorsport je grote passie? De instructeurs laten jou graag zien hoe je jouw rondetijden kunt verbeteren op de bekendste circuits ter wereld.

+ Lees verder

Official Partner of BMW Motorrad

Leer van de beste. Met de nieuwste modellen.

Bij een 'Official Partner of BMW Motorrad' ben je in goede handen. Alle partijen die trainingen geven hebben een gecertificeerde instructeur die de strenge opleiding bij de BMW Motorrad International Instructor Academy (IIA) met succes heeft afgerond.

De reisbegeleiders van onze reispartners zijn ook gecertificeerd; zij hebben de BMW Motorrad International Tourguide Academy (ITA) doorlopen en voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van BMW Motorrad.

+ Lees verder

Reizen & proefrijden

Met het aanbod van onze partners kun je jouw motoravontuur overal ter wereld ervaren. Onder professionele begeleiding kan je op jouw eigen of een gehuurde motorfiets de mooiste plekken op aarde ontdekken.

+ Lees verder

Reizen.

Reizen.

Je droomt ervan om op twee wielen een grote reis te maken. Op een van de mooiste wegen op aarde. Door BMW Motorrad geselecteerde partners bieden het beste avontuur ter wereld. Onvergetelijke ervaringen, de nieuwste BMW motorfietsen en een premium service inbegrepen.

+ Lees verder

Proefrijden.

Proefrijden.

De nieuwste BMW motorfietsen staan in de garages van onze partners voor je klaar om de aantrekkelijkste motorroutes in de Alpen te ontdekken.

+ Lees verder

Social Wall

Laat je inspireren door onze klanten en hun avonturen op BMW motorfietsen.

+ Lees verder

Verhalen die misschien interessant voor je kunnen zijn.

spinner