* Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van BMW Motorrad. Model- en optieprijzen zijn inclusief BPM, BTW, kosten van registratie en rijklaar maken. Prijzen van accessoires zijn inclusief BTW, maar exclusief montagekosten en eventuele extra benodigdheden. De BMW Motorrad dealer geeft je graag bindende prijsinformatie.

Alle BMW motorfietsen worden alleen geleverd met de wettelijk vereiste uitrusting (bijv. reflectoren conform de norm Euro 4). De motorfietsen op de afbeeldingen en video's op deze website kunnen hiervan afwijken. Afbeeldingen kunnen speciale accessoires bevatten.

*Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van BMW Motorrad inclusief BPM, BTW, registratiekosten en kosten rijklaar maken. De BMW Motorrad dealer geeft je graag bindende prijsinformatie. Afgebeelde motorfietsen kunnen afwijken van de (vereiste) standaarduitvoering en additionele pakketten, opties en/of accessoires bevatten.

De BMW R 18 Roctane

Toeren met coolnessfactor

De R 18 Roctane staat voor pure ongedwongenheid. Uiterlijk: van de Bagger. Comfort: van de Tourer. Persoonlijkheid: Custom Factory Hot Rod. De krachtige Big Boxer drijft dit alles aan. Daarvan wordt elke provinciale weg een Route 66. Zijn stijl is eigenzinnig: zwart en mat – zo kan plezier eruit zien. Tenminste voor iedereen die #SoulFuel heeft. Bagger-silhouet, dragster-buddyseat en midi apehanger laten het zien: gewoon zijn werkt helemaal niet. Wil je nog meer rock'n roll? Hij is klaar voor customizing. De oproep aan jou: Own it!  

Coole Tourer in hot rod-design

Karakter: onafhankelijk

Deze extraverte motorfiets past zich niet aan. Ondanks de donkere kleuren valt hij op. Of juist daarom. De drie uitvoeringen benadrukken de verschillende facetten. Doe je de dingen graag op jouw manier? Doe dat ook met deze motorfiets en customize naar hem naar jouw ideaal.

Blackstorm metallic

Rock'n Roll af fabriek: zwart en zwart. In Blackstorm metallic viert hij zijn rebelse karakter.

Mineral grey metallic mat

Cooler kan het niet: de R 18 Roctane in Mineral grey metallic mat.

Manhattan metallic mat

Het expressieve Manhattan metallic mat geeft je R 18 Roctane nog meer elegantie.

Huur een R 18 voor € 99,- p. dag

Lekker een dagje rijden? Of je nou alleen of met andere motorrijders op pad gaat, probeer een keer de BMW R 18 Roctane. Ervaar de geschiedenis op dit iconische model. Een karaktervolle cruiser motor met de boxer met de meeste cilinderinhoud die we ooit hebben gebouwd en tijdloze designkenmerken. Dit seizoen te huren via Rent A Ride voor maar € 99,- per dag.

+ Lees verder

Meer dan een motorfiets: jouw statement

Het iconische front wijst met ronde LED-koplampen en een 21 inch aluminium velg de weg naar de horizon. Nonchalant houd je de midi apehanger in je handen en plaats je je voeten op de standaard treeplanken, terwijl het dragsterzadel je perfecte ondersteuning biedt tijdens lange tochten. Het langgerekte bagger-silhouet leidt rechtstreeks naar de stijlbepalende achterzijde met de harde koffers.  Deze R 18 zie je niet over het hoofd. Onmiskenbaar: de unieke boxersound van de markante einddemper in Dark Chrome.

+ Lees verder

Dat is gewoon de meest relaxte manier voor het rijden van tochten.

 “

Dominic Thönnes

Productspecialist Heritage

Krachtige Big Boxer-motor
Close-up van de boxermotor van de R 18 Roctane van BMW Motorrad
Imposant 21 inch voorwiel
Close-up van het 21 inch voorwiel van de R 18 Roctane van BMW Motorrad
Opvallende midi apehanger
Close-up van de midi apehanger van de R 18 Roctane van BMW Motorrad
Zwarte, rechte einddemper
Close-up van de einddemper van de R 18 Roctane van BMW Motorrad
Ronde LED-koplamp
Close-up van de ronde LED-koplamp van de R 18 Roctane van BMW Motorrad
Comfortabele dragster-buddyseat
Close-up van de dragster-buddyseat van de R 18 Roctane van BMW Motorrad
Harde koffer in Baggerlook
Close-up van de zijkoffers van de R 18 Roctane van BMW Motorrad
Nostalgisch ronde snelheidsmeter
Close-up van de ronde snelheidsmeter van de R 18 Roctane van BMW Motorrad

Jouw motor, jouw regels

Jouw motor, jouw regels

Nog extraverter? Nog cooler? Geef hem jouw onmiskenbaar eigen karakter. We bieden je hiervoor veel accessoires, zoals de filler panels of de Machined-serie van Roland Sands Design. Voor lonely riders is er de monoseat. Natuurlijk kun je met een customizing-versie nog verder gaan. Er zijn geen grenzen aan je ideeën.

+ Lees verder

Beleef de sound van de R 18 Roctane

Big Boxer voor grote ritten

Big Boxer voor grote ritten

Een motorfiets als statement – een aandrijving zonder compromissen. Natuurlijk hebben we onze boxer met de meeste cilinderinhoud ingezet. Met een voortdurend hoog koppel zorgt hij voor puur rijplezier op lange ritten. Tussen 2.000 en 4.000 tpm staat 150 Nm tot je beschikking. Bij 4.750 tpm levert onze Big Boxer maar liefst 67 kW (91 pk). De open lopende, glanzend vernikkelde cardanas maakt krachtsoverbrenging op indrukwekkende wijze zichtbaar.

+ Lees verder
1802
cc cilinderinhoud
158
Nm maximaal koppel bij 3.000 tpm
270
km actieradius
720
mm zithoogte bij leeggewicht volgens DIN
Lucht-/oliegekoelde tweecilinder-viertaktboxermotor

Alle begin is gemakkelijk – de A2-variant van de R 18 Roctane

De R 18 Roctane is ook in een A2-compatibele variant met 35 kW (48 pk) verkrijgbaar. Zo is het de machine aan je zijde als je met je A2-rijbewijs onderweg bent. Zodat je vanaf het begin kunt genieten van de intuïtieve handling van de R 18 Roctane. Hier vind je meer informatie.

Alles onder controle

Talrijke hulpsystemen zorgen ervoor dat je je motorfiets altijd onder controle hebt. Dit zijn onder andere de automatische stabiliteitscontrole ASC, de motorsleepmomentregeling MSR en optioneel Hill Start Control en de achteruitrijhulp. Jouw drie rijmodi zorgen voor meer veiligheid en rijplezier, genaamd Rock, Roll en Rain. En het comfort op lange ritten komt dankzij een optimale zitergonomie en veel opbergruimte ook niets te kort.

+ Lees verder

3 jaar zorgeloosheid

Ride on & on & on. Wij geven je een jaar extra. 

Vanaf nu krijg je bij de aanschaf van een motorfiets een jaar extra zorgeloosheid boven op de wettelijke garantie. 

Meer informatie

Meer over het thema #Soulfuel

spinner