Met de BMW Motorrad Definition CE 04 hebben wij onze visie op Urban Mobility een eigen gezicht gegeven. En wat voor eentje. Zijn progressieve design geeft niet alleen een signaal af, maar zendt dit ook uit: bijvoorbeeld meteen op je smartphone. De consequente netwerkintegratie van berijder, motor en omgeving speelt een hoofdrol bij de Definition CE 04. Perfect contrast met emissies – want daarvan ziet de elektrisch aangedreven Definition CE 04 namelijk compleet af. Een schoon verhaal dat in de ravijnen tussen de hoogbouw van de grote stad de zuiverste vorm van rijplezier belooft.

+ Lees verder

Het was onze visie om een modern, progressief voertuig te ontwikkelen dat perfect past bij het stadsleven.

 “

Edgar Heinrich

Head of BMW Motorrad Design

Onze definitie van morgen

Onze definitie van morgen

Hoe willen we in de toekomst van A naar B komen? Hoe forenzen we tussen thuis en werkplek? Als wij het mogen zeggen: precies op deze manier. De BMW Motorrad Definition CE 04 laat zien hoe harmonieus slimme mobiliteit samengaat met toekomstgericht design en zuiver rijplezier.

+ Lees verder

Helemaal op maat voor jouw behoeften

De kleding bij de Definition CE 04 is al even vooruitstrevend als het voertuig zelf. Zo is de parka ook uitgerust met onzichtbare protectors en uiterst functionele bescherming tegen de weersinvloeden. Zijn extra lichtgeleiders bieden je duidelijk meer zichtbaarheid en veiligheid. En dankzij de inductieve oplaadfunctie heb je altijd genoeg stroom voor je dagelijkse digitale leven.

+ Lees verder

Plugged to Life zorgt dat je jouw digitale leven overal probleemloos kunt voortzetten – wat zelfs op je kleding bruikbaar is, die in dit opzicht nog comfortabeler wordt.

 “

Edgar Heinrich

Head of BMW Motorrad Design

Meer over Urban Mobility

spinner