Topontmoeting met vrienden.

De BMW Motorrad Days 2019.

Drie dagen lang draait bij de BMW Motorrad Days in Garmisch-Partenkirchen weer alles om de gezamenlijke passie: motorrijden. Een uitgekiend programma met live-muziek, shows vol actie en actuele modellen en talloze wereldprimeurs trekken van 5 t/m 7 juli zo'n 40.000 bezoekers naar deze plaats aan de voet van de Zugspitze. Niet alleen BMW Motorrad fans, maar ook motorrijders van andere merken beleven gevarieerde dagen – een topontmoeting voor vrienden, gezinnen en de Motorrad community.

Event & programma.

Event & programma.

Meer mens en motorfiets gaat niet: Drie dagen lang staan jij en de nieuwste motorfietsen in de schijnwerpers. Als onderdeel van de community ben je getuige van stuntshows, proefritten, motorexcursies en live-muziekacts. Verheug je op oude bekenden en nieuwe vriendschappen!

+ Lees verder

Routebeschrijving en accommodatie.

Routebeschrijving en accommodatie.

Voor veel motorrijders is de reis naar de BMW Motorrad Days al een avontuur, want je rijdt over fraaie wegen door de Alpen naar Garmisch-Partenkirchen. Plan nu je eigen heenreis en maak deze tot een onvergetelijke trip. Informatie over de overnachtingsmogelijkheden in het idyllische stadje aan de voet van de Zugspitze vind je eveneens hier.

+ Lees verder

FAQ – Antwoorden op je vragen.

FAQ – Antwoorden op je vragen.

Je bent een van de rond de 40.000 motorfans die naar de BMW Motorrad Days in Garmisch-Partenkirchen komen, maar je hebt nog wat vragen? Hier vind je onze antwoorden op vaak gestelde vragen.

+ Lees verder

Dit waren de BMW Motorrad Days 2018.

Dit waren de BMW Motorrad Days 2018.

Bekijk de talloze hoogtepunten van het afgelopen jaar en proef de met actie geladen sfeer op het evenemententerrein. Alleen zelf erbij zijn, is nog beter. Laat je inspireren, door die dingen die je ook in 2019 weer in vervoering zullen brengen.

+ Lees verder

#bmwmotorraddays

Meer verhalen die interessant voor je kunnen zijn.