Event & Programma.

Stunts, shows en live-muziek.

De mix doet het hem – en die bestaat in Garmisch-Partenkirchen niet alleen uit productnieuwtjes en de wereldpremières van BMW Motorrad, maar ook uit de adembenemende optredens, spectaculaire stuntshows en heel veel live-muziek. Ook voor de kleintjes bieden we een uitgebreid kinderprogramma aan, om de BMW Motorrad Days een event voor het hele gezin te laten zijn.

Voor een betere planning van je verblijf in Garmisch-Partenkirchen publiceren we hier van te voren een gedetailleerd overzicht van het programma van de BMW Motorrad Days: Het is dus handig om af en toe even te kijken. 

BMW Motorrad Centraal

Aanraken mag: actuele modellen en rijdersuitrusting.

Aanraken mag: actuele modellen en rijdersuitrusting.

In de BMW Motorrad expositietent vind je alle actuele modellen en een uitgebreid assortiment van rijdersuitrusting, accessoires en lifestyle producten van het blauw-witte merk. Hier kun je proefzitten op de nieuwste motorfietsen en aan BMW Motorrad experts alles vragen wat je over de BMW motorfietsen wilt weten. Ter plaatse zijn ook items uit de BMW Motorrad Ride en Style collectie te koop.

+ Lees verder

Globetrotters vertellen over hun reizen.

Globetrotters vertellen over hun reizen.

Dit is de beste inspiratie voor je eigen motoravonturen: wereldreizigers en motorlegendes vertellen met video's en foto's erbij over hun spannende avonturen. Kom langs in de BMW Motorrad Cinema!

+ Lees verder

Wees als exposant erbij.

Op de BMW Motorrad Days 2019 geven zo'n 100 internationale exposanten acte de présence. Met motoraccessoires en deskundig advies zijn ze je contactpersoon voor alles wat je over motorfietsen wilt weten. Wil je in 2020 ook exposant bij de BMW Motorrad Days worden? Bekijk dan alle relevante informatie.

+ Lees verder
Meer informatie

Action & party

Deze shows zijn adembenemend.

Deze shows zijn adembenemend.

In de Event Arena staan je talloze shows vol met actie te wachten. Stunts op twee wielen laten je verbaasd staan en doen je de adem stokken. Nog meer sensatie ervaar je in het Motordrom: waaghalzige motoracrobaten draaien in de oudste reizende steile wand ter wereld uit 1928 op hun gerestaureerde en eersteklas onderhouden BMW motorfietsen hun rondjes.

+ Lees verder

Avonden die je nog lang zullen heugen.

Avonden die je nog lang zullen heugen.

De BMW Motorrad Days betekenen ook: onvergetelijke avonden met talloze livebands in de partytent, in de US Lodge, buiten in de Heritage Area en bij het kampvuur. Met zoveel diversiteit is er beslist ook iets voor jou bij.

+ Lees verder

Meedoen

Motorfietsen testen.

Motorfietsen testen.

Op de BMW Motorrad Days is er een breed scala aan actuele modellen beschikbaar voor proefritten. Dit is de perfecte beslissingshulp op weg naar je nieuwe motorfiets. Enkele weken vóór het event kun je je proefrit hier online boeken.

+ Lees verder

Puur rijplezier: in het Enduro Park of nog zonder rijbewijs.

Puur rijplezier: in het Enduro Park of nog zonder rijbewijs.

Als je graag je offroad-skills wilt laten zien, ben je in het tijdelijke Enduro Park op het evenemententerrein precies op de juiste plek. Hier kun je eenvoudig een training boeken en jezelf en het terrein op de proef stellen. Als je nog geen rijbewijs hebt, zijn snuffelritjes op een speciaal daarvoor ingericht terrein echt iets voor jou – hier kun je je eerste rijpogingen op een BMW motorfiets wagen. 

+ Lees verder

Uitstapjes door het berglandschap.

Uitstapjes door het berglandschap.

Kijk verder dan het evenemententerrein en word samen met motorrijders uit de hele wereld onderdeel van het motorcorso in het wonderschone berglandschap. Tijdens het driedaagse evenement kun je bovendien aan tochten van een hele of halve dag of aan trips in de Alpen over vrijgegeven bos- en woudwegen meedoen.

+ Lees verder
Meer verhalen die interessant voor je kunnen zijn.