VISION NEXT 100.

VISION NEXT 100.

In het begin was er de visie. Deze heeft een hele specifieke vorm aangenomen bij BMW Motorrad: met de VISION NEXT 100 is de mobiliteit van de toekomst in het heden gearriveerd.

+ Lees verder

CONCEPT LINK.

CONCEPT LINK.

Intelligent samenwerken van mens, voertuig, rijdersuitrusting en omgeving biedt je de hoogste mate van vrijheid. Het studiemodel Concept Link creëert een naadloze combinatie van de digitale en analoge werelden - voor een comfortabele mobiliteitservaring in de stedelijke omgeving van de toekomst.

+ Lees verder

LASERLICHT.

LASERLICHT.

Door de mistlampen met laserlicht verlies je je bestemming nooit uit het oog. Het extreem hoge bereik stelt je in staat om bij een snelheid van 100 km/h potentiële gevaren 11 seconden eerder waar te nemen dan met conventionele verlichting.

+ Lees verder

Nog meer innovaties

CONNECTIVITY - TFT-DISPLAY EN DE BMW MOTORRAD CONNECTED APP.

CONNECTIVITY - TFT-DISPLAY EN DE BMW MOTORRAD CONNECTED APP.

Met het optionele Connectivity heb je altijd toegang tot de informatie die je nodig hebt. De combinatie van een 6,5" TFT-display en de Multi-Controller op het stuur stelt je in staat om de functies intuïtief te bedienen. Of je nu eenvoudig door een onbekende stad wilt navigeren met de pijlinidicatie, een telefoontje wil plegen tijdens het rijden of naar je favoriete muziek wilt luisteren - dankzij Connectivity en de BMW Motorrad Connected App kun je je concentratie op de weg houden en een overzicht krijgen van alle belangrijke informatie.

+ Lees verder

CARBON FRAME & VELGEN.

CARBON FRAME & VELGEN.

De beste eigenschap van carbon is: zijn superioriteit. Je bent in staat om elke bocht sneller te nemen, sneller uit te accelereren en later te remmen. BMW Motorrad maakt voor de HP4 RACE voor het eerst, zonder compromis, gebruik van een carbon frame en velgen (koolstoftechnologie). Met de stijfheid van aluminium en de sterkte van staal zet dit frame de nieuwe standaard voor de complete motorfietsindustrie.

+ Lees verder

ECALL. DE INTELLIGENTE NOODOPROEP.

ECALL. DE INTELLIGENTE NOODOPROEP.

eCall biedt snelle en betrouwbare assistentie wanneer je het het hardst nodig hebt. De 'intelligente noodoproep' is altijd bij je en spreekt jouw taal, terwijl hij direct ondersteuning biedt bij ongevallen en noodsituaties.

+ Lees verder

SIDE VIEW ASSIST.

SIDE VIEW ASSIST.

Met het optionele Side View Assist (SVA) heb je alles onder controle - zelfs de dingen die je niet kunt zien.

+ Lees verder

BMW HELM SYSTEM 7 CARBON.

BMW HELM SYSTEM 7 CARBON.

De lichtgewcht helm Sytem 7 Carbon biedt ongekend comfort. De schaal van deze carbonhelm wordt vervaardigd door een uitgebreid prepreg-proces waarmee 25% gewichtsbesparing wordt gerealiseerd in vergelijking met conventionele procedures.

+ Lees verder

C EVOLUTION.

C EVOLUTION.

Deze elektrische maxi-scooter is de eerste in zijn soort en sluit geen compromissen. Integendeel, hij maakt een ongekende indruk. Het samenspel tussen accu, motor en intelligente rijmodi zorgt voor een actieradius van maximaal 160 km en brengt je waar je maar wilt in elke stadsjungle.

+ Lees verder

ABS PRO.

ABS PRO.

ABS Pro maakt van elke bocht een plezierige rijervaring: ABS Pro zorgt voor een veiligere vertraging in noodsituaties. De neiging van de motorfiets om vanuit een schuine positie rechtop te gaan wordt tot een minimum beperkt. Dit betekent dat de motorfiets goed onder controle te houden is, zelfs tijdens abrupte remmanoeuvres in bochten.

+ Lees verder

Milestones.

De belangrijkste innovaties.

ONTDEK MEER
Meer verhalen die interessant voor je kunnen zijn.