C 650 Sport

vanaf € 12.850,-*
€ 126,- p/mnd met 3asy Ride

* Consumentenadviesprijs af fabriek incl. kosten rijklaar maken en inschrijving in kentekenregister & tenaamstelling, incl. 21% BTW en BPM. Kosten rijklaar maken omvatten o.a. het schoonmaken, binnenlandse transportkosten, kentekenplaat, nul-beurt en ± 15 liter brandstof.

Alle motorfietsen worden alleen geleverd met de uitrusting die wettelijk verplicht is (bijv. reflectoren conform Euro 4-norm). Illustraties op deze website kunnen hiervan afwijken.

De BMW C 650 Sport.

ELKE DAG MEER VERMOGEN.

De nieuwe maxi-scooter BMW C 650 Sport past perfect in het dagelijkse stadsleven. Hij maakt van elke rit een belevenis. De krachtige 2-cilinder lijnmotor, met een koppel van 63 Nm en een vermogen van 44 kW (60 pk), brengt je met een topsnelheid van 180 km/h snel naar je bestemming. Het moderne, toekomstgerichte design van de BMW C 650 Sport is opvallend en het onderstreept zijn sportieve ambities. Het nieuwe RVS-uitlaatsysteem ziet er niet alleen attractiever uit, het zorgt bovendien voor een betere sound. En met het geoptimaliseerde rijwielgedeelte wordt bochten maken nog eenvoudiger en rij je vloeiend en soepel door het drukke stadsverkeer.

Het design van de C 650 Sport

Kies jouw stijl.

Aan jou de keuze – de C 650 Sport is in drie aantrekkelijke kleurvarianten leverbaar Lupin blue metallic, Black storm metallic en Light white uni/Racing blue metallic.

Lupin blue metallic

Met de nieuwe kleur Lupin blue metallic krijgt de C 650 Sport in combinatie met de contrastvlakken een modern vrolijk-dynamisch uiterlijk.

Black storm metallic

Ongecompliceerd en klassiek: In de kleur Black storm metallic komt de C 650 Sport bescheiden, evenwichtig en harmonisch over.

Stijlvariant HP

De combinatie Light white uni/Racing blue metallic/Racing red uni benadrukt het sportief wendbare karakter en de dynamische lijnvoering van je C 650 Sport.

3 jaar garantie.

Ride on & on & on. We geven nu een jaar extra.

Nu 3 jaar garantie op alle motorfietsen.

Lees meer

Moderne uitstraling.

Het design van de BMW C 650 Sport is duidelijk dynamisch en modern. Het nieuw vormgegeven front verleent de maxi-scooter daarbij een bijzonder sportief karakter. De nieuwe stuurafdekking met hoogglans middendeel en chroomaccenten maakt de maxi-scooter bovendien tot een lust voor het oog. Datzelfde geldt voor details zoals de nieuwe, verchroomde vergrendelingshendel van de bergruimte, de nieuwe stiknaden van de buddyseat en de nieuw vormgegeven typeaanduiding C 650 Sport. Aan alles is in één oogopslag te zien: dit is een wendbare, dynamische motorscooter.
+ Lees verder

2-cilinder lijnmotor

44
kW (60 pk) bij 7.750 t/min
180
km/h maximum snelheid
647
cc cilinderinhoud
4,6
liter verbruik per 100 km conform WMTC (worldwide-harmonized motorcycle testcycle)
C 650 Sport vloeistofgekoelde, twee-cilinder viertaktmotor

Gespierde aandrijving.

Gespierde aandrijving.

In de nieuwe BMW C 650 Sport levert de koppelsterke, vloeistofgekoelde 2-cilinder lijnmotor van 63 Nm en 44 kW (60 pk) hoge en betrouwbare prestaties, zoals een topsnelheid van 180 km/h. Zodat je zeker weet dat je altijd aankomt op de gewenste bestemming.

Dankzij de nieuw ontworpen koppeling en CVT accelereert de maxi-scooter sneller vanaf lagere snelheden, bijvoorbeeld wanneer het verkeerslicht op groen springt.

Voor liefhebbers met rijbewijs A2 is er bovendien een variant met vermogensreductie naar 35 kW (48 pk) - plezier op de C 650 Sport kan immers niet vroeg genoeg beginnen.

+ Lees verder

Nieuwe uitstraling. Krachtig geluid.

Nieuwe uitstraling. Krachtig geluid.

De BMW C 650 Sport beschikt over een nieuw uitlaatsysteem van hoogwaardig RVS. Dat ziet er niet alleen erg sportief uit, het heeft - vergeleken met zijn voorganger - ook een beduidend lager gewicht en een lagere geluidsproductie met betere emissiewaarden. Bovendien produceert het een voller en krachtiger geluid.

+ Lees verder

Ervaar het geluid van de C 650 Sport

De highlights van de C 650 Sport

Sportief en comfortabel in de stad.

Sportief en comfortabel in de stad.

De C 650 Sport is ook erg comfortabel dankzij optionele accessoires zoals de verwarmbare handvatten en de verwarmbare buddyseat. De grote opbergruimte, waarin eenvoudig 2 motorhelmen, boodschappen of handtassen opgeborgen kunnen worden, is een ander pluspunt.

+ Lees verder
 • De grootst mogelijke veiligheid bij remmen en accelereren.
  Op het gebied van veiligheid zette de BMW C 600 Sport met standaard ABS al nieuwe maatstaven. Daar komt nu standaard het volledig functionele ASC bij. ASC (Automatic Stability Control) kan de veiligheid van de bestuurder verhogen door actieve ingrepen in het motormanagement.

 • Nieuwe handige instelling.
  Het rijwielgedeelte en de demping van de C 650 Sport zijn helemaal opnieuw ontworpen. De veerconstante van de vorkveren en het veerbeen is met circa 10 procent teruggebracht. Dat zorgt voor een fijngevoeliger respons, zonder de rijstabiliteit negatief te beïnvloeden.
 • Zorgt automatisch voor de beste verlichting.
  De dagrijverlichting wordt automatisch aangepast aan het licht van de omgeving. Zo schakelt het bijvoorbeeld bij het inrijden van een tunnel automatisch over op dimlicht - en omgekeerd. De rijder hoeft de verlichting dus niet meer handmatig aan te passen en kan zich hierdoor beter op het verkeer concentreren.
 • Gemakkelijker op te bokken.
  De C 650 GT is nog gemakkelijker op te bokken. De standaard beschikt over een lange steunstang met geoptimaliseerde positie. Dit reduceert de benodigde kracht met 30 procent.

Meer individualiteit

Fabrieksopties en accessoires.

Het uitgebreide assortiment fabrieksopties en originele BMW accessoires maakt deze opvallende maxi-scooter af.

Meer informatie

Met een Maxi-Scooter door Madrid

Van globetrotter tot hoteleigenaar.

Alfonso en The Hat.

Alfonso is succesvol eigenaar en manager van The Hat, een bijzonder hostel in hartje Madrid. Ook is hij de trotse eigenaar van een BMW C 650 Sport. Deze motorfiets is wendbaar en compact genoeg voor de nauwe straatjes in de stad en daarmee het perfecte voertuig om snel, makkelijk en comfortabel van A naar B te komen.

Lees verder

C 650 Sport accessoires

Maxi-scooter gevoel om te dragen

Kleding van BMW Motorrad.

De kleding en uitrusting die perfect bij de maxi-scooter past - zodat je niet alleen veilig, maar ook stijlvol en functioneel gekleed bent.

Download brochure

Andere Urban Mobility modellen