Bereken je maandlasten

Bereken nu zelf de maandlasten voor je nieuwe BMW motorfiets.

+ Lees verder
BEREKEN NU external-link-arrow-slim

KIES VOOR ZEKERHEID

Wanneer je kiest voor BMW Financial Lease kies je voor zekerheid. De rente en de looptijd staan vast. Zo weet je exact waar je aan toe bent en kom je nooit voor verrassingen te staan. Tussentijds extra aflossen is mogelijk. Hier vragen wij echter wel een vergoeding voor. Na afloop van het contract is de motorfiets van jou. Of ben je tegen die tijd weer toe aan een nieuwe? Dan ruil je jouw BMW motorfiets gewoon in.

Tip!
Kies je voor BMW Financial Lease, dan financier je jouw motorfiets nu tijdelijk tegen slechts 4,49% rente indien je voor BMW Motorrad Easyride kiest. Hierbij doe je een aanbetaling van slechts 33%. Na afloop van het contract betaal je nog eens 33% als slottermijn. Het resterende bedrag los je in 33 maanden af, tegen de gunstige rente van slechts 4,49%.

+ Lees verder
ONTDEK MEER external-link-arrow-slim

Financier je originele BMW accessoires en kleding mee met je BMW Motorfiets

Als je besluit om je nieuwe of gebruikte BMW motorfiets te financieren, dan kan je ook je originele BMW Motorrad kleding en accessoires meefinancieren. Dit kan tot een maximum van 20% van de aanschafprijs van je machine. Hierbij geldt een maximum van € 3.000,-.

 

+ Lees verder

Algemene voorwaarden.

Voorwaarden Financial Lease
PDF   |   107.62 KB   |   Nederlands
This is disclaimer text for gpx download files.

De rente van 4,49% is enkel geldige met een max. looptijd van 33 maanden. Deze actie is geldig tot en met 31 maart 2024 en geldt voor zowel nieuwe als gebruikte BMW motorfietsen. BMW Motorrad Easyride is een product van BMW Financial Services Nederland B.V. Rentestand januari 2024.

+ Lees verder
spinner