Bereken je maandlasten

Bereken nu zelf de maandlasten voor je BMW motorfiets. Of lees verder voor de verschillen tussen beide financieringsvormen en ontdek welk product het beste bij je past.

+ Lees verder
BEREKEN NU

WIL JE ZEKERHEID?

Kies dan voor BMW Financial Lease. De rente en de looptijd staan vast. Zo weet je exact waar je aan toe bent en kom je nooit voor verrassingen te staan. Tussentijds extra aflossen is mogelijk. Hier vragen wij echter wel een vergoeding voor. Na afloop van het contract is de motorfiets van jou. Of ben je tegen die tijd weer toe aan een nieuwe? Dan ruil je je BMW motorfiets gewoon in.

Tip!
Kies je voor BMW Financial Lease, dan financier je je motorfiets nu tijdelijk tegen slechts 3,33% rente indien je voor BMW Motorrad 3asy Ride kiest. Hierbij doe je een aanbetaling van slechts 33%. Na afloop van het contract betaal je nog eens 33% als slottermijn. Het resterende bedrag los je in 33 maanden af, tegen de gunstige rente van slechts 3,33%.

+ Lees verder
ONTDEK MEER

FLEXIBILITEIT MET BMW EXECUTIVE PLAN

Blijf je liever flexibel? Dan kan je het beste kiezen voor BMW Executive Plan. De rente en de looptijd zijn hierbij variabel en je kan tussentijds kosteloos extra aflossen of het gehele bedrag in één keer inlossen.

+ Lees verder
Ontdek meer

Financier je originele BMW accessoires en kleding mee met je BMW Motorfiets

Als je besluit om je nieuwe of gebruikte BMW motorfiets te financieren, dan kan je ook je originele BMW Motorrad kleding en accessoires meefinancieren. Dit kan tot een maximum van 20% van de aanschafprijs van je machine. Hierbij geldt een maximum van € 3.000,-.

 

+ Lees verder

PRODUCTWIJZER

Nog geen keuze kunnen maken? Met de productwijzer ontdek je binnen 5 minuten welk product het beste bij jouw situatie past.

+ Lees verder
START PRODUCTWIJZER
Algemene voorwaarden.
  • Voorwaarden Financial Lease
    PDF   |   149.20 KB   |   Nederlands
  • Voorwaarden Executive Plan
    PDF   |   150.00 KB   |   Nederlands
spinner