Bereken je maandlasten

Bereken nu zelf de maandlasten voor je nieuwe BMW motorfiets.

+ Lees verder
BEREKEN JE MAANDBEDRAG external-link-arrow-slim

De voordelen.

 

 • Je rijdt een gloednieuwe BMW motorfiets
 • Geen grote eenmalige investering
 • Kosteloos ontbinden bij onvoorziene omstandigheden
 • Scherp all-in tarief, je hoeft alleen nog te tanken
 • Alles wordt voor jou geregeld, je bent volledig ontzorgd
 • Je BMW Motorrad dealer is altijd jouw aanspreekpunt

 

 

 

+ Lees verder

ONS AANBOD

DE BMW G 310 R.

DE BMW G 310 R.

VANAF €255,- ALL-IN P/MND*.

Rij direct een gloednieuwe BMW G 310 R tijdelijk voor slechts €255,- all-in p/mnd.

De BMW G 310 R is de essentie van rijplezier. De motor is gebouwd voor drukke steden en voor iedereen die geniet van motorrijden. De motor is goed te manoeuvreren, eenvoudig in omgang en tegelijkertijd sportief. Of je nu een grote of kleine motorrijder bent - elke motorrijder voelt zich direct thuis op de BMW G 310 R!

+ Lees verder

DE BMW G 310 GS.

DE BMW G 310 GS.

VANAF €265,- ALL-IN P/MND*.

Rij direct een gloednieuwe BMW G 310 GS tijdelijk voor slechts €265,- all-in p/mnd.

Spontaan zijn. Routines doorbreken. Maak van het dagelijkse leven een persoonlijke ervaring. Elke dag begint het avontuur al voor de voordeur: maak het jouw avontuur met de BMW G 310 GS. Hij gidst je door de stadse jungle naar het platteland, zelfverzekerd en zorgeloos. Want met de G 310 GS hoeven de avonturen niet groots te zijn om onvergetelijk te zijn.

+ Lees verder

DE BMW C 400 X.

DE BMW C 400 X.

VANAF €275,- ALL-IN P/MND*.

Rij direct een gloednieuwe BMW C 400 X tijdelijk voor slechts €275, - all -in p/mnd.

Ben jij altijd verbonden met je netwerk? Dat is de BMW C 400 X ook. Een middenklasse scooter die eenvoudig alle mobiliteitsuitdagingen in de stad aangaat. Neem de muziek mee op de scooter en ervaar de stad met jouw eigen persoonlijke soundtrack. 

+ Lees verder

DE BMW C 400 GT.

DE BMW C 400 GT.

VANAF €299,- ALL-IN P/MND*.

Rij direct een gloednieuwe BMW C 400 GT tijdelijk voor slechts €299,- all-in p/mnd.

De BMW C 400 GT brengt de stad tot leven en vergroot jouw radius, net als jouw digitale verbinding met de wereld. Want met deze midsize -scooter heb je in de stad net zo veel comfort en wendbaarheid als wanneer je buiten de stad onderweg bent.

+ Lees verder

DE BMW F 900 R.

DE BMW F 900 R.

VANAF €325,- ALL-IN P/MND*.

Rij direct een gloednieuwe BMW F 900 R tijdelijk voor slechts €325,- all-in p/mnd*.

Het puristische en krachtige ontwerp van de F 900 R vraagt om uitdagingen. Deze Dynamic Roadster geeft je de mogelijkheid om de adrenaline snel te laten stromen. De F 900 R reageert met precisie en nauwkeurigheid. Dit betekent dat je het vermogen intuïtief kunt gebruiken. De F 900 R ondersteunt je volledig met zijn verlichtingstechnologie, connectiviteit en veiligheid.

+ Lees verder

DE BMW F 900 XR.

DE BMW F 900 XR.

VANAF €435,- ALL-IN P/MND*.

Rij direct een gloednieuwe BMW F 900 XR tijdelijk voor slechts €435,- all-in p/mnd*.

De XR combineert sportiviteit en performance op lange ritten, zonder compromissen. Op de nieuwe F 900 XR snijd je bochten lang en moeiteloos aan. Alleen al het meeslepende design belooft pure performance. De rechte, ontspannen zitpositie én de bescherming tegen alle weersomstandigheden tonen vooral één ding aan: dat er maar één iemand beslist wanneer de rit voorbij is: jij.

+ Lees verder

Staat jouw model er niet tussen?

Ontdek het volledige Private Lease aanbod in de Private Lease calculator. Hierin staan alle nieuwe modellen, inclusief de kosten per maand.

+ Lees verder
Ontdek meer external-link-arrow-slim

DE VOORDELEN VAN PRIVATE LEASE

Wat is er standaard inbegrepen?
 • Rente en afschrijving
  Naast de vaste rente, betaal je afschrijvingskosten. De waarde van je BMW motorfiets neemt immers af. Hier hoef je je verder geen zorgen om te maken, want het zit al inbegrepen in je maandbedrag.
 • All risk verzekering
  Met Private Lease ga je goed verzekerd op weg. Je BMW motorfiets is namelijk all risk verzekerd. Per schadegeval betaal je een eigen risico van € 450,-. 
 • Onderhoud en reparatie
  We gaan er natuurlijk niet van uit, maar mocht het voorkomen dat een onderdeel van je motorfiets kapot gaat door slijtage of een mechanische tekortkoming, dan kun je altijd terecht bij je eigen BMW Motorrad dealer.
 • Houderschapsbelasting
  In het maandbedrag is ook de houderschapsbelasting voor je BMW motorfiets inbegrepen. Handig, want ook hier heb je geen omkijken meer naar.
 • Vervanging van banden
  Het kan natuurlijk voorkomen dat de banden van je motorfiets slijten en toe zijn aan vervanging. Hiervoor kun je terecht bij je eigen dealer.
 • Pechhulp
  Sta je onverhoopt met pech langs de weg? Geen zorgen. Bij pech in Nederland staat Allianz Global Assistance namelijk direct voor je klaar. 
 • Afleverkosten en leges
  In je maandbedrag zijn de afleverkosten en de leges inbegrepen. Zo weet je zeker dat je nooit voor verrassingen komt te staan.
 • BTW
  Bij Private Lease betaal je een vast bedrag per maand. Dit maandbedrag is inclusief 21% btw.
Voor wie is Private Lease interessant?

Private Lease is ideaal voor motorrijders die graag een gloednieuwe BMW motorfiets willen rijden, maar niet per se willen bezitten. Je kan Private Lease het beste vergelijken met huren voor een langere periode. Een voordeel hiervan is dat je hierdoor ook niet blijft zitten met een restschuld. Wij dragen het restwaarderisico namelijk. 

Met Private Lease kan je vrijwel direct een nieuwe motorfiets rijden zonder je spaargeld te hoeven aanbreken. Je betaalt namelijk één vast, all-in bedrag per maand, waarin vrijwel alle componenten zijn inbegrepen. Oftewel je hoeft je ook geen zorgen te maken over onverwachte kosten voor bijvoorbeeld onderhoud en reparatie. Prettig, als je houdt van zekerheid en gemak!

Accessoires

Als je besluit om je BMW motorfiets privé te leasen, dan kan je ook originele BMW accessoires meeleasen. Hierbij geldt een maximum van € 2.500,-. Vraag je BMW dealer naar de voorwaarden.

Mobiliteitsbudget

Ontvang je een mobiliteitsbudget van je werkgever? Handig, want dan kan je zelf bepalen hoe je je woon-werkverkeer invult. Mocht je nog twijfelen wat het beste bij je past, overweeg dan ook eens een BMW motorfiets privé te leasen. Je betaalt namelijk één vast bedrag per maand, waardoor je altijd weet waar je aan toe bent. Bovendien heb je vrijwel nergens meer omkijken naar, gezien wij alle motorzaken van je overnemen. Reken gerust eens uit wat de motorfiets van jouw keuze per maand kost en of dit binnen je mobiliteitsbudget past!

Bescherming bij inkomensverlies.

KOSTELOOS ONTBINDEN BIJ ONVOORZIENE SITUATIES.

Er zijn verschillende redenen waarom je eerder van jouw Private Lease overeenkomst af wilt. Hier betaal je in principe een boete voor. Toch kunnen er in jouw persoonlijke situatie onverwachte zaken optreden, waardoor je niet meer in staat bent om de maandelijkse kosten van jouw Private Lease overeenkomst te betalen. Daarom kun je nu bij bepaalde persoonlijke omstandigheden zonder kosten jouw overeenkomst beeindigen. Dit geldt bij:

 • Gedwongen en niet verwijtbaar ontslag
 • Echtscheiding of ontbinding van geregistreerd partnerschap
 • Verlies van de rijbevoegdheid langer dan 6 maanden op basis van medische gronden
 • Overlijden

Private Lease offertes en -overeenkomsten afgesloten vanaf 13 januari 2022 zijn voorzien van deze voorwaarden. Onderaan deze pagina tref je de uitgebreide documentatie met alle voorwaarden.

+ Lees verder

Vraag een lease offerte aan bij de BMW Motorrad dealer.

Ben je benieuwd naar het maandelijkse leasebedrag? De BMW Motorrad dealer kan direct een offerte uitbrengen. Vraag nu eenvoudig een offerte aan bij een dealer bij jou in de buurt.

+ Lees verder
Vind een dealer external-link-arrow-slim

Documentatie.

Algemene voorwaarden Private Lease
PDF   |   158.04 KB   |   Nederlands
This is disclaimer text for gpx download files.
BMW Private Lease Beschermingsplan bij inkomensverlies
PDF   |   210.54 KB
This is disclaimer text for gpx download files.

* Genoemd tarief is voor alle getoonde modellen gebaseerd op een looptijd van 24 maanden en 5.000 kilometer per jaar. De getoonde actietarieven zijn geldig tot en met 31 maart 2024.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.

+ Lees verder
spinner