TIJDELIJK PRIVATE LEASE AANBOD

Het avontuur is nu binnen handbereik. Je hebt al een BMW G 310 vanaf slechts 149,- all-in p/mnd. voor de voordeur staan. Maak van het dagelijkse leven een persoonlijke ervaring – elke dag.

+ Lees verder
ONTDEK MEER

Je kan je motorkleding en accessoires meeleasen

Als je besluit om je BMW motorfiets privé te leasen, dan kan je ook originele BMW Motorrad kleding en accessoires meeleasen. Dit kan tot een maximum van 20% van de aanschafprijs van je machine. Hierbij geldt een maximum van €3.000,-.

+ Lees verder

De voordelen

 • Je rijdt een gloednieuwe BMW motorfiets

 • Geen grote eenmalige investering

 • Scherp all-in tarief, je hoeft alleen nog te tanken

 • Alles wordt voor jou geregeld, je bent volledig ontzorgd

 • Je BMW Motorrad dealer is altijd jouw aanspreekpunt

+ Lees verder

Wat is er standaard inbegrepen?

 • Rente en afschrijving
  Naast de vaste rente, betaal je afschrijvingskosten. De waarde van je BMW motorfiets neemt immers af. Hier hoef je je verder geen zorgen om te maken, want het zit al inbegrepen in je maandbedrag.
 • All risk verzekering
  Met Private Lease ga je goed verzekerd op weg. Je BMW motorfiets is namelijk all risk verzekerd. Per schadegeval betaal je een eigen risico van slechts € 135,-. 
 • Onderhoud en reparatie
  We gaan er natuurlijk niet van uit, maar mocht het voorkomen dat een onderdeel van je motorfiets kapot gaat door slijtage of een mechanische tekortkoming, dan kun je altijd terecht bij je eigen BMW Motorrad dealer.
 • Houderschapsbelasting
  In het maandbedrag is ook de houderschapsbelasting voor je BMW motorfiets inbegrepen. Handig, want ook hier heb je geen omkijken meer naar.
 • Vervanging van banden
  Het kan natuurlijk voorkomen dat de banden van je motorfiets slijten en toe zijn aan vervanging. Hiervoor kun je terecht bij je eigen dealer.
 • Pechhulp
  Sta je onverhoopt met pech langs de weg? Geen zorgen. Bij pech in Nederland staat Allianz Global Assistance namelijk direct voor je klaar. 
 • Afleverkosten en leges
  In je maandbedrag zijn de afleverkosten en de leges inbegrepen. Zo weet je zeker dat je nooit voor verrassingen komt te staan.
 • BTW
  Bij Private Lease betaal je een vast bedrag per maand. Dit maandbedrag is inclusief 21% btw.
+ Lees verder

Voor wie is Private Lease interessant?

Private Lease is ideaal voor motorrijders die graag een gloednieuwe BMW motorfiets willen rijden, maar niet per se willen bezitten. Je kan Private Lease het beste vergelijken met huren voor een langere periode. Een voordeel hiervan is dat je hierdoor ook niet blijft zitten met een restschuld. Wij dragen het restwaarderisico namelijk. 

Met Private Lease kan je vrijwel direct een nieuwe motorfiets rijden zonder je spaargeld te hoeven aanbreken. Je betaalt namelijk één vast, all-in bedrag per maand, waarin vrijwel alle componenten zijn inbegrepen. Oftewel je hoeft je ook geen zorgen te maken over onverwachte kosten voor bijvoorbeeld onderhoud en reparatie. Prettig, als je houdt van zekerheid en gemak!

 

+ Lees verder

Mobiliteitsbudget

Ontvang je een mobiliteitsbudget van je werkgever? Handig, want dan kan je zelf bepalen hoe je je woon-werkverkeer invult. Mocht je nog twijfelen wat het beste bij je past, overweeg dan ook eens een BMW motorfiets privé te leasen. Je betaalt namelijk één vast bedrag per maand, waardoor je altijd weet waar je aan toe bent. Bovendien heb je vrijwel nergens meer omkijken naar, gezien wij alle motorzaken van je overnemen. Reken gerust eens uit wat de motorfiets van jouw keuze per maand kost en of dit binnen je mobiliteitsbudget past!

+ Lees verder

Vraag een lease offerte aan bij de BMW dealer.

Ben je benieuwd naar het maandelijkse leasebedrag? De BMW Motorrad dealer kan direct een offerte uitbrengen. Vind nu een dealer bij je in de buurt en stuur een contactformulier met je verzoek voor een lease offerte.

+ Lees verder
Vind een dealer
Algemene voorwaarden.
 • Voorwaarden Privé Lease
  PDF   |   179.11 KB   |   Nederlands