Hoe werkt Easyride?

Hoe werkt Easyride?

Bij Easyride doe je een aanbetaling van slechts 33%. Na afloop van het contract betaal je nog eens 33% als slottermijn. Het resterende bedrag los je in 33 maanden af, tijdelijk tegen de gunstige rente van slechts 4,99% voor een nieuwe BMW motorfiets en 4,99% voor een gebruikte motorfiets. Je ziet het: Easyride is een ideale financiering waarmee je ongekend voordelig en zonder allerlei randvoorwaarden meteen de nieuwe BMW motorfiets van je dromen kan rijden. 

+ Lees verder

Tip: kies voor een motor van de zaak

Tip: kies voor een motor van de zaak

Easyride is er ook voor zakelijke klanten en dat is niet zo vreemd. Want een motor van de zaak is zeer interessant voor werkgevers. Zo betaal je bijvoorbeeld geen bijtelling over de catalogusprijs. Je hoeft alleen de privé gereden kilometers op te geven, waarbij je de bijtelling berekent aan de hand van de werkelijke kilometerkostprijs. Woon-werkverkeer telt daarbij als zakelijk verkeer, zodat de bijtelling voor motorfietsen al snel veel lager uitkomt.

+ Lees verder

Financier je Originele BMW Accessoires en kleding mee met je BMW Motorfiets.

Financier je Originele BMW Accessoires en kleding mee met je BMW Motorfiets.

Als je besluit om je nieuwe of gebruikte BMW motorfiets te financieren met Easyride, dan kan je ook je originele BMW Motorrad kleding en accessoires meefinancieren. Dit kan tot een maximum van 20% van de aanschafprijs van je machine. Hierbij geldt een maximum van € 3.000,-.

+ Lees verder

Rekenvoorbeeld

Contante waarde (aanschafprijs)       € 15.000,00

Contante betaling (aanbetaling)        € 4.950,-

Totaal kredietbedrag                         € 10.050,00

Duur van de kredietovereenkomst:    33 maanden

Jaarlijks kostenpercentage                4,99%

Termijnbedrag per maand                  € 186,30

Totaal door u te betalen bedrag         € 11.097,77

Vaste debetrentevoet                         4,99%

 

* De bedragen in de krediettabel zijn incl. btw en bestaan uit rente en aflossing. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Deze bedraagt in bovenstaand rekenvoorbeeld € 4.950,-. BMW Motorrad Easyride is een product van BMW Financial Services Nederland B.V. en staat ingeschreven bij de AFM onder nummer 12043616 als geregistreerde kredietaanbieder. Ingeschreven bij de KvK onder nummer 16036186. Rentestand oktober 2022. Deze actie is geldig tot en met 30 november 2022 en geldt alleen voor nieuwe BMW motorfietsen. Voor gebruikte BMW motorfietsen is de rente 4,99%.

Algemene voorwaarden.

Voorwaarden Private Finance
PDF   |   108.31 KB   |   Nederlands
This is disclaimer text for gpx download files.
Voorwaarden Financial Lease
PDF   |   107.62 KB   |   Nederlands
This is disclaimer text for gpx download files.
spinner