Hoe werkt Easyride?

Hoe werkt Easyride?

Bij Easyride doe je een aanbetaling van slechts 33%. Na afloop van het contract betaal je nog eens 33% als slottermijn. Het resterende bedrag los je in 33 maanden af, tijdelijk tegen de gunstige rente van slechts 4,49% voor een nieuwe BMW motorfiets en 4,49% voor een gebruikte motorfiets. Je ziet het: Easyride is een ideale financiering waarmee je ongekend voordelig en zonder allerlei randvoorwaarden meteen de nieuwe BMW motorfiets van je dromen kan rijden. 

+ Lees verder

Tip: kies voor een motor van de zaak

Tip: kies voor een motor van de zaak

Easyride is er ook voor zakelijke klanten en dat is niet zo vreemd. Want een motor van de zaak is zeer interessant voor werkgevers. Zo betaal je bijvoorbeeld geen bijtelling over de catalogusprijs. Je hoeft alleen de privé gereden kilometers op te geven, waarbij je de bijtelling berekent aan de hand van de werkelijke kilometerkostprijs. Woon-werkverkeer telt daarbij als zakelijk verkeer, zodat de bijtelling voor motorfietsen al snel veel lager uitkomt.

+ Lees verder

Financier je Originele BMW Accessoires en kleding mee met je BMW Motorfiets.

Financier je Originele BMW Accessoires en kleding mee met je BMW Motorfiets.

Als je besluit om je nieuwe of gebruikte BMW motorfiets te financieren met Easyride, dan kan je ook je originele BMW Motorrad kleding en accessoires meefinancieren. Dit kan tot een maximum van 20% van de aanschafprijs van je machine. Hierbij geldt een maximum van € 3.000,-.

+ Lees verder

Rekenvoorbeeld

Contante waarde (aanschafprijs)       € 15.000,00

Contante betaling (aanbetaling)        € 5.000,00

Slotsom                                           €7.500,00

Totaal kredietbedrag                         € 15.000,00

Duur van de kredietovereenkomst:    33 maanden

Jaarlijks kostenpercentage                4.49%

Termijnbedrag per maand                  € 270.08

Totaal door u te betalen bedrag         € 16,413.00

Vaste debetrentevoet                         4.49%        

 

* De rente van 4,49% is enkel geldig met een max. looptijd van 33 maanden. Deze actie is geldig tot en met 31 maart 2024.

Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Deze bedraagt in dit rekenvoorbeeld € 7.500. Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door BMW Financial Services. Rentestand januari 2024.

De bedragen in de krediettabel (rekenvoorbeeld) zijn indicatief op basis van een nieuwe Motor incl. btw en bestaan uit rente en aflossing, op basis van BMW Motorrad Private Finance. BMW Motorrad Private Finance is een product van BMW Financial Services bv. BMW Financial Services bv is een bij de AFM onder nummer 12012866 geregistreerde kredietaanbieder. Ingeschreven bij de KvK onder nummer 27130693.

Algemene voorwaarden.

Voorwaarden Private Finance
PDF   |   108.31 KB   |   Nederlands
This is disclaimer text for gpx download files.
Voorwaarden Financial Lease
PDF   |   107.62 KB   |   Nederlands
This is disclaimer text for gpx download files.
spinner