BMW PRIVATE FINANCE

Met BMW Private Finance kies je voor zekerheid. De rente en de looptijd staan vast. Zo weet je exact waar je aan toe bent en kom je nooit voor verrassingen te staan. Tussentijds extra aflossen is mogelijk. Hier vragen wij echter wel een vergoeding voor. Na afloop van het contract is de motorfiets van jou wanneer alle maandtermijnen en een eventuele slotsom zijn voldaan. Of ben je tegen die tijd weer toe aan een nieuwe? Dan ruil je je BMW motorfiets gewoon in.

Je kan de maandlasten verlagen door een aanbetaling te doen of een slottermijn af te spreken. Over de slotsom betaal je gedurende de looptijd alleen rente en geen aflossing. Aan het einde van de looptijd betaal je het bedrag in één keer of je kiest ervoor om de slotsom opnieuw te financieren.

Tip!
Kies je voor BMW Private Finance, dan financier je jouw motorfiets nu tijdelijk tegen slechts 4,99% rente indien je voor BMW Motorrad Easyride kiest. Hierbij doe je een aanbetaling van slechts 33%. Na afloop van het contract betaal je nog eens 33% als slottermijn. Het resterende bedrag los je in 33 maanden af, tegen de gunstige rente van slechts 4,99%.

+ Lees verder
BEREKEN JE MAANDBEDRAG external-link-arrow-slim

FINANCIER DEZE MODELLEN NU TIJDELIJK TEGEN 1,99% RENTE

Je financiert je nieuwe F 900 R, F 900 XR of de CE 04 nu tijdelijk tegen een extra scherp financieringsaanbod. Je stelt je motor volledig zelf samen.

+ Lees verder

Rekenvoorbeeld

Onderstaand rekenvoorbeeld betreft een financieringsberekening inclusief slotsom.

 

Contante waarde (aanschafprijs)       € 20.000,00

Contante betaling (aanbetaling)        € 5.000,00

Totaal kredietbedrag                         € 15.000,00

Duur van de kredietovereenkomst:    33 maanden

Jaarlijks kostenpercentage                4,99%

Slotsom                                            € 6.500,00

Termijnbedrag per maand                  € 303,22

Totaal door u te betalen bedrag         € 16.506,14

Vaste debetrentevoet                         4,99%

 

* De bedragen in de krediettabel zijn incl. btw en bestaan uit rente en aflossing. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Deze bedraagt in bovenstaand rekenvoorbeeld € 4.950,-. BMW Motorrad Easyride is een product van BMW Financial Services Nederland B.V. en staat ingeschreven bij de AFM onder nummer 12043616 als geregistreerde kredietaanbieder. Ingeschreven bij de KvK onder nummer 16036186. Rentestand maart 2023. Deze actie is geldig tot en met 30 september 2023 en geldt alleen voor nieuwe BMW motorfietsen. Voor gebruikte BMW motorfietsen is de rente 4,99%.

FINANCIER JE BMW ACCESSOIRES EN KLEDING MEE

Als je besluit om je nieuwe of gebruikte BMW motorfiets te financieren, dan kan je ook je originele BMW Motorrad kleding en accessoires meefinancieren. Dit kan tot een maximum van 20% van de aanschafprijs van je machine. Hierbij geldt een maximum van € 3.000,-.

+ Lees verder
BEREKEN JE MAANDBEDRAG external-link-arrow-slim

Algemene voorwaarden

Voorwaarden Private Finance
PDF   |   108.31 KB   |   Nederlands
This is disclaimer text for gpx download files.
spinner