Bereken je maandlasten

Bereken nu zelf de maandlasten voor je BMW motorfiets of lees verder voor de verschillen tussen beide financieringsvormen en ontdek welk product het beste bij je past.

+ Lees verder
BEREKEN NU

Wil je zekerheid?

Kies dan voor BMW Private Finance. De rente en de looptijd staan vast. Zo weet je exact waar je aan toe bent en kom je nooit voor verrassingen te staan. Tussentijds extra aflossen is mogelijk. Hier vragen wij echter wel een vergoeding voor. Na afloop van het contract is de motorfiets van jou. Of ben je tegen die tijd weer toe aan een nieuwe? Dan ruil je je BMW motorfiets gewoon in. 

Tip!
Kies je voor BMW Private Finance, dan financier je je motorfiets nu tijdelijk tegen slechts 3,33% rente indien je voor BMW Motorrad 3asy Ride kiest. Hierbij doe je een aanbetaling van slechts 33%. Na afloop van het contract betaal je nog eens 33% als slottermijn. Het resterende bedrag los je in 33 maanden af, tegen de gunstige rente van slechts 3,33%.

+ Lees verder
Ontdek meer

Of kies je voor flexibiliteit?

Kies dan voor BMW Motorplan. Bij deze financieringsvorm staat de looptijd niet vast. De rente is namelijk variabel en je mag kosteloos extra bedragen aflossen of het hele bedrag in één keer inlossen. Bovendien ben je met BMW Motorplan van begin af aan eigenaar van de motorfiets.  

+ Lees verder

Financier je originele BMW accessoires en kleding mee met je BMW Motorfiets.

Als je besluit om je nieuwe of gebruikte BMW motorfiets te financieren, dan kan je ook je originele BMW Motorrad kleding en accessoires meefinancieren. Dit kan tot een maximum van 20% van de aanschafprijs van je machine. Hierbij geldt een maximum van € 3.000,-.

+ Lees verder
Algemene voorwaarden
  • Voorwaarden Private Finance
    PDF   |   156.00 KB   |   Nederlands
  • Voorwaarden Motorplan
    PDF   |   153.36 KB   |   Nederlands