Bereken je maandlasten

Bereken nu zelf de maandlasten voor je nieuwe BMW motorfiets.

+ Lees verder
BEREKEN NU external-link-arrow-slim

BMW PRIVATE FINANCE

Met BMW Private Finance kies je voor zekerheid. De rente en de looptijd staan vast. Zo weet je exact waar je aan toe bent en kom je nooit voor verrassingen te staan. Tussentijds extra aflossen is mogelijk. Hier vragen wij echter wel een vergoeding voor. Na afloop van het contract is de motorfiets van jou wanneer alle maandtermijnen en een eventuele slotsom zijn voldaan. Of ben je tegen die tijd weer toe aan een nieuwe? Dan ruil je je BMW motorfiets gewoon in.

Je kan de maandlasten verlagen door een aanbetaling te doen of een slottermijn af te spreken. Over de slotsom betaal je gedurende de looptijd alleen rente en geen aflossing. Aan het einde van de looptijd betaal je het bedrag in één keer of je kiest ervoor om de slotsom opnieuw te financieren.

Tip!
Kies je voor BMW Private Finance, dan financier je jouw motorfiets nu tijdelijk tegen slechts 4,49% rente indien je voor BMW Motorrad Easyride kiest. Hierbij doe je een aanbetaling van slechts 33%. Na afloop van het contract betaal je nog eens 33% als slottermijn. Het resterende bedrag los je in 33 maanden af, tegen de gunstige rente van slechts 4,49%.

+ Lees verder
BEREKEN JE MAANDBEDRAG external-link-arrow-slim

Rekenvoorbeeld

Onderstaand rekenvoorbeeld betreft een financieringsberekening inclusief slotsom.

 

Contante waarde (aanschafprijs)       € 20.000,00

Contante betaling (aanbetaling)        € 5.000,00

Totaal kredietbedrag                         € 15.000,00

Duur van de kredietovereenkomst:    33 maanden

Jaarlijks kostenpercentage                4.49%

Slotsom                                            € 7.500,00

Termijnbedrag per maand                  € 270.08

Totaal door u te betalen bedrag        € 16,413.00

Vaste debetrentevoet                         4.49%

 

* De rente van 4,49% is enkel geldig met een max. looptijd van 33 maanden. Deze actie is geldig tot en met 31 maart 2024.

Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Deze bedraagt in dit rekenvoorbeeld € 7.500. Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door BMW Financial Services. Rentestand januari 2024.

De bedragen in de krediettabel (rekenvoorbeeld) zijn indicatief op basis van een nieuwe Motor incl. btw en bestaan uit rente en aflossing, op basis van BMW Motorrad Private Finance. BMW Motorrad Private Finance is een product van BMW Financial Services bv. BMW Financial Services bv is een bij de AFM onder nummer 12012866 geregistreerde kredietaanbieder. Ingeschreven bij de KvK onder nummer 27130693.

FINANCIER JE BMW ACCESSOIRES EN KLEDING MEE

Als je besluit om je nieuwe of gebruikte BMW motorfiets te financieren, dan kan je ook je originele BMW Motorrad kleding en accessoires meefinancieren. Dit kan tot een maximum van 20% van de aanschafprijs van je machine. Hierbij geldt een maximum van € 3.000,-.

+ Lees verder

Algemene voorwaarden

Voorwaarden Private Finance
PDF   |   108.31 KB   |   Nederlands
This is disclaimer text for gpx download files.
spinner