Bereken je maandlasten

Bereken nu zelf de maandlasten voor je BMW motorfiets. Of lees verder voor de verschillen tussen beide financieringsvormen en ontdek welk product het beste bij je past.

+ Lees verder
BEREKEN NU

Wil je zekerheid?

Kies dan voor BMW Private Finance. De rente en de looptijd staan vast. Zo weet je exact waar je aan toe bent en kom je nooit voor verrassingen te staan. Tussentijds extra aflossen is mogelijk. Hier vragen wij echter wel een vergoeding voor. Na afloop van het contract is de motorfiets van jou. Of ben je tegen die tijd weer toe aan een nieuwe? Dan ruil je je BMW motorfiets gewoon in. 

Tip!
Kies je voor BMW Private Finance, dan financier je je motorfiets nu tijdelijk tegen slechts 3,33% rente indien je voor BMW Motorrad 3asy Ride kiest. Hierbij doe je een aanbetaling van slechts 33%. Na afloop van het contract betaal je nog eens 33% als slottermijn. Het resterende bedrag los je in 33 maanden af, tegen de gunstige rente van slechts 3,33%.

+ Lees verder
Ontdek meer
Rekenvoorbeeld

Contante waarde (aanschafprijs)       € 10.495,-

Duur overeenkomst                           33 maanden

Contante betaling (aanbetaling)        € 3.463,-

Jaarlijks kosten percentage               3,33%

Totaal kredietbedrag                          € 7.032,-

Termijnbedrag per maand                  € 123,-

Totaal te betalen bedrag                    € 7.522,-

Vaste debetrentevoet                         3,33%

 

* De bedragen in de krediettabel zijn incl. btw en bestaan uit rente en aflossing. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Deze bedraagt in bovenstaand rekenvoorbeeld € 3.463,-. BMW Motorrad 3asy Ride is een product van BMW Financial Services bv. BMW Financial Services bv is een bij de AFM onder nummer 12012866 geregistreerde kredietaanbieder. Ingeschreven bij de KvK onder nummer 27130693. Rentestand januari 2019. Deze actie is geldig tot en met 31 december 2019.

Of kies je voor flexibiliteit?

Kies dan voor BMW Motorplan. Bij deze financieringsvorm staat de looptijd niet vast. De rente is namelijk variabel en je mag kosteloos extra bedragen aflossen of het hele bedrag in één keer inlossen. Bovendien ben je met BMW Motorplan van begin af aan eigenaar van de motorfiets.  

+ Lees verder
Ontdek meer

Financier je originele BMW accessoires en kleding mee met je BMW Motorfiets.

Als je besluit om je nieuwe of gebruikte BMW motorfiets te financieren, dan kan je ook je originele BMW Motorrad kleding en accessoires meefinancieren. Dit kan tot een maximum van 20% van de aanschafprijs van je machine. Hierbij geldt een maximum van € 3.000,-.

+ Lees verder

PRODUCTWIJZER

Nog geen keuze kunnen maken? Met de productwijzer ontdek je binnen 5 minuten welk financierings- of leaseproduct het beste bij je past.

+ Lees verder
START PRODUCTWIJZER
Algemene voorwaarden
  • Voorwaarden Private Finance
    PDF   |   156.00 KB   |   Nederlands
  • Voorwaarden Motorplan
    PDF   |   153.36 KB   |   Nederlands
spinner