ConnectedRide Smartglasses
vanaf € 715,-

ConnectedRide Smartglasses

Smart overzicht

De ultieme tool voor korte en lange ritten: de BMW ConnectedRide Smartglasses zijn jouw head-up display voor de motorfiets. Ze projecteren relevante rijinformatie zoals snelheid of navigatie in je gezichtsveld. Jouw voordeel: weinig afleiding, meer veiligheid. Door zijn slanke vorm kan de bril uitstekend onder een helm worden gedragen. De bril wordt geleverd met getinte en doorzichtige glazen en is verkrijgbaar in twee maten.

: Grijs

: M

Product ID: 76507108501

Prijzen incl. btw

€ 715,00 *

*Catalogusprijs van de fabrikant. Prijzen van de dealer ter plaatse kunnen afwijken van de hier genoemde prijzen.

Productdetails
  • Dunne smartglasses voor het motorrijden
  • Minder afleiding, blik blijft op de weg gericht
  • Snelheid, maximumsnelheid, versnelling en navigatie worden in het gezichtsveld van de bestuurder weergeven
  • Verbinding met de motor via de BMW Motorrad Connected app
  • Weergaven kunnen via de app worden geconfigureerd
  • Verwisselbare glazen, getint en 85% transparant meegeleverd
  • Automatische aanpassing van de weergaven door geïntegreerde lichtsensor
  • Sportieve uitstraling
  • Maat: Medium

Gefocust door het verkeer

Een head-up display die je op elk moment aan- of uit kunt zetten. De optische projectiemodule bevindt zich aan de binnenkant boven het rechtse brillenglas. Daarop worden tijdens het rijden gegevens getoond - direct in je gezichtsveld. Denk aan snelheid, snelheidsbegrenzing, versnelling en navigatie. Alles in het bekende BMW Motorrad design. Zo kunt je je volledig concentreren op het verkeer. En als je de informatie even niet nodig hebt, zet je die gewoon uit via de knop op de linkse brillenpoot of via de BMW Motorrad Connected app. Op de brillenpoot bevindt zich ook de laadinterface waarmee je de bril met een laadkabel van stroom voorziet.

+ Lees verder

Past in je mobiele leven.

Past in je mobiele leven.

De Smartglasses met UV-bescherming zien eruit als een sportieve zonnebril en passen zich met hun slanke vorm en lage gewicht aan bij jouw wensen. Uit de vier verschillende neuspads kun je de perfecte pasvorm selecteren. Afhankelijk van het weer kun je kiezen tussen glazen die voor 85 procent doorzichtig zijn of voor getinte glazen. De lichtsensor zorgt er automatisch voor dat je de rijinformatie altijd goed kunt zien en niet wordt verblind.

+ Lees verder

Brildrager? Er is apart een RX-adapter verkrijgbaar die aan de binnenkant van de Smartglasses past. Na een meting bij de opticien kun je de corrigerende glazen rechtstreeks bij de brillenleverancier bestellen en in de Smartglasses vastklikken.

+ Lees verder

BMW Motorrad Connected app

BMW Motorrad Connected app

De BMW Motorrad Connected app verbindt je smartphone via Bluetooth met de bril en je bike. Zo ben je altijd verbonden en kun je alle functies bedienen. Je kunt bijvoorbeeld de weergavepositie van de gegevens flexibel aanpassen aan je gezichtsveld en zithouding op de motorfiets. En vastleggen welke rijinformatie jij wel en niet wilt zien.

+ Lees verder

Handleiding voor het downloaden

Beknopte handleiding voor de ConnectedRide Smartglasses
PDF   |   0.66 MB   |   EN
This is disclaimer text for gpx download files.

Verbind je met je bike

Probeer ze uit.

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Ervaar dan de ConnectedRide Smartglasses direct bij je dealer.

Dealer zoeken

Meer BMW Motorrad Style

spinner